pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Καλημερα παιδια κατα παραξενο τροπο ανοιξα σημερα το msn μου και διαγραφηκαν 288 επαφες απο τις 298 που ειχα υπαρχει μηπως καποιος τροπος να τις ανακτισω...????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Δοκίμασε να μπεις με τον web messenger να δεις αν βρίσκονται εκεί ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 11, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 το κωδικο σου τον ηξερε κανεις αλλος?ειχες μπει σε καμια σελιδα που σου λεει ποιος σε σβησε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 11, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 μονο εγω τον ξερω. Παλια ειχα μπει σε τετοια σελιδα οχι ομως τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Ιούλιος 11, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Στα options σε καποια καρτελα ειπαρχουν οι επαφες σου για να τις επαναφερεις. Νιωσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 11, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Eaglenik που ειναι αυτο που λες δεν το βρισκω. Μηπως εννοεις στα Tools μετα Options εκει δεν βρισκω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglenik Ιούλιος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Βουαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 11, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 και πως θα τις παω να τις βλεπω ποιοι ειναι online εννοω πως θα τις μεταφερω στην κεντρικη σελιδα βοηθησε με γρηγορα γιατι αυτη την στιγμη ειμαι στη φαση που τους κανω add ολους ΒΑΣΙΚΑ εκει δεν υπαρχουν οι διεγραμμενες και μαλλον δεν διαβασες πιο πανω οτι διαγραφηκαν μονες τους δεν εκανα εγω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_blue Ιούλιος 11, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 εκει που σου εδειξε ο eagle εχει ενα κουμπι view αν το πατησεισ σου δειχνει ποιοι σε εχουν στον δικο τους καταλογο . αν κανεισ πανω στα ονοματα δεξι clik θα επιλεγεισ add Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.