Jump to content

Αφαίρεση κεντρικής ψύκτρας (heat pipe) απο 8800 GTS 512

nobig

Recommended Posts

Έχει δοκιμάσει κανείς να αφαιρέσει την κεντρική ψύκτρα ή να ξέρει αν αφαιρείται απο 8800 GTS 512 και να κρατήσει το καμμάτι μου ψύχει τις μνήμες και τα regulators? Θέλω να βάλω το υπάρχον μπλοκ αλλά να κρατήσω την εργοστασιακή ψήκτρα για μνήμες

post-955-1416073585,3404_thumb.jpg

και να βγαινει, πως θα χωσεις εκει περα το μπλοκ? απο που θα περνανε οι σωληνωσεις?

Με λιγη καλη θεληση θα γινετε. Απλα το πλαστικο καπακι θα πρεπει να κοπει.

Αρα πρωτο βημα ειναι να βγει το καπακι (ισςως απλα να ξεκουμπώνεται αλλιως "σπασιμο") και λογικα καπου θα πρεπει να εχει 4 βιδες γιατι ετσι οπως φαινετε αναποδα στις ακρες του χαλκινου μπλοκ φαινεται να εχει 4 κοχλιες που η προσβαση τους ειναι απο την επανω πλευρα.

Βρες τροπο να βγαλεις το καπακι και τραβα καμια φωτο να δουμε και εμεις.

Μπα δεν γουστάρω τα ξεχωριστά ψυκτράκια, δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σπάσω κάτι πάντως.Σην χειρότερη περίπτωση το χάλκινο κομμάτι θα είναι πρεσαριστό στην καλύτερη με βίδες

Αμά μπορούμε να το βρούμε Ελλάδα καλώς αλλιώς πάω για πετσόκομμα μάλλον:nuke:

Πρέπει να βρω ένα ψυγείο πρώτα γιατί το υπάρχον ημίδιπλο δεν θα κρατήσει core2 & 8800 καλοκαίρι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.