Jump to content

υδροψυξη... τι ειναι αυτο?

thor

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
μηπως ξερετε με θερμοκρασιες idle 58 και load 74 οι αντοιστιχες αν μπει υδροψυξη στο cpu μονο ποσο θα ειναι?

δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες...Επεξεργαστης,θερμοκρασια δωματιου,ψυκτρα..

Μια καλη custom υδροψυξη θα σου δωσει Περιπου 15 βαθμους κατω....

Μια καλη custom υδροψυξη θα σου δωσει Περιπου 15 βαθμους κατω.

μπα δεν αξιζει τοτε να ξοδευτω.νομιζα πολυ πιο κατω

σε ρωτησα και αλλα πραγματα αλλα δεν μου απαντησες...:tomato:

Η διαφορες που μετρανε ειναι σε Load...εκει μετρανε τα temps...:getlost:

εγω παντως που παρομοιως δεν εχω ιδεα λεω να χτυπησω ενα ετοιμο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806341

με τοσα λεφτα φτιαχνεις τουμπανο υδροψυξη και ψυχεις και τα ποδια σου μαζι!

Ρε παιδια να πω την αποψη μου αν και ασχετος με την υδροψυξη?

Στο review που εχει το site με την true 120 βλεπουμε οτι ο κλοκαρισμενος επεξεργαστης δεν ανεβηκε πανω απο 65 βαθμους και μαλιστα η θερμοκρασια δωματιου ηταν 30 βαθμοι. Γιατι να μην δωσει καποιος 60 ευρακια(και αλλα τοσα για αντιστοιχη στην καρτα γραφικων) και να ειναι κομπλε απο το να δωσει τα τριπλασια? Αφηστε που προτιμω την ασφαλη λυση του αερα. Δεν ξερω ,αλλα νερο μεσα σε υπολογιστη με φοβιζει

Επισης αν εχεις ενα κουτι με καλο air flow(το cosmos s βαζοντας και τους 2 προαιρετικους ανεμιστηρες πανω) θα πλησιασεις πολυ τις θερμοκρασιες που θα ειχες με υδροψυξη. Για μενα αν καποιος δεν εχει 4 καρτες γραφικων και τρελα κλοκαρισμενο τον επεξεργαστη δεν εχει νοημα η υδροψυξη. Το μονο μειονεκτημα των πολλων ανεμιστηρων ειναι ο θορυβος(εμενα παλι δεν με νοιαζει,αλλα γουστα ειναι αυτα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.