Jump to content

Αξιζουν οι 10Κ?

lazarosleon

Recommended Posts

Ενα raidaki με 2 seagate 32mb και ειναι κολαση! Και θα εχεις ενα δισκο επιπλεον για αποθηκευση και θα εισαι κομπλε! Μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα απο εμενα!

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply
Η χωρητικότητα έχει σημασία. Αν είναι να έχεις 32GB γρήγορου αποθηκευτικού χώρου, που θα τον έχεις πληρώσει και χρυσάφι, στην Ελλάδα προφανώς, για να αποθηκεύεις τελικά τα αρχεία σου αλλού επειδή τα 32GB δεν φτάνουν, είναι δώρο άδωρο.

Ενώ με έναν 36άρη ή 72άρη Raptor, είχες και το λειτουργικό αλλά και τα αρχεία σου σε έναν δίσκο;

παιδια τι λεμε τωρα?

αν θελεις γκαζι 2ssd, αν θελεις χωρητικοτητα 500-700-1800... απλα τα πραγματα

Η WD εκει παιζει τωρα, στην τρυπα, στο παντρεμα στο ημιμετρο τελικα.

εδιτ> ετσι οπως το διαβαζω ακουγομαι λιγο αυστηρος..βσκ ειναι οπως το βλεπει και ο chosen, τα ραπτορ ειναι μηχανικοι δισκοι..ναι ειναι state of the art και ακολουθουν την ταση των 2.5", που ειναι all the way to go για μηχανικο, αλλα δεν ειναι ηλεκτρικο. Μπορει τα ssd τωρα να ειναι απλως καλα σε transfer rate, και εκει αρχιζουμε συγκρισεις.., αλλα σαν τεχνολογια ειναι μακραν ανωτερη και αποδοτικη σε σχεση με τα μηχανικα συνολα. Το ραπτοr εχει φτασει στα ορια του, μπορει εστω να μπει αργοτερα 15Kαρι lineup αλλα και παλι..it will run out of steam.. :(

To SSD ειναι το μελλον στους σκληρους, μπορει τα μηχανικα να ειναι για πολυ μεγαλες αποθηκευτικες μοναδες..., αλλα οσο αναφορα αποδοση, καταναλωση, εκλυομενη θερμοκρασια, μεγεθος, αξιοπιστια, κοστος παραγωγης.. τα ssd ειναι το μελλον.

και να ρωτησω και κατι αλλο, δισκετα η φλασακι?

και να ρωτησω και κατι αλλο, δισκετα η φλασακι?

Δισκέτα! Τα φλασάκια είναι πανάκριβα & μια καινούρια και γεμάτη προβλήματα τεχνολογία :hehe:

• 2 weeks later...
Ενώ με έναν 36άρη ή 72άρη Raptor, είχες και το λειτουργικό αλλά και τα αρχεία σου σε έναν δίσκο;

Ναι οκ, αν διαβάσεις ΟΛΟ το post και δεν κόψεις απλά ένα κομμάτι για να το σχολιάσεις θα δεις ότι πουθενά δεν λέω ότι τα 36GB είναι πολύ περισσότερα από τα 32GBs. Βέβαια όταν παίζανε τα 36GBs το μόνο που ξέραμε ήταν τα XP, ενώ και τα games, αλλά και οι εφαρμογές τρώγανε λιγότερα GBs αποθηκευτικού χώρου. Ίσως όχι τραγικά λιγότερο, αλλά λιγότερο.

Επιπλέον που ακριβώς διάβασες να γράφω για τα υπόλοιπα αρχεία πέραν των προγραμμάτων; Υποθέτω αυτό εννοείς. Την μεγάλη ταχύτητα δεν την χρειάζεσαι για τον κατάλογο των ταινιών σου π.χ. Προφανώς αυτές θα πάνε σε έναν μεγάλο δίσκο που θα είναι για αποθηκευτικό χώρο.

• 2 weeks later...

Εγώ πάντως που πέρασαν από τα χέρια μου λάπτοπ των 3000€ και τους έστησα ΧΡ, κατάλαβα ότι μέχρι να σηκώσει λειτουργικό ο 5400, αυτό έχει κάνει 2 restart αλλά αν βάλεις να κάνει copy 1gb, ακόμη και ο κέρσορας ζοριζεται! Πραγματικά απογοητέυτηκα!!!!

• 4 weeks later...

Ειχα και εχω WD raptor αλλα τον αλλαξει 4 φορες λογο των 10k rpm χτυπουσε ασχημα και μπαμ μπαμ παμε παλι Πλαισιο για αλλαγη μεχρι να βρω ενα καλο κομματι!Δεν λεω ο δισκος πεταει αλλα με raid εχω το κεφαλι μου ησυχο!Παμε για Velociraptor ΟΕΟ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.