Qlim4X Ιούλιος 23, 2008 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 ναι μια χαρά θα είσαι εγώ είμαι με magic cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Ιούλιος 23, 2008 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 ύγρο είναι το magic cool? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 23, 2008 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 this is magicoolhttp://ekwaterblocks.com/shop/product_info.php?cPath=24&products_id=55και μια λίστα συμβατότητας με τα ψυγεία στο cosmos Shttp://www.overclock3d.net/reviews.php?/cases_cooling/cooler_master_cosmos_s_case/3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Ιούλιος 23, 2008 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2008 ωραία ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Ιούλιος 30, 2008 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 μηπως ξερετε με θερμοκρασιες idle 58 και load 74 οι αντοιστιχες αν μπει υδροψυξη στο cpu μονο ποσο θα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 30, 2008 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 μηπως ξερετε με θερμοκρασιες idle 58 και load 74 οι αντοιστιχες αν μπει υδροψυξη στο cpu μονο ποσο θα ειναι?δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες...Επεξεργαστης,θερμοκρασια δωματιου,ψυκτρα..Μια καλη custom υδροψυξη θα σου δωσει Περιπου 15 βαθμους κατω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 30, 2008 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 τελικα πιο κουτακι διαλεξες?το cm stacker δεν σου αρεσει?ειναι μακραν το καλυτερο απο αυτα που υποθηκαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 30, 2008 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 εγω παντως που παρομοιως δεν εχω ιδεα λεω να χτυπησω ενα ετοιμοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806341 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Ιούλιος 30, 2008 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 Μια καλη custom υδροψυξη θα σου δωσει Περιπου 15 βαθμους κατω.μπα δεν αξιζει τοτε να ξοδευτω.νομιζα πολυ πιο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 30, 2008 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2008 Μια καλη custom υδροψυξη θα σου δωσει Περιπου 15 βαθμους κατω.μπα δεν αξιζει τοτε να ξοδευτω.νομιζα πολυ πιο κατω σε ρωτησα και αλλα πραγματα αλλα δεν μου απαντησες... Η διαφορες που μετρανε ειναι σε Load...εκει μετρανε τα temps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Αύγουστος 7, 2008 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 εγω παντως που παρομοιως δεν εχω ιδεα λεω να χτυπησω ενα ετοιμοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806341με τοσα λεφτα φτιαχνεις τουμπανο υδροψυξη και ψυχεις και τα ποδια σου μαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afanas777 Αύγουστος 7, 2008 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Ρε παιδια να πω την αποψη μου αν και ασχετος με την υδροψυξη? Στο review που εχει το site με την true 120 βλεπουμε οτι ο κλοκαρισμενος επεξεργαστης δεν ανεβηκε πανω απο 65 βαθμους και μαλιστα η θερμοκρασια δωματιου ηταν 30 βαθμοι. Γιατι να μην δωσει καποιος 60 ευρακια(και αλλα τοσα για αντιστοιχη στην καρτα γραφικων) και να ειναι κομπλε απο το να δωσει τα τριπλασια? Αφηστε που προτιμω την ασφαλη λυση του αερα. Δεν ξερω ,αλλα νερο μεσα σε υπολογιστη με φοβιζειΕπισης αν εχεις ενα κουτι με καλο air flow(το cosmos s βαζοντας και τους 2 προαιρετικους ανεμιστηρες πανω) θα πλησιασεις πολυ τις θερμοκρασιες που θα ειχες με υδροψυξη. Για μενα αν καποιος δεν εχει 4 καρτες γραφικων και τρελα κλοκαρισμενο τον επεξεργαστη δεν εχει νοημα η υδροψυξη. Το μονο μειονεκτημα των πολλων ανεμιστηρων ειναι ο θορυβος(εμενα παλι δεν με νοιαζει,αλλα γουστα ειναι αυτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 11, 2008 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2008 πάνω από 65 δύσκολα να πάει γιατί κάνει throttling το cpu και ρίχνει την απόδοση του για να κρατηθεί κρύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.