Jump to content

Δημοσκοπηση

jasone

Recommended Posts

Εγώ ξέρω ότι με το που άρχησε να ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας πάγωσε την φορολογία των καυσίμων για 12 μήνες.

Επίσης, στην Ιρλανδία ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε πριν από κανα δίμηνο, για ένα σκάνδαλο 40.000 ευρώ που πήρε ως δάνειο πριν από 15 χρόνια και για το οποίο αθωώθηκε. Η δικαιολογία για την παραίτησή του ήταν: "ο λαός έχει δικαίωμα να έχει έναν πρωθυπουργό που θα ασχολείτε 100% με την χώρα του, δεν είναι υποχρεωμένος να με βλέπει να καταθέτω στο δικαστήριο".

Τέλος, με το που άρχησαν τα πρώτα σημάδια οικονομικής ύφεσης παγκοσμίως, οι βγήκαν οι βουλευτές στην Ιρλανδία και ανήγγειλαν μειώσεις στους μισθούς και τις αποδοχές τους, μόνο για τους βουλευτές για κανένα άλλο επάγγελμα.

Πως θα γίνει τώρα να αποκτήσουμε κι εμείς παρόμοια νοοτροπία; Και δεν εννοώ μόνο τους βουλευτές μας, αλλά όλους μας.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Και μη μου πεις ότι στο σύνολό του ο Άδωνις λέει σωστά πράγματα.

Βλακείες λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ, βασιζόμενος στο ότι επειδή:

1) φωνάζει πιο δυνατά από το συνομιλητή του

2) επαναλαμβάνει το καθετί μέχρι να βαρεθούν και οι πέτρες

θα κερδίσει το οποιοδήποτε debate.

.

ξεχνας οτι μιλαει στα αρχαια και τον καταλαβαινει μονο η ακροπολη:hehe:

Εγώ ξέρω ότι με το που άρχησε να ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας πάγωσε την φορολογία των καυσίμων για 12 μήνες.

Επίσης, στην Ιρλανδία ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε πριν από κανα δίμηνο, για ένα σκάνδαλο 40.000 ευρώ που πήρε ως δάνειο πριν από 15 χρόνια και για το οποίο αθωώθηκε. Η δικαιολογία για την παραίτησή του ήταν: "ο λαός έχει δικαίωμα να έχει έναν πρωθυπουργό που θα ασχολείτε 100% με την χώρα του, δεν είναι υποχρεωμένος να με βλέπει να καταθέτω στο δικαστήριο".

Τέλος, με το που άρχησαν τα πρώτα σημάδια οικονομικής ύφεσης παγκοσμίως, οι βγήκαν οι βουλευτές στην Ιρλανδία και ανήγγειλαν μειώσεις στους μισθούς και τις αποδοχές τους, μόνο για τους βουλευτές για κανένα άλλο επάγγελμα.

Πως θα γίνει τώρα να αποκτήσουμε κι εμείς παρόμοια νοοτροπία; Και δεν εννοώ μόνο τους βουλευτές μας, αλλά όλους μας.

σε 50 χρονια!!!!!

Δεν γίνεται. Απλά. Το κάθε κράτος έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν.

εκει ειναι το θεμα...απο το "ολους μας" ξεκινα η βελτιωση...αν και σε αυτο με τις μειωσεις μισθων διατηρω λιγο τις επιφυλαξεις μου,γιατι μπορει με χιλιους δυο τροπους να ειναι πλασματικο (πχ:μειωση των μισθων μεν,αλλα με ταυτοχρονη μειωση φορολογησης/η πχ κανα μαγειρεμα με συντελεστες -math rulzzzzz-,η πχ δημιουργια καποιας εξτρα ατελειας -πχ εδω στο ελλαντα οι βουλευτες εχουν ατελεια στις τηλεπικοινωνιες /οταν λεω ατελεια ολοι καταλαβαινουμε οτι εννοω "δωρεαν" και οχι ελαττωμα ετσι?)

ξεχνας οτι μιλαει στα αρχαια και τον καταλαβαινει μονο η ακροπολη

στο οτι βρισκουμε τα (μετρια κατα τη γνωμη μου)ελληνικα του Γεωργιαδη περιπλοκα ας προσθεσει κανεις τα φρικτα ορθογραφικα λαθη που κοσμουν τον λαμπη και εχει την big picture για το θεμα "ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα"

Εγώ άλλα διάβασα πάντως. Οι irishtimes αναφέρουν ότι δε θα γίνουν αυξήσεις στους μισθούς των βουλευτών/υπουργών στο πρώτο εξάμηνο του 2009 όχι ότι θα γίνουν μειώσεις. Επίσης δε θα γίνει καμία αύξηση στους μισθούς των λιμενεργατών που είναι στάσιμοι τα τελευταία 3 χρόνια. Στάσιμοι τα τελευταία 3 χρόνια με τέτοια αύξηση στις τιμές των αγαθών δεν ακούγεται ιδιαίτερα ειδυλλιακό. Σίγουρα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει πολιτικός (πολιτικός σε κυβέρνηση - γιατί υπάρχουν αρκετοί που απλά έχουν το κοινό καλό στο μυαλό τους) που δεν κοιτάει πρώτα την πάρτη του.

Όσο για τον Bertie, απλά μάλλον έφυγε την σωστή στιγμή.. γιατί όσο είσαι πάνω, πάντα όλοι ασχολούνται πολύ περισσότερο μαζί σου.. φήμες για σπίτια στην Αγγλία που τα έχουν κάνει δώρο επιχειρηματίες οργιάζουν στις εφημερίδες. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα... ιδέα δεν έχω, και δεν τρελαίνομαι να μάθω κιόλας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.