Jump to content

ΕΠΙΛΟΓΗ PDA ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ...!!!!!

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Γεια σας παιδια ψαχνω για pda και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977961&product=1102052 και σε αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977961&product=1118668

Ποιο απο τα δυο προτεινετε η αμα θελετε προτεινετε καποιο αλλο...!!!!!

Φιλε μου οχι eten προς θεου....Ειναι μαπα παρα πολυ...Στο λεω αυτο επειδη ενα με εναμιση μηνα πριν εψαχνα και γω pda,μιλησα με παρα πολλα ατομα στο myphone,δοκιμασα πολλες συσκευες eten,hp,htc και λοιπα και κατεληξα στα htc που ειναι κλασσης ανωτερα και τωρα ειμαι κατοχος του touch cruise και παω συντομα για το diamond...Οι λογοι που δεν διαλεξα eten...Τα eten αυτην την στιγμη πωλουνται απο το πλαισιο κυριως και η ρομ που εχουνε περασμενη ειναι αθλια(glofish x600,x650) και παει λεγοντας...Θα αντιμετωπισεις πολλα προβληματα με bluetooth,radio,σβησιματα,ο ηχος συνομιλιας ειναι αθλιος και λοιπα..και θα καταληξεις στο να βαλεις αγγελια προς πωληση....Αυτα εχω να σου πω προς το παρον...Τιποτα αλλο...Απλα κανε μια αναζητηση στο myphone να δεις τι προβληματα εχουν οι ανεκαθεν αλλα και οι προσφατοι χρηστες των eten x600,x650 και παει λεγοντας....Απο μενα htc touch cruise η diamond ή καιζερακι....Htc και ξερο ψωμι....

Αν τελικα καταληξεις στο eten για τον α,β λογο να το παρεις με την αγγλικη ρομ....ειναι πολυ καλυτερη απο την ελληνικη

εγω εχω x500+ και ειμαι απολυτα ευχαριστμενος απολυτα τι να πω πρςτην φορα τα ακουω αυτα που λες αλλα θα τα λαβω υποψη μου και θα το ψαξω

το x500 ειναι αλλη φουρνια..εγω σου λεω για τις τωρινες φουρνιες των eten που βρισκονται στα ραφια του πλαισιου τι γινετε...διαβασε thread για τα x600 και x650 στο myphone...;)

Htc touch cruise και απο μενα..Το χω και ειμαι καταευχαριστημενος...0 κολληματα...δοκιμασμενο και με dest 7 και igo8 αν σε ενδιαφερει και δουλευει αψογα..κλειδωνει δορυφορους σε χρονο ντετε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.