Jump to content

Ποια είναι κατα τη γνώμη σας η καλύτερη σουίτα ασφαλείας?

SHOG

Ποιά είναι κατα τη γνώμη σας η καλύτερη σουίτα ασφαλεί  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, σε αυτή τη Δημοσκόπηση ψυφίζουμε για να αναδείξουμε την καλύτερη σουίτα ασφαλείας στην αγορά.

Μπορέιτε να ψηφίσετε έχοντας υπ' όψιν πολά κριτήρια με κυριότερο αυτό της ασφάλειας, αλλά και με πολλά άλλα όπως το κόστος, το πόσο εύχρηστο και ελαφρύ είναι το πρόγραμμα, κλπ....

Αφού ψηφίσετε τεκμιριώστε την απάντησή σας..!!:)

Θα πρεπει να προστεθει η επιλογη "Καμια απο τις παραπανω.".....

Σωστό...Επειδή νομίζω οτι δεν μπορώ να επεξεργαστώ το poll όποιος δεν προτιμά καμία απο αυτές ή προτιμά κάποια που δεν αναγράφεται στη λίστα το λέει...!!!:shifty:

Σωστό...Επειδή νομίζω οτι δεν μπορώ να επεξεργαστώ το poll όποιος δεν προτιμά καμία απο αυτές ή προτιμά κάποια που δεν αναγράφεται στη λίστα το λέει...!!!:shifty:

Το έκανα εγώ για σένα...;)

Οπότε πλέον εχουμε και την επιλογή Καμία από τις παραπάνω

Firewall ZoneAlarm

Antivirus Eset

Suite Eset διοτι ειναι το πιο ελαφρυ με οσο δυνατον λυγοτερα conflicts.

Έχω NOD32 αλλά θεωρώ το Kaspersky σαν το κορυφαίο και αυτό ψήφισα.

kaspersky από μένα , κανένα παράπονο εδώ και κάτι χρόνια

Και εγώ φανατικός του Kaspersky είμαι, αλλά με την έκδοση 8 σε windows vista 64 bit sp1 έχει γίνει πιο βαρύ και καθυστερεί πολύ...

Κατά τον τερματισμό των windows και την είσοδο τους ξανά βγάζει σφάλμα ότι το Kaspersky προκάλεσε σφάλμα κατά των τερματισμό. Μου το έχει κάνει 5 φορές. Επίσης στις επιλογές που σου δείχνει τον χρόνο φόρτωσης του λειτουργικού αναφέρει πως το Kaspersky αυξάνει αυτό το χρόνο και με συστήνει να κάνω κάτι για αυτό.

Δεν ξέρω αλλά λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο μετά από 5 χρόνια χρήσης Kaspersky........

Ήμουν για καιρό με eset nod32 και αργότερα smart security. Πολύ ικανοποιημένος αλλά το γύρισα σε symantec endpoint, o απόγονος του corporate (το οποίο δεν υπάρχει και στη λίστα σου). Ο norton για το σπίτι, μοιάζει απλά με τον μεγαλόσωμο, καθυστερημένο αδελφό του endpoint.

Στη δουλειά όταν παρατηρώ να σέρνονται, δε ρωτώ καν πλέον. mcshield.exe 100% cpu. Γιατί στη mcafee ξέρουν, αν και κάποιος ξέχασε λίγο prime95 κώδικα εκεί μέσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.