Daytime Dreamer Ιούλιος 12, 2008 Author #21 Ιούλιος 12, 2008 Man ναι θα περασω Δευτερα πρωι απο τον Μπαρκα να μου πει μια τιμη περιπου ποσο υπολογιζει (θα του πω οτι θα του παω εγω τα ανταλακτικα) και μετα αφου ειναι κοντα ο πατερας σου περναω και απο αυτον Στειλε μου ενα πμ με τα τηλεφωνο του father σου και κανονισε να του μιλησω. Και παλι thanks για τον κοπο σου, το εκτιμω πραγματικα
Daytime Dreamer Ιούλιος 12, 2008 Author #22 Ιούλιος 12, 2008 Απο οτι ειδα το βραδυ με εναν μικρο φακο, εχει σπασει το πλαστικο καπακι της μηχανης αλλα δεν ξερω εαν εχει παθει κατι η μηχανηΤΟ καρτερ εχει σπασει σιγουρα γιατι υπηρχαν κοκκινα λαδια κατω στο πατωμα εκει που εγινε
mortisboy Ιούλιος 12, 2008 #23 Ιούλιος 12, 2008 ...οκ μαν παιρνω τηλ. να τον ενημερωσω. .. αν ηταν κοκκινα λαδια μαλλον εχει σπασει το δοχειο του υδραυλικου τιμονιου...αν ηταν το καρτερ θα ηταν μαυρα τα λαδια
Kostas007 Ιούλιος 12, 2008 #24 Ιούλιος 12, 2008 εξωτερικα η ζημια δε φαινεται τοσο τραγικηαλλα λες οτι εχει παρει μηχανη.
Kostas007 Ιούλιος 12, 2008 #25 Ιούλιος 12, 2008 ...δεν παιζει αυτο ειναι απο δεξια χτυπημενο... τι σχεση εχει αυτο?
2cpu Ιούλιος 12, 2008 #26 Ιούλιος 12, 2008 ...οκ μαν παιρνω τηλ. να τον ενημερωσω... αν ηταν κοκκινα λαδια μαλλον εχει σπασει το δοχειο του υδραυλικου τιμονιου... οι βαλβολινες της οπελ εχουν κοκκινο χρωμα και ειναι μακρας διαρκειας (δεν τις αλλαζουν σχεδον ποτε) Σε εκεινο το σημειο που ειναι χτυπημενο λιγο δυσκολα να ειναι το υδραυλικο του τιμονιου. Το δοχειο πληρωσης ειναι μεσα στο μοτερ και οι σωληνωσεις οσο θυμαμαι δεν περνανε απο τα ψυγεια. Μαλλον εσπασε κανα περιβλημα απο το κιβωτιο ταχυτητων.
mortisboy Ιούλιος 12, 2008 #27 Ιούλιος 12, 2008 τι σχεση εχει αυτο? ..εχει σχεση οτι φταις εσυ...μονο αν παραδεχτει ο αλλος οτι παραβιασε stop Θα σε πληρωσει η ασφαλιστικη και παλι μην νομιζεις οτι ειναι ηλιθιοι η πραγματογνωμονες τα ψιλιαζονται κατι τετοια!! οι βαλβολινες της οπελ εχουν κοκκινο χρωμα και ειναι μακρας διαρκειας (δεν τις αλλαζουν σχεδονποτε) Σε εκεινο το σημειο που ειναι χτυπημενο λιγο δυσκολα να ειναι το υδραυλικο του τιμονιου. Το δοχειο πληρωσης ειναι μεσα στο μοτερ και οι σωληνωσεις οσο θυμαμαι δεν περνανε απο τα ψυγεια. Μαλλον εσπασε κανα περιβλημα απο το κιβωτιο ταχυτητων. δεν ξερω παιζει και να εχεις δικιο αλλα αμα το δεις απο κοντα θα καταλαβεις οτι το χτυπημα στην ουσια ειναι απο πανω...δυσκολο το βλεπω να ειναι σασμαν ειναι πολυ χαμηλα αυτο.
Kostas007 Ιούλιος 13, 2008 #28 Ιούλιος 13, 2008 ..εχει σχεση οτι φταις εσυ...μονο αν παραδεχτει ο αλλος οτι παραβιασε stop Θα σε πληρωσει η ασφαλιστικη και παλι μην νομιζεις οτι ειναι ηλιθιοι η πραγματογνωμονες τα ψιλιαζονται κατι τετοια!!δεν ξερω παιζει και να εχεις δικιο αλλα αμα το δεις απο κοντα θα καταλαβεις οτι το χτυπημα στην ουσια ειναι απο πανω...δυσκολο το βλεπω να ειναι σασμαν ειναι πολυ χαμηλα αυτο.Μα θα εισαι συννενοημενος με φιλο σου για να σε πληρωσει η ασφαλιστικη του..και στη τελικη παει και σε χτυπαει λιγο για να μεινει ενα σημαδι πισω αριστερα
Tsakonas Ιούλιος 13, 2008 #29 Ιούλιος 13, 2008 εχμ φανταζομαι τοχεις υποψη σου οτι αυτο λεγεται "απατη" και τιμωρειται ε :p?
Kostas007 Ιούλιος 13, 2008 #31 Ιούλιος 13, 2008 εχμ φανταζομαι τοχεις υποψη σου οτι αυτο λεγεται "απατη" και τιμωρειται ε :p? οπως απατη ειναι και οι ασφαλιστικες που σου δινουν τα μισα λεφτα,και αν και μετα απο κανα διμηνο. αλλωστε δε πεινανε απατεωνισκοι της κυβερνησης ειναι.
jpavly Ιούλιος 13, 2008 #32 Ιούλιος 13, 2008 οπως απατη ειναι και οι ασφαλιστικες που σου δινουν τα μισα λεφτα,και αν και μετα απο κανα διμηνο.αλλωστε δε πεινανε απατεωνισκοι της κυβερνησης ειναι. Έχεις βγει ποτέ έξω να δεις τι γίνεται; Ή τα διαβάζεις κάπου αυτά που λες;; Μία μας λες ότι οι εγγυήσεις αυτοκινήτων είναι Marketing trick, τώρα αυτό; Sorry δλδ, αλλά είσαι way outtah real life Εξυπηρέτηση λέγετε:smoke: Απάτη είναι φίλος. Εσύ λέγε το όπως θες.
Kostas007 Ιούλιος 13, 2008 #33 Ιούλιος 13, 2008 Έχεις βγει ποτέ έξω να δεις τι γίνεται; Ή τα διαβάζεις κάπου αυτά που λες;;Μία μας λες ότι οι εγγυήσεις αυτοκινήτων είναι Marketing trick, τώρα αυτό; ς. οχι δε βγαινω απο το σπιτι.
Daytime Dreamer Ιούλιος 13, 2008 Author #34 Ιούλιος 13, 2008 Θα παω αυριο μια απο τον Μπαρκα που ειναι διπλα να μου πει ποσο υπολογιζει την ζημια και βλεπουμε. Στην χειροτερη ολων το δινω για ανταλακτικα, περιμενω και αγοραζω κατι παλι μετα το καλοκαιρι ...Ξερει κανεις που τα δινουμε για ανταλακτικα αυτα τα αμαξια και ποσο περιπου θα επιανε με βαση τις pics που ποσταρε ο mortisboy?
Artist_ Ιούλιος 13, 2008 #35 Ιούλιος 13, 2008 Νομίζω ότι αν το πας για ανακύκλωση δεν παίρνεις ευρώ. Ρώτησε κανένα μαντρά αλλά και πάλι θα στο πάρει τζάμπα.
qbiefox Ιούλιος 13, 2008 #36 Ιούλιος 13, 2008 Τι λετε ρε... τζαμπα να το δωσει? Για ανταλακτικα λεει ο ανθρωπος. Αν και, δεν ειναι τοσο τραγικη η κατασταση. Λουκα απο οτι φαινετια σασι δεν πρεπει να εχει παρει. Αν ψαλιδια και αξονες ειναι οκ, δεν θα σου ερθει πολλα λεφτα, chill. Μην καθεσαι και σκας. Μεχρι και απο το msn εξαφανιστηκες. Αυριο πρωι θα ξερεις, υπομονη...
xdarksun Ιούλιος 13, 2008 #37 Ιούλιος 13, 2008 Φιλέ μου από ότι βλέπω λογικα δεν έχει μεγάλη ζημία μην στενοχωριέσαι ,ότι δεν άνοιξαν οι αερόσακοι αυτό είναι καλό, συμβουλή μου ψάξε για ανταλλακτικά σε αρκετές μάντρες με παζάρια ή στην χρυσή ευκαιρία θα σου έρθει αρκετά οικονομικότερα.
ΓιαγκΤ Ιούλιος 13, 2008 #38 Ιούλιος 13, 2008 Δεν αγοράζει παλιατζής αυτοκίνητο για ανταλλακτικά πάνω από χιλιάρικο.Το δικό μου 5ετιας yaris 40000 χιλ 580 € το χτυπήσανε στην Ιντεραμέρικαν που με αποζημίωσε.
fotme Ιούλιος 14, 2008 #39 Ιούλιος 14, 2008 Βαλε τα κορακια τα πτωματοφαγα να στο υπολογισουνε και επειτα λαμβανοντας την τωρινη τιμη πωλησης και προσθετοντας την μιζα τους(κορακι+φαναρτζης) θα μαθεις την ζημια αναστροφα.Αποψη μου, αν δεν σου πει πολλα απτην αρχη, φτιαξε το με μεταχειρισμενα και πουλα το.Παντως αν εχει σπασει καβουκι σασμαν, θα ανεβει γιατι εχει εργασια..Τα πτωματοφαγα συνηθως ερχονται μεσω του συνεργειου, οπου εκει υπολογιζουν τι τιμη επισκευης σου εχουν πει και μετα τους το πουλας τσαμπα και ο φανοποιος παιρνει τη μιζα του, βρες καποιον ανεξαρτητο λοιπον (η χρυση ευκαιρια εχει τηλ.), να ξερεις παντως οτι αυτου του ειδους η ρατσα ειναι για κλοτσες, θα σου πει τοσα πεστου τα διπλα, μην δειξεις οικτο σε αυτους!
Daytime Dreamer Ιούλιος 14, 2008 Author #40 Ιούλιος 14, 2008 Αφου το πηγα στον Μπαρκα και το ειδε μου ειπε οτι εχουν χαλασει τα εξης και τι χρειαζεται1) Ψυγειο νερου2) Ψυγειο Aircondition3) Δυο βεντιλατερ ψυγεια μαζι με χοανες4) Βαση μηχανης5) Βαση σασμαν6) Λουρι δυναμου7) Φρεον8) Αντιψυκτικο για το νερο9) Καπο, δεξι φτερο, δεξι προβολακι, προφυλακτηρας, τραβερσα προφυλακτηρα και 2 βασεις φτερων10) Και οτι θελει ευθυγραμμισηΜου ζητησε για ολα αυτα 2800 ευρω. Μου ειπε οτι ειναι φιλικη τιμη:whistling απο τα 3300 που εχει κανονικαΤον ρωτησα και του ειπα οτι εαν του παω α ανταλακτικα εγω ποσο θα παει? Μου λεει αφαιρεσε 1300 (δηλαδη τα εργατικα ειναι 1500 ευρω?)Το σασι, τα ψαλιδια και οτι δεν εχω αναφερει ειναι ολα οκ ... εκτος απο ενα σκασμενο λαστιχο.Μου φαινονται πολλα τα λεφτα μιας και στις αγγελιες το αμαξι αυτο με 3500 - 5000 χιλιαρικα το αγοραζειςΘα θελα να ακουσω και τις γνωμες σας guys
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.