morius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε μερικά πράγματα για το νlite γιατι δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργεί. Ξέρω μέχρι στιγμής να βάζω μόνο drivers για SATA δίσκο αλλά θέλω να κάνω και κάτι ακόμα. Θέλω να βάλω κάποια προγράμματα και να τα προεκαθηστά κατά την εγκατάσταση. 1. Κάνω απλά εισαγωγή το .exe του προγράμματος; 2. Αυτό πως γίνεται μονο για free προγράμματα; (αν θέλει serial τι γίνεται 3. Τα προγράμματα που θα βάλεις σε πιο στάδιο εγκαθηστούνται; Ευχαριστώ προκαταβολικά:daisy:
nobig Ιούλιος 13, 2008 #2 Ιούλιος 13, 2008 Απο το forum του Vlite θα βρεις παραδείγματα για το πως θα κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει γιατί βγαίνουν καινούργιες εκδόσεις. Για μεγάλες εφαρμογές Photoshop ας πούμε δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται να τα περάσεις:OT:το 5920G έχει 8600Μ GT & 200GB δίσκο
varelasj Ιούλιος 13, 2008 #3 Ιούλιος 13, 2008 Πρέπει να ψάξεις για unattended installations. Θα χρειαστεί να διαβάσεις λιγάκι γιατί το κάθε πρόγραμμα που θα θες να ενσωματώσεις στην εγκατάσταση των windows σου δουλεύει με διαφορετικούς διακόπτες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.