oldhag Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700609μηπως ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο τροφοδοτικο αξιζει?ειναι σε καλη τιμη αλλα δε βρισκω review πουθενα?????
cosmic Ιούλιος 11, 2008 #2 Ιούλιος 11, 2008 με 10 eyro παραπάνω περνεις 600w chiftec απο πλαίσιο και έχεις το κεφαλι σου ήσυχο ......
Candyman Ιούλιος 11, 2008 #3 Ιούλιος 11, 2008 AXP, L&C, QTEC, Χillence, Innovator, Tagan = για τα σκουπίδια.Corsair, Seasonic, PCP&C, Etasis, Silverstone, Tt (τα νέα μοντέλα), HEC, όλα αξίζουν προσοχής.
Candyman Ιούλιος 11, 2008 #5 Ιούλιος 11, 2008 Ήμαρτον... Κακής ποιότητας υλικά, μόνιμως overinflate σε amperage, αστείες προστασίες που έχουν κάψει κόσμο, και μέχρι και ο johnnyguru λέει τα.. "καλύτερα" για ένα EasyCon που τέσταρε. Εσύ που στηρίζεις το "ήμαρτον"? Στα άρθρα του pc master που τα εκθειάζανε (οι.. "ειδήμονες"), στους πωλητές του Πλαισιού και σε reviews από sites που κρίνουνε ένα psu από το... fluctuation? Αν έχεις κάποιο επιχείρημα καλώς. Το "ήμαρτον".. καληνυχτίζεται.
sofix Ιούλιος 11, 2008 #6 Ιούλιος 11, 2008 candyman , ο αιρετικος! θα κανεις 'φιλιες' και εδω,ειμαι σιγουρος! μαν δωσε στον ανθρωπα και μια εναλλακτικη(αντε 2,3 το πολυ..) στα λεφτα του ΑΧΡ
Candyman Ιούλιος 11, 2008 #7 Ιούλιος 11, 2008 μαν δωσε στον ανθρωπα και μια εναλλακτικη(αντε 2,3 το πολυ..) στα λεφτα του ΑΧΡΣε αυτά τα λεφτά 600άρι της προκοπής δεν παίζει. Αλλωστε το L&C αμφιβάλλω αν βγάζει την ισχύ που λέει. Σε λίγο περισσότερα χρήματα θα έλεγα τα παρακάτω (προτείνω και μικρότερα σε watt, αλλά αυτα τουλάχιστον είναι ποιοτικά):http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650643http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1115707http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1076515
dellman Ιούλιος 11, 2008 #8 Ιούλιος 11, 2008 To L & c μια χαρά τα βγάζει είναι rebranded silverteam αν θυμάμαι καλά. Από τα ποιο ποιοτικά σε αυτά λεφτά. Μετά παίζει το chieftec 650
Candyman Ιούλιος 11, 2008 #9 Ιούλιος 11, 2008 Η L&C είναι κατασκευαστής, όχι rebrander (μέτριος κατά την γνώμη μου). Δεν έχουνε καν site.Φτιάχνανε μεταξύ άλλων και τα Deer psu και γενικά φτηνά psu. Μεταξύ των δύο που λές, χίλιες φορές καλύτερα το chieftec.
thor Ιούλιος 11, 2008 #11 Ιούλιος 11, 2008 λυπαμαι που το λεω, αλλα να τον ακουτε τον candyman για τροφοδοτικα. τον παρακολουθω απο παλια απο αλλα forum και παντα βαζει τα :toomuchne στους αλλους
Candyman Ιούλιος 11, 2008 #12 Ιούλιος 11, 2008 λυπαμαι που το λεω, αλλα να τον ακουτε τον candyman για τροφοδοτικα. τον παρακολουθω απο παλια απο αλλα forum και παντα βαζει τα :toomuchne στους αλλους Έχω μια απορία: Γιατί "λυπάσαι";
thor Ιούλιος 11, 2008 #14 Ιούλιος 11, 2008 Έχω μια απορία: Γιατί "λυπάσαι"; αυτο σου εμεινε απο οτι εγραψα? πλακα εκανα...
Candyman Ιούλιος 11, 2008 #15 Ιούλιος 11, 2008 Σημείωση: Tα AXP τα έφτιαχνε μέχρι πρότινως η Hipro. Όχι πια. Και γι αυτό μπήκαν στην κατηγορία "trash".
Jay Ιούλιος 15, 2008 #16 Ιούλιος 15, 2008 Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα, οποιος ξερει ας επιβεβαιωσει οτι τα EZcool ανηκουν στην trash κατηγορια. Βασικα υποψιαζομαι οτι πρεπει να ειναι πιο trash και απο trash αλλα απο αναλογια τιμης 1ευρω για 10W
drizztgr Ιανουάριος 5, 2011 #17 Ιανουάριος 5, 2011 Κακής ποιότητας υλικά, μόνιμως overinflate σε amperage, αστείες προστασίες που έχουν κάψει κόσμο, και μέχρι και ο johnnyguru λέει τα.. "καλύτερα" για ένα EasyCon που τέσταρε. Εσύ που στηρίζεις το "ήμαρτον"? Στα άρθρα του pc master που τα εκθειάζανε (οι.. "ειδήμονες"), στους πωλητές του Πλαισιού και σε reviews από sites που κρίνουνε ένα psu από το... fluctuation? Αν έχεις κάποιο επιχείρημα καλώς. Το "ήμαρτον".. καληνυχτίζεται. Όντας κάτοχος της εν λόγω μάρκας τροφοδοτικού, η αλήθεια είναι ότι και μόνο που τα TAGAN είναι Κινέζικα από μόνο του δημιουργεί αρκετές αμφιβολίες για αυτά! Από κει και πέρα τα διάφορα reviews μας δίνουν "Θεωρητικά" μια πληρέστερη εικόνα του προϊόντος που μας προσφέρει η εκάστοτε εταιρεία! Να ναι καλά μερικοί άνθρωποι "βλέπε Candyman" οι οποίοι σπαταλάν τον ελεύθερο τους χρόνο για να μας δώσουν μια "ολοκληρωμένη" εικόνα! Αν και δεν είμαι ειδικός "μπορώ να πω άνετα άσχετος" δεν μπορώ όμως να συμφωνήσω απόλυτα με τον reviewer μας! Συμβαίνει αρκετά συχνά και σε πολλά προϊόντα να υπάρχει η λεγόμενη "αστοχία υλικού"! Οι λόγοι ποικίλουν αλλά συνηθέστερος" όπως αναφέρει και ο προλαλήσαντας" είναι η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται! Παρτίδες από μια σειρά μπορεί να βγουν σκάρτες ή ακόμα ολόκληρες σειρές να είναι όντως για τα σκουπίδια ! Για το δικό μου τροφοδοτικό τα συναισθήματα του κόσμου είναι ανάμεικτα "ABS / Tagan BZ900 900W Power Supply Review - Page 9 και Tagan BZ900 900W | Overclockers Online " Άλλοι α)δυσαρεστήθηκαν αρκετά με κάποιες παρτίδες απ' το συγκεκριμένο μοντέλο ενώ άλλοι β) ήταν υπερευτυχισμένοι "ανήκω στο β)αν και δεν έχω τρελές απαιτήσεις και είχα τρελή τιμή γι' αυτό"! Ενώ λοιπόν τα αρχικά προϊόντα της TAGAN "έδειχναν" τα καλύτερα και οι κάτοχοι ήταν υπερευχαριστημένοι (φυσικά και υπερεκτιμήθηκε η μάρκα) η συνέχεια δυσαρέστησε αρκετό κόσμο! Είναι όμως λόγος να τεθεί ως "σκουπίδι" για όλα τα προϊόντα? Να θυμηθούμε παρακαλώ και μερικές "καλές" μάρκες που βγάλαν παρτίδες ή σειρές για κλάματα? " βλέπε THERMALTAKE με το TR2 550W " . ‘H ακόμα την ποιότητα υλικών σε μερικά πραγματικά καλά μοντέλα? "Corsair CX430 430W power supply Review". Βάση αυτών και του αγαπητού μας jonnyguru λοιπόν , το «ήμαρτον» μάλλον τελικά έχει κάποια «καλή» βάση! Ταπεινή άποψη ενος απλού αναγνώστη!:bye:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.