Jump to content

PSU <55E

Strategos

Recommended Posts

Στο λινκ δεν υπαρχει τιποτα :)

Σου προτείνω το 500αρι chieftec απο Πλαίσιο

Και γω με το Chieftec θα παω...ανετος θα εισαι.

Αν 8ες echop τοτε κανα thermaltake.

το εφτιαξα το λινκ ελεγα να παρω modular γιατι το κουτι midi που εχω με την scythe mugen δεν εχει χωρο. ελεγα για το thermaltake THERMALTAKE W0146 TR2 RX 450W CABLE MANAGEMENT που εβαλα στο λινκ

ρε παιδια ο λογος που θελω λιγα watt ειναι επειδη δεν θελω να δωσω πολλα λευτα γυρω στο 50ρικο. το enermax εχει 70.

για αυτο μαλλον με βλεπω για το thermaltake 450 modular με τα 45ευρω απο eshop αλλα ρωταει μην ειναι καμια μουφα και εχω προβληματα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650645

Γενικώς σε αυτα τα λεφτά δεν παίζουν πολλές επιλογές, και το ThermalTake που σου λινκαρα, δεν ξέρω τι λέει το συγκεκριμένο. Ειναι ομως μια καλή κατασκευή απο την CWT, την ιδια εταιρεία που βγάζει Corsair & Seasonic.

η TR2 σειρα λεγεται οτι ειναι χαλια..σκαρτη εντελως...δεν ειναι σαν την toughpower:innocent:

Νομιζω ενα τροφοδοτικο TR2 ειχε καει εντελως...και ηταν του jimakos21...:daisy:

Εγω λεω ενα coolermaster 500w

η καποιο chieftec απο το πλαισιο που ειναι εξισου καλα...

Αν εδινες παραπανω απο 55Ε τοτε θα ειχαμε περισσοτερες επιλογες :happy:

ναι αλλα το coolermaster εχει 1 χρονο εγγυηση ενω το thermaltake 2. δεν δινω περισσοτερα λευτα γιατι δεν νομιζω να αξιζει απο την στιγμη που το εχω σαν δευτερο και το ανοιγω σπανια αλλα δεν θελω να παρω και τελειως μουφα και εχω προβληματα αλλα.

@levelone και εγω αυτο το λινκ εβαλα αλλα απο το μοντελο το 450w το ιδιο δεν ειναι;

Το 525 που ειναι ιδια σειρα με το 425 κρατησε το πισι ανοιχτο σε στιγμιαιο black out ενω ολα τα αλλα εσβησαν (μαλιστα λιγο πριν ξεκινησω φλασαρισμα BIOS...) και μετα απο mark06 με 8400 o/ced και GTS ο φαν του γυρναγε στις 520rpm...

Εσυ αποφασιζεις αν αξιζει τα 15Ε παραπανω απο κατι που λεγεται Tt.

Μακριά από chieftec, μακριά από TT (εκτός από toughpower).

Στα χρήματα που διαθέτεις, δύσκολα βρίσκεις κάτι ιδιαίτερα αξιόπιστο.

Η πιο προσιτή και αξιόπιστη λύση είναι τα : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1076523

και λίγο ποιο θορυβώδες αυτό--> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1115707

το οποίο βέβαια το παίρνεις και το παντρεύεσαι. :p

επειδη απο το eshop θα μου ερθει ποιο φτυνα και ποιο γρηγορα το coolermaster το 500ρι με 52ευρω λεει τπτ; απλα εχει 1 χρονο εγγυηση ενω το αλλο 2 και οσο να ναι κατι λεει και αυτο.

δλδ σε τοσα μαγαζια που βαζουν κατι κινεζικα χυμα των 15ευρω και δεν παθαινουν τπτ τα τροφοδοτικα των 50ε ειναι χειροτερα;

οκ τελικα επειδη καταλαβα οτι θα εχω ιστοριες με το τροφοδοτικο και θα μου λετε στα ελεγα. παραγγειλα ενα enermax 425

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.