Jump to content

usb εξωτερικός σκληρός με player

kots

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θέλω να πάρω από αυτούς τους usb σκληρούς που τους συνδέεις με την τηλεόραση και μπορείς να αναπαράγεις τα αρχεία avi.

βασικά έχω μερικές ερωτήσεις:

1.πως λέγονται αυτοί οι σκληροί;

2. με τι σύνδεση συνδέονται με την τηλεόραση; υπάρχει με scart?

3. εκτός από τα avi τι άλλους τύπους αρχείων αναπαράγουν;

4. μπορείς να εγκαταστήσεις σε αυτούς κάποιους codec για περαιτέρω αναπαραγωγή αρχείων πχ matroska?

5. καμιά καλή πρόταση από ehop?

πολύ ακριβό. κάτι σε ποιο φθηνό κι ας μην κατεβάζει δεν με πειράζει.

για Mkv δεν νομιζω να βρεις τιποτα φτηνοτερο.

το συγκεκριμενο εχει το καλο περα των torrents οτι βλεπει το Pc σου μεσω δικτυου και δεν χρειαζεται να γραφεις σε σκληρους αυτο που εχεις κατεβασει για να το δεις. κανει streaming απ ευθειας απο το Pc

ok ας μην παίζει mkv ας παίζει μόνο divx και xvid. κάποιος να ξέρει να μου απαντήσει στις ερωτήσεις που έθεσα παραπάνω;

την σελίδα που μου δείχνεις την έχω δει κι εγώ. αυτά με τις θήκες τι παίζει? βάζεις μέσα όποιον δίσκο θέλεις, και μετά; πως συνδέεται με το πισι? έχουν οι θήκες usb; ή πρέπει πρώτα να βάλεις στον δίσκο τα αρχεία, και μετά αφού το συνδέσεις με την θήκη να κάνεις την δουλειά σου;

βάζεις μέσα όποιον δίσκο θέλεις, και μετά;

Βάζεις μέσα τον δίσκο με μέγεθος ανάλογα του ορίου που έχει η κάθε θήκη. Μερικές το αναφέρουν.

πως συνδέεται με το πισι?

Μέσω usb

έχουν οι θήκες usb; ή πρέπει πρώτα να βάλεις στον δίσκο τα αρχεία, και μετά αφού το συνδέσεις με την θήκη να κάνεις την δουλειά σου;

To προηγούμενο απαντά στο ερώτημα σου για τη σύνδεση.

Αρχεία μπορεί να μεταφέρεις μετά την εγκατάσταση σε κάθε περίπτωση.

Αν τα έχεις από πριν εξαρτάται απο τη θήκη.

Βρες τι συσκευή που σου αρέσει και κατέβασε το manual της από το νετ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.