Amadeus7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Θέλω να μου προτείνετε ένα πακέτο μίας εταιρίας που να περιέχει και adsl και τηλέφωνο (αριθμό). Θέλω να φύγω τελείως από τον οτε και να μην πληρώνω σε αυτόν ούτε πάγιο. έως τώρα πλήρωνα συνολικά 45-50 ευρώ το μήνα οπότε θέλω κάτι πολύ φθηνότερο. στην περιοχή μου δεν υπάρχει κανένα ιδιόκτητο δίκτυο άλλης εταιρίας οποτε δε νομίζω να μπορώ να έχω ταχύητες 24mbps. έχω ακούσει για ένα πακέτο της vodafone που είναι γύρω στα 35ευρώ το μήνα. παρακαλώ όποιος ξέρει και μπορεί ας με βοηθίσει γιατι αυτή την περίοδο δεν έχω ιντερνετ και θέλω σύντομα να βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιούλιος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 Χωρίς κάλυψη απο ιδιόκτητο αν θέλεις και adsl, δεν παίζει να γλυτώσεις τον οτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιούλιος 13, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 που μπορώ να δω αν στην περιοχή μου θα υπάρξει κάποιο ιδιόκτητο δίκτυο σύντομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 Μπαινεις στο site της εκαστοτε εταιρειας δινεις το νουμερο σου και σε λεει αν υπαρχει καλυψη απο το ιδιοκτητο δικτυο της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιούλιος 13, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 Μόνο η Forthnet λέει αναμενόμενη ημερομηνία κάλυψης εδώ (αν και πολλές φορές οι ημερομηνίες πάνε πίσω).Εδώ βλέπεις αν σε καλύπτει η HOL,κι εδώ η Tellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 13, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 Επειδη και εγω σκευτομαι να κανω ενα 2 σε 1 (adsl+τηλεφωνο) ειμαι για το conn-x talk...γιατι οσο ναναι ειναι οτε..ας ειναι και λιγο ακριβοτερος.. Σκευτομουν για Forthnet DoublePlay αλλα λεγεται οτι ειναι χαλια και οτι κανει disconnect καμια φορα απο το internet...δηλαδη γενικα οτι το internet ειναι χαλια..επισης και η εξυπηρετηση πελατων... αληθευει ? ξερετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιούλιος 13, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 Εγώ είμαι στο Forthnet Economy πάνω σε ιδιόκτητο.Συνχρονίζω στα 17, 18 το πολύ, και κατεβάζω με max 1,7-1,8.Εξυπηρέτηση είναι ανάλογα με τι ώρα θα πάρεις. Έχω περιμένει απο μερικα δευτερόλεπτα μέχρι και 10'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 13, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 @tomtoub εχεις διακοπες στο internet? δηλαδη να τρωει φλασιες και να κλινει ? και να θελει restart το pc για να ξανασυνδεθει ? γιατι επειδη ειμαι και εγω σε ιδιοκτητο (περιστερι) θα μπορω (λογικα) να εχω τετοιες ταχυτητες...και να γλυτωσω 15-20 ευρω που θα εδινα παραπανω για ΟΤΕ :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιούλιος 13, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2008 Μπα, πολύ σπάνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 14, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Μπα, πολύ σπάνια.αυτο ειναι που με αγχωνει...δεν θελω μπελαδες...θα ειναι το κατεβαστιρι 24/7 ανοιχτο..και θα κατεβαζει απο το rapid...αμα ειναι να τρωει φλασιες και να κλινει αστο...:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιούλιος 14, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Το πολύ πολύ να μείνει λίγη ώρα χωρίς internet, μέχρι να το καταλάβει το router και να κάνει restart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 14, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Ο καινούργιος privider που επιλέγεις αναλαμβάνει να σου κόψει την παλιά σύνδεση αν είσαι σε άλλη εταιρία ως τώρα; ή πρέπει να το κάνεις manual;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιούλιος 14, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2008 Το αναλαμβάνει αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.