Jump to content

My custom GPU pots

antonisgagas

Recommended Posts

Με συγκίνηση και περιφάνια σας παρουσιάζω το πρώτα μου gpu pots:happy2:

H κατασκευή τους ήταν πολύ απλή και φτηνή πιστεύω ότι για πρώτη φορά πήγε αρκετά καλά:bigsmile:

Τα υλικά που χρειάστηκα για το κάθε ένα ήταν:

-Σωλήνας 35mm από χαλκό

-Γωνία 90 μοιρών από χαλκό

-Ένα κομμάτι χαλκού πάχους 0,5mm και διαστάσεις 8x7cm για το mounting plate

-Ένα chipset block και συγκεκριμένα το Chipset Cooler CNB-S1L της EnzoTech από το πλαίσιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976879&product=1038915

-Διάφορα εργαλεία για την κόλληση,τις τρύπες, το γυάλισμα και την μόνωσ

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες:

Η ένωση των σωληνών έγινε με καλάι

802d615d76md8anwgc3u.jpg

και εδώ μία ολόκληρη με τις γωνίες και τους σωλήνες

xrl6mfqj8qgxrsvzd0ej.jpg

Το block το οποίο προορίζονταν για κάποιο chipset με κάποια fins κομμένα για να ταιριάξει η γωνία

ivg804c88i64i4gstmuq.jpg

Το mounting plate

nq5u5tl7c32mce3z6jay.jpg

Και μία με τα "διδυμάκια" δίπλα δίπλα

2cysq2ka89l1hxrty7ri.jpg

Εδώ το βλέπουμε μονωμένο και γυαλισμένο

bjkp9pemxt6qmswcmtga.jpg

Το πολύ πρόχειρο backplate (από το phase change μου μην βαράτε) παρέα με την 4870...

36mjennpeiyw6n7l5ilz.jpg

Και μία από μπροστά

kjp8k9ltl1y8mm7ho28v.jpg

Και η τελευταία με την κάρτα στην μητρική( ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑ POT ΕΙΝΑΙ CROSSFIRE READY )

mm0d6rvavdpzh3oh99j1.jpg

Βέβαια ακόμη δεν έχω τελειώσει, η κάρτα θέλει μόνωση,πρέπει να φτιάξω backplate της προκοπής και να αγοράσω νέες βίδες γιατί αυτές είναι δανικές από το phase

Stay tuned γιατί ετοιμάζω και νέο revision to oποίο θα είναι dual-gpu ready (ναι για την 4870x2) .Τα σχέδια είναι ήδη έτοιμα...:p

Απ' οτι βλεπω θα την περιποιηθεις καλα την καρτουλα.. :D Ειδα και σε αλλο thread να μιλας για αλλo bios κτλ οποτε προβλεπω μεγαλα νουμερα! Αντε με το καλο!!! :happy2:

Κανε και το backplate χοντρο 6-8mm να ειναι γερο

ρε συ το ξέρω εδώ μου είπε ότι τα block είναι πολύ διάσημα για pots και λέω από μέσα μου αμάν μας την πέσανε...να ναι καλά πάντως τα παιδιά και για τις κάρτες (από τους πρώτους τις πήρα )και για τα blocks...

Ετοιμάζομαι και αν δεν πήγαινα τριήμερο Σκιάθο (σε 3 ώρες φεύγω-ζήλια ψώρα) θα έπαιζα το Σ/Κ.θέλω πάντως να κάνω κανένα καλό 3dm 06.Μπορεί και να κανονίσω κανένα bench gathering σπίτι μου που ξέρεις...

• 4 weeks later...
Πήρα και εγώ δύο blockάκια και ο πωλητής με κοιτούσε με μισό μάτι.χαχαχα όταν του εξήγησα τι ήθελα να τα κάνω πρέπει να τα είδε όλα...

Με μισο ματι πιστεψε με οχι.....:happy:

Μπραβο πολυ καλο αποτελεσμα.:daisy:

Μεγαλη υποθεση που το καταφερες να χωραει αναμεσα στις καρτες.

Αμα μπορεις απλα στα επομενα βαλε 2-3 χιλιοστα πιο χοντρο πατο για να κοντραρει καλητερα και για και για διευκοληνση σου παιξε με λιγο πιο χοντρο σωληνα για να μη γεμιζεις συνεχεια.

Και παλι μπραβο για τη πολυ καλη δουλεια.:beer:

• 2 months later...

d1epcel31kztid57hno4_thumb.jpg

tbcgep4ej074j5qljxqv_thumb.jpg

Έγινα δοκιμές στις 4870 με vmod και vmem και με ξηρό πάγο δουλέψαν 1040/1210, δηλαδή πάρα πολύ καλά.Δεν είχαν διαροή και κρατούσαν τελικά καλά σε φορτίο.Για άζωτο δεν ξέρω ακόμα πως θα παίξουν.Θα μαζέψω όλα τα αποτελάσματα που έχω κάνει και που ετοιμάζω και θα κάνω και εγώ ένα mini Βεζούβιο αλά HIPRO.Oσο για το κόστος 60 ευρώ και τα δύο.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.