FANISTELROOY Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Λοιπον παιδια εχω το εξης προβλημα. Πηρα μια καρτα μνημης για την ψηφιακη μου και δουελυε κανονικα. Ειχα τραβηξει καποιες φωτος ακυρες και για να τις σβησω ολες πηγα στις ρυθμισεις της μηχανης και επελεξα διαμορφωση καρτας για να μην καθομαι να σβηνω μια μια φωτογραφια καθως δεν ημουν σπιτι να την βαλω στο λαπτοπ να τις σβησω. Απο τοτε το λαπτοπ δεν διαβαζει την καρτα. Στο ενσωματωμενο card reader και του εκτυπωτη δεν την διαβαζει, μαλλον επειδη ειναι SDHC και μπορει να μην υποστηριζουν τετοια, αλλα το προβλημα ειναι οτι ουτε το usb card reader που ηταν μαζι με την καρτα την διαβαζει. Εμφανιζει ενα Removable Disk G αλλα λεει "Τhe disk in drive G is not formatted, Do you want to format it now?".Επιλαγω "Yes", ξεκιναει η διαδικασια και μου βγαζει στο τελος "Windows was unable complete the format".Aν συνδεσω το καλωδιο της καμερας μπορω να δω κανονικα τις φωτογραφιες στο λαπτοπ, το προβλημα ειναι οτι δεν διαβαζει την καρτα με κανενα τροπο. Ενω πριν το usb card reader την διαβαζε κανονικα. Καμια ιδεα;
FANISTELROOY Ιούλιος 12, 2008 Author #2 Ιούλιος 12, 2008 Κατεβασα 2 προγραμματα που ειναι ειδικα για φορματ SD και δεν καταφερα τιποτα.Κανεις;
FANISTELROOY Ιούλιος 12, 2008 Author #4 Ιούλιος 12, 2008 Nαι, αυτη εδωhttp://www.sandisk.com/Products/Item(1982)-SDSDB-4096-A11-SanDisk_Standard_SDHC_Card_4GB.aspx
DMylonas Ιούλιος 15, 2008 #6 Ιούλιος 15, 2008 Το βασικό είναι να τραβήξεις τις φωτό στο pc σου.Μετά να ξέρεις ότι δεν υποστηρίζουνε όλα τα usb card reader της SDHC, οπότε δοκίμασε κανένα καινούργιο.Και τέλος της μνήμες αυτές δεν τις κάνουμε ΠΟΤΕ κανονικό format, αλλά quick.
FANISTELROOY Ιούλιος 15, 2008 Author #7 Ιούλιος 15, 2008 Tις φωτογραφιες τις παιρνω στον υπολογιστη μεσω του καλωδιου της ψηφιακης.Το usb card reader που χρησιμοποιω ηταν μαζι με την καρτα.Πριν κανω το φορματ απο την ψηφιακη την διαβαζε την καρτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.