Jump to content

VGA για laptop. Που?

HotPeanut

Recommended Posts

Ένας φίλος έχει το amilo 3438g με την 17αρα οθόνη. Το πρόβλημα είναι ότι έχει κάψει την κάρτα γραφικών και η οποία αλλάζεται σε αυτό το laptop. Έχει αυτή την τεχνολόγια-πατέντα της nvidia http://www.mxm-upgrade.com/ .

Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω κάποια κάρτα που να ταιριάζει από Ελλάδα.

Έστηλε ένα e-mail στο παραπάνω link να τους ρωτήσει τι μπορεί να κάνει στο laptop. Η απάντηση είναι η παρακάτω.

//

The 8400 will be the easiest and cheapest and costs 175€. This includes shipping and taxes.

The x1800 offers the best price/performance ratio but requires some work to be installed as described here:

http://www.mxm-upgrade.com/Fujitsu.html

Price is 200€

The 8600 is the best card, costs 275€ and will also require a heatsink modification.

Le me know if you are interested.

Kris Verbeeck

MXM Up

//

Αξίζει να παραγγείλει την 8400? Δεν το θέλει για games απλά να κάνει τη δουλειά του.

Εγώ πάντως θα πήγαινα για την Χ1800 για 25€ διαφορά. Πάντως αν ήταν διαδεδομένη αυτή η πλατφόρμα και είχε για παράδειγμα και σε Πλαίσιο, Multirama, E-Shop κλπ θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Διάβασα ότι έχει βγει και η 8800GTX !

εγγυηση δεν εχει?

Όχι, είχε 2 χρόνια αλλά χάλασε στα δυόμισι.

Εγώ πάντως θα πήγαινα για την Χ1800 για 25€ διαφορά. Πάντως αν ήταν διαδεδομένη αυτή η πλατφόρμα και είχε για παράδειγμα και σε Πλαίσιο, Multirama, E-Shop κλπ θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Διάβασα ότι έχει βγει και η 8800GTX !

Δλδ Ελλάδα δεν παίζει να βρούμε ε?

Εγώ προσωπικά δεν έτυχε να δω ποτέ και πουθενά ! Τώρα κάποιο άλλο παιδί που το έχει ψάξει περισσότερο μπορεί να έχει περισσότερες πληροφορίες!

Edit1.0 Βρήκα αυτό στο ebay σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με αυτές που σου έδωσαν αλλά δεν λέει καν ποιο μοντέλο είναι...

Edit1.1 :pΕδώ έχει ακόμα καλύτερες τιμές και πιο συγκεκριμένα πράγματα αλλά δεν γνωρίζω αν στέλνει Ελλάδα...

το notebook σου περνει x1600/gf7600gt/x1800/x1900..απλα αλλαξε το τροφοδοτικο σου σε ενα 120w και εισαι οκ (ισως για τις τελευταιες χρειαστουν μερικες μικρες μοντες στο συστημα ψυξης)

Ακριβώς στην ίδια θέση βρίσκεται και μένα ένας φίλος που έχει ακριβώς το ίδιο λαπτοπ!

Ψάχνει τη φθηνότερη δυνατή λύση για απλές δουλειές γραφείου, οτιδήποτε υπάρχει..!

(καλά απίστευτο, κάποια στιγμή θα άνοιγα ακριβώς αυτό το thread για ακριβώς αυτό το

λόγο...)

εχω εγω μια 8600ΓΤ, την ειχα παρει για ενα τεστ που τελικα δεν εγινε, αν ενδιαφερεσαι στειλε ενα πμ να τα πουμε γενικως μιας και δεν ξερω αν θα την κρατησω. Το μονο που πρπει να δεις ειναι το προτυπο του ΜΧΜ, ειναι Ι,ΙΙ,ΙΙ,Ιν; αυτα πρπει να τα δεις ετι ωστε 1.να χωρεσει 2. να κουμπωσει στο μοβο 3. να κανει η ψυχτρα.

Οτι θες περι αυτων λετ μι νοου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.