antonisgagas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Με συγκίνηση και περιφάνια σας παρουσιάζω το πρώτα μου gpu pots:happy2: H κατασκευή τους ήταν πολύ απλή και φτηνή πιστεύω ότι για πρώτη φορά πήγε αρκετά καλά:bigsmile: Τα υλικά που χρειάστηκα για το κάθε ένα ήταν: -Σωλήνας 35mm από χαλκό -Γωνία 90 μοιρών από χαλκό -Ένα κομμάτι χαλκού πάχους 0,5mm και διαστάσεις 8x7cm για το mounting plate -Ένα chipset block και συγκεκριμένα το Chipset Cooler CNB-S1L της EnzoTech από το πλαίσιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976879&product=1038915 -Διάφορα εργαλεία για την κόλληση,τις τρύπες, το γυάλισμα και την μόνωσ Ορίστε και μερικές φωτογραφίες: Η ένωση των σωληνών έγινε με καλάι και εδώ μία ολόκληρη με τις γωνίες και τους σωλήνες Το block το οποίο προορίζονταν για κάποιο chipset με κάποια fins κομμένα για να ταιριάξει η γωνία Το mounting plate Και μία με τα "διδυμάκια" δίπλα δίπλα Εδώ το βλέπουμε μονωμένο και γυαλισμένο Το πολύ πρόχειρο backplate (από το phase change μου μην βαράτε) παρέα με την 4870... Και μία από μπροστά Και η τελευταία με την κάρτα στην μητρική( ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ POT ΕΙΝΑΙ CROSSFIRE READY ) Βέβαια ακόμη δεν έχω τελειώσει, η κάρτα θέλει μόνωση,πρέπει να φτιάξω backplate της προκοπής και να αγοράσω νέες βίδες γιατί αυτές είναι δανικές από το phase Stay tuned γιατί ετοιμάζω και νέο revision to oποίο θα είναι dual-gpu ready (ναι για την 4870x2) .Τα σχέδια είναι ήδη έτοιμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 πολύ καλή δουλεία αλλά δεν είναι block είναι κάνιστρο η αλλιώς pot.επίσης ο πάτος του είναι πολύ λεπτός και δεν θα κρατάει καλό buffer Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιούλιος 10, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Απ' οτι βλεπω θα την περιποιηθεις καλα την καρτουλα.. Ειδα και σε αλλο thread να μιλας για αλλo bios κτλ οποτε προβλεπω μεγαλα νουμερα! Αντε με το καλο!!! :happy2: Κανε και το backplate χοντρο 6-8mm να ειναι γερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούλιος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 εσυ εισαι αυτος που πηγε tuning και πηρε ολα τα μπλοκ ε ? χαχα καλη συνεχεια και καλα bench Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Ιούλιος 11, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Πήρα και εγώ δύο blockάκια και ο πωλητής με κοιτούσε με μισό μάτι.χαχαχα όταν του εξήγησα τι ήθελα να τα κάνω πρέπει να τα είδε όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούλιος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 σωπα ρε και τα παιδια μες στα κολπα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Ιούλιος 11, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 ρε συ το ξέρω εδώ μου είπε ότι τα block είναι πολύ διάσημα για pots και λέω από μέσα μου αμάν μας την πέσανε...να ναι καλά πάντως τα παιδιά και για τις κάρτες (από τους πρώτους τις πήρα )και για τα blocks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούλιος 11, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 παντως εκανες πολυ καλη δουλεια. να δουμε και πως θα πανε στην πραξη. αντε πιασε δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Ιούλιος 11, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 Ετοιμάζομαι και αν δεν πήγαινα τριήμερο Σκιάθο (σε 3 ώρες φεύγω-ζήλια ψώρα) θα έπαιζα το Σ/Κ.θέλω πάντως να κάνω κανένα καλό 3dm 06.Μπορεί και να κανονίσω κανένα bench gathering σπίτι μου που ξέρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούλιος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2008 καλα να περασεις τοτε και ευχομαι 30k 06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Αύγουστος 5, 2008 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Συγχαρητήρια...μου αρέσουν πάρα πολύ pot σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Αύγουστος 5, 2008 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2008 Πήρα και εγώ δύο blockάκια και ο πωλητής με κοιτούσε με μισό μάτι.χαχαχα όταν του εξήγησα τι ήθελα να τα κάνω πρέπει να τα είδε όλα... Με μισο ματι πιστεψε με οχι..... Μπραβο πολυ καλο αποτελεσμα.:daisy: Μεγαλη υποθεση που το καταφερες να χωραει αναμεσα στις καρτες. Αμα μπορεις απλα στα επομενα βαλε 2-3 χιλιοστα πιο χοντρο πατο για να κοντραρει καλητερα και για και για διευκοληνση σου παιξε με λιγο πιο χοντρο σωληνα για να μη γεμιζεις συνεχεια. Και παλι μπραβο για τη πολυ καλη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Οκτώβριος 23, 2008 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Πόσο σου στοίχησε τελικά το όλο Project?Eκανες κανένα τεστ?Πως πηγε.Μπράβο για την όμοργη και έξυπνη δουλειά πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisgagas Οκτώβριος 23, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Έγινα δοκιμές στις 4870 με vmod και vmem και με ξηρό πάγο δουλέψαν 1040/1210, δηλαδή πάρα πολύ καλά.Δεν είχαν διαροή και κρατούσαν τελικά καλά σε φορτίο.Για άζωτο δεν ξέρω ακόμα πως θα παίξουν.Θα μαζέψω όλα τα αποτελάσματα που έχω κάνει και που ετοιμάζω και θα κάνω και εγώ ένα mini Βεζούβιο αλά HIPRO.Oσο για το κόστος 60 ευρώ και τα δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Οκτώβριος 23, 2008 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Ωραίος ο παίκτης!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 23, 2008 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Crio ξερεις τι εννοω....!!!!!! Πολυ καλη δουλεια...!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Οκτώβριος 23, 2008 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 @crustytheclownΘέλω κι εγώ.Παίζει να μ στείλεις πμ με πληροφοριες?Το ψυκτρακι του nb που το έβαλες τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιανουάριος 12, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2009 crustytheclown πολύ ωραία τα pots πολλά μπράβο ειλικρινά πολύ καλή η δουλειά σου:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.