Jump to content

Intel E8600 Or Q9450

Xzibit

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να με βοηθήσετε να επιλέξω επεξεργαστή ανάμεσα στους E8600 που θα κυκλοφορήσει σύντομα και Q9450.

Τώρα έχω τον E6600 και θα τον αλλάξω με έναν από αυτούς τους δύο.

Με ενδιαφέρουν κυρίως τα παιχνίδια αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να πάω κατευθείαν σε τετραπύρηνο που έχει και 12MB Cache ή δεν έχει μεγάλη διαφορά με 6MB Cache στα παιχνίδια και ο διπύρηνος θα με καλύψει άνετα;

Με ενδιαφέρει και το overclocking και από ότι ξέρω οι διπύρηνοι ανεβαίνουν πιο πολύ.

Πάντως η γνώμη μου είναι ότι οι τετραπύρηνοι έχουν ψωμιά ακόμα και αξίζουν μόνο σε επαγγελματικές εφαρμογές που εγώ δεν δουλεύω και για να βγάζει η Intel και άλλο καινούριο διπύρηνο έχουν επιδόσεις για καιρό ειδικά για παιχνίδια.

Ποιά είναι η δική σας γνώμη;

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Για παιχνίδια είσαι καλυμμένος και με τον 8400/8500 αλλά αν μπορείς να περιμένεις τότε πιστεύω πως θα αξίζει ο 8600 για την μετάβαση που θες να κάνεις.Να σου πω επίσης πως θα έχει και χ10multi και ο νοών νοεί το για όσους ασχολούνται πιο πολύ:p

πάρε έναν 8400 και με τα 100+ ευρώ διαφοράς και τα 50 για μια ψύκτρα ξεκίνα καμιά υδρόψυξη ή πάρε ότι άλλο θέλεις. αν έχεις καλή κάρτα γραφικών και ο 8400 θα τις βγάλει το λάδι.

οχι απλα ο νοων νοειτο αλλα ο Ε8600 θα τα σπαει αγρια με το x10 multiplier. Εγω πιστευω πως αξιζει να περιμενεις το Ε8600

8600 Αξειζη? γιατη? αν πεξεις με αερα η νερο δεν αξειζη γιατη δεν υπαρχη περιπτοση να μεινης απο fsb αξειζη μονο αν πεζεις με αζωτο dryice cascade μονο με αυτες της μεθοδους ψυξεις υπαρχη περιπτοση να μεινης απο fsb!:giveup::boxed:

Γιατι ? Τα 420x9.5 ειναι τοσο δυσκολο με τον e8500 ???

Απο τα 550 fsb και πανω , να το συζητησουμε για το 10x multi .

Τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα λεει ο Tsan .

8x500=4000mhz θα εχεις μια διαφορα 3%-5% πανω σε σχεση με το 10χ400=4000mhz σε ολα τα 3d !:tongue:

μονο στο 06 +03 που πεζουν ρολο οι καρτες αλλα σε ολα τα υποληπα 3d +games εχει μεγαλη διαφορα:p

Γιατί κολλήσατε όλοι όμως στο διπύρηνο? Τετραπύρηνο κανείς?? Θα είμαι ο πρώτος λοιπόν που θα προτείνω τετραπύρηνο. Q9450 από μένα. Ο 8600-500-400 θα ανέβει σίγουρα παραπάνω αλλά με τον αριθμό των εφαρμογών αλλά και των παιχνιδιών που εκμεταλλεύονται τους 4 πυρήνες, να αυξάνεται κατακόρυφα καθημερινά, θα τον προτιμούσα. Επίσης μπορείς να φτάσεις και ένα 3,6 GHz αν είσαι λίγο τυχερός, οπότε μια χαρά.

Γιατί κολλήσατε όλοι όμως στο διπύρηνο? Τετραπύρηνο κανείς?? Θα είμαι ο πρώτος λοιπόν που θα προτείνω τετραπύρηνο. Q9450 από μένα. Ο 8600-500-400 θα ανέβει σίγουρα παραπάνω αλλά με τον αριθμό των εφαρμογών αλλά και των παιχνιδιών που εκμεταλλεύονται τους 4 πυρήνες, να αυξάνεται κατακόρυφα καθημερινά, θα τον προτιμούσα. Επίσης μπορείς να φτάσεις και ένα 3,6 GHz αν είσαι λίγο τυχερός, οπότε μια χαρά.

θα ψηνεις μπριζολες πανω στον q9450 στα 3.6...βγαζει κυριολεκτικα..και εχει fsb wall(ετσι τουλαχιστον λενε):TD:

8400 απο μενα...

Η πολυ απλα Q6600 :flower:

Οπως λεει και ο Propitsirikos για να τα κανεις ολα γιατι δεν βλεπω να εχει καταλαηξει καπου τσιμπα εναν Q6600 και θα εισαι υπερκαλημμενος...!!!!!

θα ψηνεις μπριζολες πανω στον q9450 στα 3.6............

.

.

.

Η πολυ απλα Q6600 :flower:

Ξερεις οτι ο Q6600 εχει μεγαλυτερη καταναλωση ε?

Ξερεις οτι ο Q6600 εχει μεγαλυτερη καταναλωση ε?

ναι...εδω δεν χαμπαριαζουμε για την καταναλωση της καρτας, θα χαμπαριασουμε για τον επεξεργαστη που θα ειναι λιγο παραπανω?

Όταν λέει "έχει πιο μεγάλη κατανάλωση", εννοεί "είναι πιο ζεστός"

η 8400 η q6600 αναλογα τι θες τετραπυρηνο η διπυρηνο. τα υπολοιπα cpu για σενα θα ειναι απλα μια υπερβολη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.