Jump to content

Τρακαρα ... και τωρα?

Daytime Dreamer

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

στη θεση σου θα το πουλαγα στο τιγκρα κλαμπ (του στυλ να το αγορασουνε 5-6 φιλοι με το ιδιο αυτοκινητο και να τοχουνε καβατζα) και θαπαιρνα αλλο απο αγγελιες..δηλαδη αν χτυπα ξυλο ξανατρακαρεις ποσο μεσα θα μπεις πια?

Πολλα μου φαινονται παιδες τα λεφτα ... αν ξερει καποιος καποιον καλο φαναρτζη η μηχανικο που να ασχολειται με opel ας ποσταρει ... τραγικα πολλα τα λεφτα για τετοια ζημια

Φιλέ μου κάνε μια βόλτα στη Λιοσίων , Θηβών, και στα φανάρια του βλαχου να βρεις ότι θες σε πολύ χαμηλές τιμές λίγο ψάξιμο θέλει, εμένα μου ζήτησαν 500€ για 4 βάσεις μηχανής και σε αυτά τα λεφτά βρήκα ολόκληρο τροπετο σε άριστη κατάσταση

Τελικα θα το παρω απο εκει το αμαξι (Μπαρκα)

Ειμαι στην φαση οπου ψαχνω ανταλακτικα απο ebay (Ζητω η Γερμανια!) και να καταληξω σε καποιο αλλο συνεργειο γιατι 2800 παιδες ειναι παρααα πολλα για τετοιου ειδους δουλεια

• 1 month later...

Το φτιαχνω ... εχει σχεδον τελειωσει απλα μενει η ευθυγραμμιση και να το δει απο κατω ο μηχανικος γιατι δεν μπαινουν καλα οι ταχυτητες (ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?) Ρεγουλαρισμα ισως?

Anyway, χ3σ3 μεσα η ιστορια με τους μαντραδες. 180 ο προφυλακτηρας ο ενας μαμα, 290 ο αλλος aftermarket ... οτι να ναι γενικως

Ψαχνω τωρα να το βαψω ολο. Εαν ξερει κανεις καποιον καλο και οχι αγιογδυτη βαφεα ας ποσταρει η πμ.

Zenks!

Ψαχνω τωρα να το βαψω ολο. Εαν ξερει κανεις καποιον καλο και οχι αγιογδυτη βαφεα ας ποσταρει η πμ.

αγιογραφος σου κανει να στο βαψει?:hehe:

Το φτιαχνω ... εχει σχεδον τελειωσει απλα μενει η ευθυγραμμιση και να το δει απο κατω ο μηχανικος γιατι δεν μπαινουν καλα οι ταχυτητες (ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?) Ρεγουλαρισμα ισως?

Anyway, χ3σ3 μεσα η ιστορια με τους μαντραδες. 180 ο προφυλακτηρας ο ενας μαμα, 290 ο αλλος aftermarket ... οτι να ναι γενικως

Zenks!

Σύνδεσμος λεβιέ ταχυτήτων - σασμάν, αλλάζει εύκολα και είναι φτηνό. Όταν του πας για αλλαγή πες του να μην σου βάλει τον opel original αλλά πιό κοντό. Η διαφορά τους είναι στο ποσο πολύ πρέπει να κινήσεις το λεβιέ για να επιλέξεις την ταχύτητα.

Αν μπορείς να πιάσεις ένα κατσαβίδι και ένα κόφτη και έχεις κάπου να το σηκώσεις μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου.

Επίσης ανάλογα του ποιόν ακριβώς έχει το αμάξι επάνω ίσως να ρυθμίζεται.

ΤΟ αμαξι ειναι almost ready ... μενουν τα εξης

Ηταν στραβο το αριστερο ημιμπαρο και το ισιωσε ο μηχανικος. Καλο θα ηταν μου ειπε ομως αν γινοταν να αλλαχτει. Ξερει κανεις που θα βρω ημιμπαρο? :p

Επισης καινουργιο μοχλικο για tigra που θα βρω? Aftermarket μαρκες βγαζουν τιποτα?

ΤΟ αμαξι ειναι almost ready ... μενουν τα εξης

Ηταν στραβο το αριστερο ημιμπαρο και το ισιωσε ο μηχανικος. Καλο θα ηταν μου ειπε ομως αν γινοταν να αλλαχτει. Ξερει κανεις που θα βρω ημιμπαρο? :p

Επισης καινουργιο μοχλικο για tigra που θα βρω? Aftermarket μαρκες βγαζουν τιποτα?

Ημίμπαρο θα βρεις στην Στ. καλάρη όπως πας από τις 3 γέφυρες προς πατήσια στο αριστερό σου χέρι.

Μοχλικό τι εννοείς;

Τωρα θα σε γελασω μαν ... ειπε ο μηχανικος οτι ειχε στραβωσει απο κατω κατι (το ονομα του οποιου ξεχναω) και οτι αμα ξαναστραβωσει θα χρειαστω μοχλικο. Θα τον ρωτησω παλι και θα σου πω

Μεταχειρισμενο η καινουργιο ημιμπαρο? Ειναι opel η aftermarket συμβατο?

BTW, ευχαριστω και σενα και ολους για ολες τις πληροφοριες :T:

Το "μοχλικο" έχει να κάνει με τις ταχύτητες; Αν ναι τότε είναι ο σύνδεσμος που σου έλεγα, άλλαξε τον να είσαι σίγουρος αν πάρει έστω και λίγο θα σε αφήσει σύντομα...

Καινούργιο ημίμπαρο λέω, και να βρεις μεταχείρα μην το βάλεις... GM έχει σίγουρα, για άλλο δεν ξέρω θα πρέπει να τον ρωτήσεις... Ειναι εντάξει τα παιδιά εκει μίλα τους και αν έχουν κάτι καλό και σε aftermarket θα σου πουν αν αξίζει....

μοχλικο φίλε είναι μια ατσάλινη βεργα η οποία ειναι συνδεμένη με τον λεβιε ταχυτήτων σου και με το κιβώτιο ταχυτήων οταν κίνεις τον λεβιέ για να κάνεις αλλαγή ταχύτητας το μοχλικό τοτε βάζει και την αντίστοιχη ταχύτητα με λίγα λογια κουναει τα γραναζια :p

οσο για το τρακάρισμα σου σε καταλαβαίνω απόλυτα και ξέρω πως αισθάνεσαι είχα 2 τροχαια βλεπεις.... πολυ πιο σοβαρα..

αντε και με το καλο ξανά στους δρόμους :upside:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.