Slaughter18 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Παιδιά εχω αγοράσει την εν λόγο μητρική και δεν ξέρω αλλά νιωθω άσχημα... Μπορεί να είναι και ψυχολογικό αλλά γιατί κανένας δεν την προτίνει... Πια τα down της και οι διαφορές της με την rampage εκτός του x48. Δηλαδή νιωθω τόσο ασχημα που την αγόρασα γιατί την χρυσοπλήρωσα κιόλας όχι αστεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούλιος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 σε επιδοσεις ? δεν εχει διαφορες με την χ48 απλα το χ48 ειναι πιο καλοδιαλεγμενο τσιπακι και παει καλυτερα. αν δεν ασχολεισε με ψηλα fsb κτλπ δε σε ενοχλει ιδιαιτερα. απλα η φορμουλα περασε τη φαση της. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη η οτι πρεπει να νιωθεις ασχημα. εφοσον σε καλυπτει εισαι κυριλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 11, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 όπως τα λέει ο πετραν Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούλιος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 μια χαρα ειναι η μητρικη! την εχω κι εγω και ειναι παρα πολυ καλη! παιζει τα παντα και μου εχει κανει το παραμικρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Ιούλιος 11, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Δεν ξέρω γιατί μπορει να είναι και ψυχολογικό :cry: αλλά καθε φορά που την βλέπω νιωθω ένα σφιξιμο ότι έκανα την λάθος αγορά... Και σκέφτομαι ότι μπορούσα να είχα αξιοποιήση τα χρηματά μου καλύτερα μιας και δεν πέρνω συχνά καινουργια παρτς... Η χρηση αγορά ήταν η 8800gt... Είμε αρκετά απετιτικός gamer αλλά δεν έχω νιωσει την ανάγκη να την αλλάξω και την πήρα όταν πρωτοβγήκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Ε ενταξει τι να κανουμε...και εγω δεν περιμενα 1μισι βδομαδα να παρω μια 4850 και αργοτερα να παρω αλλη μια να κανω CF αλλα πηρα σαν βλακας την ecs 8800gt...(οχι οτι δεν παει,παει κομματια...αλλα δεν εχει και πολυ μελλον σε σχεση επιδοσεων) κατι αναλογο γινεται και με εσενα..μονο που εσυ εχεις ιδιες επιδοσεις..αποτι με μια rampage.. petrouko...ποσο fsb παει η rampage σου με εναν 4πυρηνο ? μπορεις να μου λυσεις την απορια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούλιος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 οι quad δεν ανεβαζουν και ειναι αναλογα το κομματι περισσοτερο (εχω δοκιμασει 3 q6600 που παιξανε απο 450 εως 471-475 και τον QX9650 που παιζω που πηγε μεχρι 510 και εχει και αλλο). το mobo δινει ανετα, τα cpu βρισκουν wall. απο 450 εως 510 εχω παιξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 11, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, να σου πω ότι τους 6 μήνες που την είχα, ήταν μακράν η σταθερότερη από τις ~10 μητρικές S775 που περάσανε από τα χέρια μου.Την πούλησα και πήρα μητρική με Nforce chipset και ακόμα βλαστημάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούλιος 11, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Nforce??? πραγματικη καταρα ετσι? τελος παντων p5e, maximus formula, rampage formula, ειναι εγγυηση για οποιον θελει να παιξει με ddr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 οι quad δεν ανεβαζουν και ειναι αναλογα το κομματι περισσοτερο (εχω δοκιμασει 3 q6600 που παιξανε απο 450 εως 471-475 και τον QX9650 που παιζω που πηγε μεχρι 510 και εχει και αλλο). το mobo δινει ανετα, τα cpu βρισκουν wall. απο 450 εως 510 εχω παιξει. ωραια αρα δινω ανετα με τον q6600..τον εχω 24/7 στα 415*8 για να παιζω ψηλα τις μνημες... αλλα δεν ειχα δοκιμασει παραπανω...αααα...450 με ποσο ρευμα στο ΝΒ ? τελος παντων p5e, maximus formula, rampage formula, ειναι εγγυηση για οποιον θελει να παιξει με ddr2 συμφωνω με τον προλαλησαντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούλιος 11, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 ωραια αρα δινω ανετα με τον q6600..τον εχω 24/7 στα 415*8 για να παιζω ψηλα τις μνημες... αλλα δεν ειχα δοκιμασει παραπανω...αααα...450 με ποσο ρευμα στο ΝΒ ? δεν ειμαι τεχνικη υποστηριξη της ασους ψαξε και θα βρεις. δοκιμαζεις reboot ξαναδοκιμαζεις ειναι η απολυτη επυτιχια για ενα σταθερο συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaughter18 Ιούλιος 12, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2008 Παιδιά με κάνατε να νιωσω πολύ καλύτερα για την αγορά... Να σας πω την αλήθεια ένα άτομο φτέει που από την πρώτη μέρα μου την εύγαλε σκάρτι και μου έλεγε ξέρεις μπορουσες να πάρεις καλύτερη σε αυτά τα λεφτά και τα λοιπά ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΓΟΥΜΕ... Και με πείραξε τόσο γιατί την είχα και ο ίδιος για κάποιο καιρό οπότε λέω πάει την έκανα την @!$*Τ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούλιος 12, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2008 μην ακους κανεναν και τιποτα. εσυ ο ιδιος τι βλεπεις με τα ματια σου, και αν ικανοποιει εσενα αποκλειστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.