tasosmos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Εχω connx στο σπιτι με usr 9108 και απο το απογευμα εχω προβλημα με μερικες σελιδες, συγκεκριμενα σε καποιες πχ facebook, hlektronika.gr δεν μπαινει καθολου ενω στο subs4u.gr για παραδειγμα κανει ενα αιωνα να μπει. Σε αλλες σελιδες οπως το lab δεν εχει κανενα προβλημα.Δοκιμασα αλλο ρουτερ, ρεσταρτ, ρεσετ και ολα τα υπολοιπα σε ρε- αλλα τιποτα.Δοκιμασα μεσω proxy με OperaTor και μπαινουν μεν αλλα αργουν σε σχεση με κανονικα.Δοκιμασα να κανω ping και τα αποτελεσματα ηταν τα αναμενομενα, σε ορισμενες περιπτωσεις κανει timeout ενω αλλου ειναι αρκετα μεγαλα τα νουμερα, 200-300ms.Δεν φταινε οι σελιδες γιατι γνωστοι με αλλο isp μπαινουν κανονικα.Το ρουτερ δεν φταιει γιατι δοκιμασα κι αλλο.O φουφης δεν φταιει γιατι δοκιμασα και opera και explorer.Οποτε μας μενει ο αγαπητος οτε...Και καπου εδω πεφτει επιτελους η ερωτηση: Εχει κανεις αλλος προβλημα ή ειναι περιπτωση μεμονωμενης γκαντεμιας?
Tsakonas Ιούλιος 12, 2008 #2 Ιούλιος 12, 2008 Ναι,κι εδω τωρα τελευταια με κοννεξ εχω μικροπροβληματα...Με καποιες σελιδες λαγκαρισμα,σε VOIP πολλες φορες χαλαει η συνομιλια για δευτερολεπτα και επανερχεται,ενω εδω κι 1 χρονο που την εχω πεταγε η συνδεση...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.