katevastiras1416003242 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Καλησπέρα στον καλό τον κόσμο:mobile1:Θέλω να ρωτήσω για τις επαφές. Έχω αλλάξει πρόσφατα κινητό λόγω καταστροφής του προηγούμενου. Πριν παραδώσει πνεύμα κατάφερα και αποθήκευσα μερικές από τις επαφές. Το κακό όμως ότι δεν τις αποθήκευσα όλες ήταν αρκετό για να χάσω σημαντικά τηλέφωνα. Το ερώτημά μου είναι.Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να οργανώνεις και να διατηρείς τις επαφές σου;Πχ. να τις έχεις όλες σε pc και να γεμίζεις το κινητό σε περίπτωση αντικατάστασης. Και αν είναι ο καλύτερος τρόπος αυτός τότε ποιο πρόγραμμα ειναι καλό να χρησιμοποιηθεί; Το outlook μας κάνει την δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 Καλό θα είναι να αναφέρεις και το μοντέλο του κινητού σου Έχει μεγάλη σημασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Ιούλιος 14, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Καλό θα είναι να αναφέρεις και το μοντέλο του κινητού σου Έχει μεγάλη σημασία. Θα ήθελα μια γενική λύση. Να απαντήσω όμως και συγκεκριμένα Είχα ένα w300i sony ericsson το οποίο χάλασε. Η μετάβαση έγινε σε ένα p1i πάλι ericsson. Η ιστορία είναι η εξής Στο outlook, έχω τις επαφές στα Ελληνικά. Πραγματοποιώ αποστολή μέσω bluetooth. Υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά στα δύο κινητά που ανέφερα. Τι εννοώ. Σε προηγούμενο μοντέλο sony ericsson w300 οι επαφές ενημερώνονταν σωστά και ήταν σε ελληνικούς χαρακτήρες. Στο καινούριο p1i μπαίνουν μέσα στο κινητό ως μύνημα. Εκεί το ονομα φαίνεται σωστά. Επιλέγοντας το μύνημα αναγνωρίζει ότι είναι επαφή και σου ζητάει επιβεβαίωση για αποθήκευση αυτών. Τότε η επαφή εμφανίζει προβλημα με την γραμματοσειρά. Αποθηκεύεται αλλά η ελληνική γραμματοσειρά δεν αναγνωρίζετε. Η ερώτηση μου δηλαδή είναι πως μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερο compatibility. Να μετατρέψω τις επαφές στο outlook όλες σε επιλέγετε greeklish;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιούλιος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 πολυ σωστη ερωτηση...να ρωτησω και εγω κατι ακομα σχετικο...οι ομαδες επαφων κανουν δουλεια τλκ?ειναι ευχρηστες?γτ εχω καπου 200+ τηεφωνα και καπου χανομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Ιούλιος 14, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Νομίζω είναι μεγάλο θέμα και θα μας βοηθήσει.Μέχρι τώρα ερασιτεχνικά και με πειράματα λειτουργώ. Έτσι όπως έχει γίνει όμως δηλαδή οι επαφές να είναι κάτι πολύτιμο, χρειάζεται σίγουρα από την μεριά μου ποιο επαγγελαμτική αντιμετώπιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psybill Ιούλιος 14, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 εγώ με τις επαφές μου ( αλλά και ημερολόγιο, εργασίες, σημειώσεις) έχω ξεμπερδέψει εδώ και χρόνια, από τότε δηλαδή που αγόρασα το πρώτο μου windows mobile. μια σύνδεση του κινητού στη usb και όλα τα δεδομένα μου έχουν περάσει από το κινητό στο pc και αντίστροφο. έπαθε κάτι το pc, υπάρχουν στο κινητό, έπαθε κάτι το κινητό υπάρχουν στο pc. κρατάει ακόμα και τη φωτό που έχω αντιστοιχίσει και φυσικά την ομάδα που είναι η κάθε επαφή. παίρνω που και που και το outlook ένα backup (.pst) σε άλλο δίσκο και είμαι 100% καλυμένος. φυσικά κάνω συγχρονισμό κάθε μέρα για να είναι όλα up to date.από κει και πέρα επειδή δεν θέλουν όλοι win mobiles, σχέδον όλα τα συχρονα κινητά μπορούν να κάνουν συγχρονισμό με outlook (ίσως όχι με τόση ευκολία) ή τέλος πάντων με κάποια άλλη σουίτα. θυμάμαι όταν είχα το τελευταίο μου sony ericsson τ610 και τ630 έκανα δουλεια με το FMA (float's mobile agent). πρέπει να υπάρχει ακόμα γιατί πριν λίγο καιρό το κατέβασα για το κινητό ενός φίλου. γενικά λίγο ψάξιμο θέλει και κάπως σοβαρό κινητό και όλα γίνονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 14, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Κι όμως το κινητό έχει μεγάλη σημασία.Για Ericsson θα σου πρότεινα το MyPhoneExplorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Ιούλιος 14, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Έχω τώρα όπως είπα το p1i. Έχει λειτουργικό αλλά symbian.jpavly φαίνεται πολυ δυνατό το myphoneexplorer...Δεν υποστηρίζει symbian μάλλον.Ουσιαστικά αυτό που μάλλον χρειάζεται είναι για symbian λειτουργικό ενα διαχειριστικό πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Ιούλιος 14, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Μπορώ να βγάλω το symbian και να βάλω windows mobile;;;εε εε;:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 14, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 ¨Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Ιούλιος 14, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 άκυρο δλδ για την εναλακτικη λύση...χμμμμ:whistlingSymbian manager guys....αν έχετε κάτι στο νου σας ρίξτε τοHeeeeeelllpppppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.