Jump to content

υδροψυξη... τι ειναι αυτο?

thor

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

η MCP 655 και στην 5η σκαλα δεν ακουγεται....:D

Παντος εγω το d-tek δεν θα το επερνα επειδη ειναι ασχημο :p

@armored μπαινει το gtx..αυτο εχω και εγω..;) καλο ειναι αλλα θα σου προτεινω να παρεις το 3πλο χοντρο thermochill αν ερθει νωρις στο πλαισιο...:...:

Παντος εγω το d-tek δεν θα το επερνα επειδη ειναι ασχημο :p

Εμενα μου αρεσει το στυλακι του παντως, ξεφευγει απο τα καθιερωμενα.. Αν και τα waterblocks δεν επιλεγονται με βαση την ομορφια τους.. :p

@armored: Εντελως πληροφοριακα, τα Black Ice παιρνουν ρακορακια 1/4".. Τα ψυγειακια της Swiftech και της ThermoChill παιρνουνε 1/2". Οποτε εαν σχεδιαζεις να κανεις κυκλομα με 1/2" σωληνακια, σου συνειστω να αποφυγεις τα Black Ice γιατι θα σου "σκοτωσουνε" αρκετα τη ροη.

Εμενα μου αρεσει το στυλακι του παντως, ξεφευγει απο τα καθιερωμενα.. Αν και τα waterblocks δεν επιλεγονται με βαση την ομορφια τους.. :p

@armored: Εντελως πληροφοριακα, τα Black Ice παιρνουν ρακορακια 1/4".. Τα ψυγειακια της Swiftech και της ThermoChill παιρνουνε 1/2". Οποτε εαν σχεδιαζεις να κανεις κυκλομα με 1/2" σωληνακια, σου συνειστω να αποφυγεις τα Black Ice γιατι θα σου "σκοτωσουνε" αρκετα τη ροη.

τα μπερδεψες εντελώς

όλα τα ψυγεία περνούνε 1/4 σπυρομα ανεξάρτητα τι σωλήνες θα βάλεις

τα ρακορ είναι 1/4 σπυρομα 1/2 σωλήνα

:D

Εαν μιλας για την εσωτερικη διαμετρο, ισως. Τα δικα μου ρακορακια δεν "στενευουνε" απο μεσα.. :p

Δεν εχω πιασει GTX για να ξερω, αλλα μου ειχανε πει οτι μπορεις να βαλεις μονο 1/4" σωληνακι.. Ουτως ή αλλιως το ThermoChill ειναι top, γιατι να μη το παρει?..

Ουτως ή αλλιως το ThermoChill ειναι top, γιατι να μη το παρει?..

γιατι

το thermochill ειναι μεγαλυτερο και χοντροτερο απο τα στανταρ B.I, GTX, Fesser, Koolance

οι αποστασεις μεταξυ των τρυπων των ανεμιστηρων ειναι διαφορετικες απ'οτι οι στανταρ

(αφηνει ενα ποντο περιπου κενο μεταξυ των fans)

κι ετσι δεν κουμπωνει στους τρεις top mounted fans του cosmos s

και εαν θυμαμαι καλα εχει ρακορ με σπειρωμα 3/8" οποτε για να παιξει με 3/8" θελει συστολικη μουφα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.