Jump to content

Σύνθεση HTPC

Jerry007

Recommended Posts

Λοιπόν μετά την δημιουργία του gaming pc της υπογραφής.Το επόμενο project είναι η δημιουργία ενός Media Center PC για προβολή HD movies.Πρόκειται να το τοποθετήσω στο σαλόνι δίπλα στην 37" Philips 37PF9830(Σκέτη απόλαυση να παρακολουθείς ειδικά με τα ambilight!)

Οπώτε θέλω καταρχήν να μου προτείνετε ένα full σύστημα που να μπορεί να παίζει HD ταινίες,να κάνω κανα serfing και ελάχιστα downloads.Σκοπεύω να ξοδέψω μέχρι 500-550Ε όχι παραπάνω.Ο υπολογιστής δεν θα έχει παιχνίδια.Θέλω να΄είναι ήρεμος και να μην ακούω ενοχλητικούς θορύβους ενώ βλέπω μια ταινία.Ακόμα θα μπορούσε κανείς α μου δώσει κανέναν οδηγό για στήσιμο HTPC να μάθω τίποτα?

Μερικές απορίες:

Τι λογισμικό θα φορτώσω?

Αμα φορτώσε Windows XP Media Center edition με αυτα τι μπορώ να κάνω-Τι διαφορές έχουν απο τα κανονικά θα μπορω να σερφάρω καθόλου στο internet?

Οπώτε αφήνομε στα χέρια σας....Διαφωτείστε με:!!!jump:

Έβγαλα μόνος μου μια σύνθεση στα 480Ευρουλάκια:

Silverstone Lascala LC20B-M Black

Chieftec 450W 24pin

Seagate 320GB HDD

TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-12

ECS A780GM-A (AM2+, 780, DDR2, SVGA

Sapphire

HD 3450 SVGA (PCI-Express, TVO-DVI,

512MB)Για hybrid crossfire με αυτην της μητρικής

AMD ATHLON 64 X2 4450E 2.3GHZ DUAL CORE

Τι έχετε να πείτε?

Τι λεω εγω.

Η μητρικη εχει hdmi, δε χρειαζεσαι εξτρα καρτα.

Μη τσιγγουνευεσαι το σκληρο, οι ταινιες θελουν χωρο. Βαλε 2χ500 ή 2χ640.

Δε χρειαζεσαι καλες και ακριβες ραμ.

Προσπαθησε να ακουσεις το τροφοδοτικο πριν το παρεις, ολα τα αλλα ρυθμιζονται στο θεμα θορυβου αυτο οχι.

Παιδιά εγώ θα ήθελα να μου προτείνετε ένα δοκιμασμένο κουτί.Που να είναι λιτό(γιατι θα είναι στο σαλόνι μου)λειτουργικό και όμορφο δίνω μέχρι 160Ε

Ακούω ιδεούλες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.