Jump to content

Δημοσκοπηση

jasone

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
Νουμερο ενα καραγκιοζης της ελλαδας

Διαφωνώ! Έχει σκληρό ανταγωνισμό από τους ομοιδεάτες του Πλεύρη Jnr και Βελλόπουλο! :hm:

Διαφωνώ! Έχει σκληρό ανταγωνισμό από τους ομοιδεάτες του Πλεύρη Jnr και Βελλόπουλο! :hm:

κατ αρχην οταν μιλαει φτυνει,και το μαλλι πεταγεται σαν ομπρελα:tongue:

και το παιζει πολυ αρχαιος ελληνας(και χριστιανος μαζι:baby:)

κατ αρχην οταν μιλαει φτυνει,και το μαλλι πεταγεται σαν ομπρελα:tongue:

και το παιζει πολυ αρχαιος ελληνας(και χριστιανος μαζι:baby:)

Συνεχίζω να διαφωνώ :hehe:

Υπάρχει πιο Έλληνας από τον Πλεύρη και τον Βελλόπουλο;;; Ο ένας είναι έτοιμος για ντου στην Τουρκία (πήγε και ειδικές δυνάμεις το χρυσό μου) και ο άλλος μας έμαθε ότι οι αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν από το τάβλι μέχρι τα πυρηνικά! :happy2:

Απλά για τα πανηγύρια είναι και είμαστε!

από το τάβλι μέχρι τα πυρηνικά!

επισης τον εχω ακουσει με τα αυτακια μου να αναφερει οτι ο Superman αναφερεται μεσα σε κειμενο του Αριστοτελη...

επισης τον εχω ακουσει με τα αυτακια μου να αναφερει οτι ο Superman αναφερεται μεσα σε κειμενο του Αριστοτελη...

:jump::jump::jump:

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλα, ελιωσα! :hehe:

Η πλακα ειναι οτι μαλλον τα λενε και τα πιστευουν :woot:

δεν με πιστευετε?αφου ελεγε (η αυτος η ο Λιακοπουλος) :"και γραφει ο Αριστοτελης για ενα παιδι συνελληνες ,πουτοστειλε απο εναν αλλον πλανητη και καταστραφηκε..εεετσιιι..και τι σας θυμιζει αυτο?τον σουπερμαν συνελληνες?"...και ναι,εκτος απτον Αρη υπηρχε ελληνικη αποικια και στον Κρυπτονα.

δεν με πιστευετε?αφου ελεγε (η αυτος η ο Λιακοπουλος) :"και γραφει ο Αριστοτελης για ενα παιδι συνελληνες ,πουτοστειλε απο εναν αλλον πλανητη και καταστραφηκε..εεετσιιι..και τι σας θυμιζει αυτο?τον σουπερμαν συνελληνες?"...και ναι,εκτος απτον Αρη υπηρχε ελληνικη αποικια και στον Κρυπτονα.

Μπα αυτό κάνει μπαμ ότι είναι Λιακοπουλειάδα.

Ο Άδωνις είναι βουλευτής.

Συνεχίζω να διαφωνώ :hehe:

Υπάρχει πιο Έλληνας από τον Πλεύρη και τον Βελλόπουλο;;; Ο ένας είναι έτοιμος για ντου στην Τουρκία (πήγε και ειδικές δυνάμεις το χρυσό μου) και ο άλλος μας έμαθε ότι οι αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν από το τάβλι μέχρι τα πυρηνικά! :happy2:

Απλά για τα πανηγύρια είναι και είμαστε!

ψεφτομαγκες ειναι ολοι αυτοι.

ολη μερα καθονται στη δερματινη καρεκλαρα και τα παιρνουν χοντρα.

ετσι ειμαι κι εγω ελληνας και βγαινω και λεω οτι μου πουνε για να παιρνω ψηφους απο φασιστοειδη ατομα.

ως βουλευτες δεν εχουν κανει τιποτα,οταν εχει καμερες κανουν αντιπολιτευση στην νδ αλλα οταν δεν εχει ψηφιζουν ολα τα νομοσχεδια της.:TD:

lol μου αρέσει που κάποιοι σχολιάζουν θετικά το ΚΚΕ και τολμούν να κατακρίνουν τις απόψεις και τα πρόσωπα του ΛΑΟΣ

• 2 weeks later...

Καλά τραβηγμένο το «τολμούν» αλλά στη προταση του αστιστοιχει περισσοτερο στο "και έχουν τα μούτρα να" κατα το "δε ντρέπονται".

Αλήθεια όμως… οι περισσότεροι που βρίζουν, ξερόυν γιατί ανεβοκατεβάζουν ένα κόμμα με δημοκρατικά εκλεγμένους κάποιους βουλευτές, «φασιστικό»?

Ή μήπως είναι απλά της μόδας να αποκαλείς κάποιο φασίστα επειδή δε σου αρέσουν τα μούτρα του?

Γιατί μέχρι τώρα ουσιαστική κρίση στα λεγόμενα των συγκεκριμένων βουλευτών που βρίζονται κατά κόρων δεν έχω ακούσει… μόνο βρισιές και αοριστο-γενικολογίες… και δε μιλάω μόνο γι αυτό το forum, μιλάω γενικά και για το κόσμο που έχει τύχει να ακούσω καθημερινά.

Φαίνεται ότι το να κατηγορούμε κάποιους για φασίστες μας κάνει να νιώθουμε πιο «δημοκράτες».

"Ο φασισμός είναι πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα." - Wikipedia

Άντε κάνε παραλληλισμούς με την χρήση τούς την νεοελληνική κοινωνία να δεις που χρησιμοποιείται και που υπάρχει παραβατική χρήση.

Αυτός ο ορισμός στη wikipedia είναι τουλάχιστον υπεραπλουστευμένος.

Για τη συγκεκριμένη έννοια δεν υπάρχει ξεκάθαρη ερμηνεία αποδέκτη από όλους. Το κυριότερο είναι ότι ανήκει σε κάποιες άλλες εποχές των οποίων οι συνθήκες δεν έχουν να κάνουν σε καμιά περίπτωση με την εποχή μας.

Σήμερα αυτή η έκφραση αποτελεί πολιτική ύβρης, συνώνυμο της χουντικής νοοτροπίας και των φυλετικών διακρίσεων που οδηγούν σε αιματοχυσίες αλα ναζισμός, ΚΚΚ κλπ.

Υπερβολές μπορεί να βγει ο οποιοσδήποτε να πει, ότι άκουσε τον τάδε να λέει.

Θέλω να ακούσω όσους κατακρίνουν, να έχουν ένα ουσιαστικό λόγο να κραζουν κατακρίνοντας επίσημες θέσεις.

Είμαι 100% σίγουρος (έχοντας προσπαθήσει να εκμαιεύσω γνώμες) ότι οι περισσότεροι από αυτούς που βάζουν ταμπέλες , ακροδεξιός, ρατσιστής, φασίστας κλπ, το κάνουν επειδή απλά κάτι τέτοιο πήρε το αυτί τους στο σπίτι τους, στη παρέα που έσπαγε πλακά ή σε videakia στο youtube…

Δεν είναι κακό να αντιπαθείς κάποιους για τις απόψεις τους, ο σκοπός είναι να ξέρεις ποιες είναι αυτές οι απόψεις που αντιπαθείς… και δε μιλάω για ένα 2λεπτο απόσπασμα από μια ομιλία όπου χωρίς τα συμφραζόμενα μπορεί ο κάθε ένας να βγάλει ότι συμπέρασμα γουστάρει… έτσι σου βγάζω ναζί και τη Παπαρήγα.

Αυτός ο ορισμός στη wikipedia είναι τουλάχιστον υπεραπλουστευμένος.

Για τη συγκεκριμένη έννοια δεν υπάρχει ξεκάθαρη ερμηνεία αποδέκτη από όλους. Το κυριότερο είναι ότι ανήκει σε κάποιες άλλες εποχές των οποίων οι συνθήκες δεν έχουν να κάνουν σε καμιά περίπτωση με την εποχή μας.

Σήμερα αυτή η έκφραση αποτελεί πολιτική ύβρης, συνώνυμο της χουντικής νοοτροπίας και των φυλετικών διακρίσεων που οδηγούν σε αιματοχυσίες αλα ναζισμός, ΚΚΚ κλπ.

Υπερβολές μπορεί να βγει ο οποιοσδήποτε να πει, ότι άκουσε τον τάδε να λέει.

Θέλω να ακούσω όσους κατακρίνουν, να έχουν ένα ουσιαστικό λόγο να κραζουν κατακρίνοντας επίσημες θέσεις.

Είμαι 100% σίγουρος (έχοντας προσπαθήσει να εκμαιεύσω γνώμες) ότι οι περισσότεροι από αυτούς που βάζουν ταμπέλες , ακροδεξιός, ρατσιστής, φασίστας κλπ, το κάνουν επειδή απλά κάτι τέτοιο πήρε το αυτί τους στο σπίτι τους, στη παρέα που έσπαγε πλακά ή σε videakia στο youtube…

Δεν είναι κακό να αντιπαθείς κάποιους για τις απόψεις τους, ο σκοπός είναι να ξέρεις ποιες είναι αυτές οι απόψεις που αντιπαθείς… και δε μιλάω για ένα 2λεπτο απόσπασμα από μια ομιλία όπου χωρίς τα συμφραζόμενα μπορεί ο κάθε ένας να βγάλει ότι συμπέρασμα γουστάρει… έτσι σου βγάζω ναζί και τη Παπαρήγα.

Εντάξει, πρέπει να παραδεχτείς όμως ότι η συγκεκριμένη παράταξη έχει και ορισμένα μπουμπούκια, που αν δεν τους χαρακτηρίσεις φασίστες, χαλαρά τους χαρακτηρίζεις νεοναζί.

Τους νεοναζί λοιπόν εγώ δεν τους θέλω στη βουλή που κυβερνάει τη χώρα μου.

Δεν είναι θέμα αντιδημοκρατίας, είναι πρότερος άτιμος βίος.

Και μη μου πεις ότι στο σύνολό του ο Άδωνις λέει σωστά πράγματα.

Βλακείες λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ, βασιζόμενος στο ότι επειδή:

1) φωνάζει πιο δυνατά από το συνομιλητή του

2) επαναλαμβάνει το καθετί μέχρι να βαρεθούν και οι πέτρες

θα κερδίσει το οποιοδήποτε debate.

Από το 5% που ψηφίζει ΛΑΟΣ, σοβαρά ψήφισε το πολύ το 1%. Οι περισσότεροι είναι διαμαρτυρούντες της Ν.Δ., που χαλαρά θα ψήφιζαν π.χ. Παπαθεμελή ή Σαμαρά ή Whatevah, αν είχε μια Χριστιανική/Δεξιά/Είμαι Χ.Ο. και θέλω να το λέει στο μέτωπο εκδοχή, ή μια κεντροελληνική πολιτική, σε έναν κόσμο που διεθνώς έχει γίνει μπάχαλο γιατί έχουμε πήξει στις ρωσίδες.

Αυτός που τρώει την προπαγάνδα του ΛΑΟΣ, πραγματικά κατά τη γνώμη μου δεν θά πρεπε να ψηφίζει ως μη αντικειμενικός.

Αν και κατά τη γνώμη μου κανείς δεν θά 'πρεπε να ψηφίζει γιατί, όπως βλέπω το πολιτικό βίο να κινείται, δεν ψηφίζεις πολιτικές, αλλά μικροπολιτικές, μικροσυμφέροντα, γαλάζια παιδιά και αξιοκρατία της πολιτικής πεποίθησης.

Η πάγια θέση μου είναι ότι ο βουλευτής όχι μόνο δεν θα έπρεπε να έχει άσυλο, αλλά να μπορεί να αντιμετωπίζει θανατική ποινή και μάλιστα κρεμάλα στο Σύνταγμα, χωρίς δικαίωμα έφεσης. Γιατί βουλευτής δεν είναι ο χλίδας που κλείνει το δρόμο για να περάσει πιο γρήγορα, γιατί έχει meeting κορυφής με τη ρωσίδα γραμματέα - βλέπε Ζαχόπουλο, βουλευτής είναι αυτός που πεθαίνει για την πατρίδα και το καλό της, σε κάθε επίπεδο. Από τους 300 και τους 15000 παρατρεχάμενους, κανείς δεν νοιάζεται ούτε για την πατρίδα ούτε καν για την πολιτική, παρά μόνο για το προσωπικό συμφέρον, όφελος και την Βίλα.

Βέβαια όπως πάει η ανθρωπότητα, είναι σαφές πως βαδίζει προς ένα αντι-κοινωνικό απολυταρχικό μοντέλο. Ήδη ο λόγος του πολίτη δεν υπάρχει, και ακόμη και η ψήφος είναι τόσο ανίσχυρη που έχει καταντήσει μια βόλτα στα εκλογικά κέντρα για καφέ.

Οπότε ή δεχτείτε το, χαλαρώστε και απολαύστε, ή βυθιστείτε στο εκλογικό Matrix του οιωνεί ελέγχου της χώρας κάθε 4 χρόνια.

sure,επικινδυνοι υπαρχουν μεσα στο ΛΑΟΣ...αλλα ειναι λιγοτερο επικινδυνοι απο βουλευτες αριστερων παραταξεων που οραματιζονται πχ μια Κουβα/ΕΣΣΔ/Πρωην Ανατολικη Γερμανια ως dream state?Σε καθε δημοκρατια υπαρχουν οι ακραιοι.Το θεμα ειναι να ειναι ακριβως στην ιδια θεση με τους υπολοιπους..Ουτε παραπανω,ουτε παρακατω..

Αυτός που τρώει την προπαγάνδα του ΛΑΟΣ, πραγματικά κατά τη γνώμη μου δεν θά πρεπε να ψηφίζει ως μη αντικειμενικός.

Αν και κατά τη γνώμη μου κανείς δεν θά 'πρεπε να ψηφίζει γιατί, όπως βλέπω το πολιτικό βίο να κινείται, δεν ψηφίζεις πολιτικές, αλλά μικροπολιτικές, μικροσυμφέροντα, γαλάζια παιδιά και αξιοκρατία της πολιτικής πεποίθησης.

δηλαδη τωρα αυτο ειναι δημοκρατικη αντιληψη ??????Επικινδυνος ο ελιτισμος,υπο οποιαδηποτε μορφη.

Η πάγια θέση μου είναι ότι ο βουλευτής όχι μόνο δεν θα έπρεπε να έχει άσυλο, αλλά να μπορεί να αντιμετωπίζει θανατική ποινή και μάλιστα κρεμάλα στο Σύνταγμα, χωρίς δικαίωμα έφεσης

μπορει η συγχρονη πολιτικη ζωη ναχει διαφορες μαυρες τρυπες αλλα η βουλευτικη ασυλια εχει αλλο σκοπο..Δηλαδη δεν μπορεις να ποινικοποιησεις την πολιτικη ζωη.Ουτε μπορεις να ζητας απο καποιον να αναλαβει μια θεση ευθυνης,με ευρυ περιθωριο εκτιμησης (δεν εχει επιλογες του στυλ 1 η 0 αλλα 1....100),και να κρεμας απο πανω του μια Δαμοκλειο σπαθη.Για να σου πω ενα παραδειγμα.Στο Συνταγμα προβλεποταν η θανατικη ποινη ως την αναθεωρηση του 2001.Δηλαδη οι βουλευτες που την κατηργησαν το 2001 θα επρεπε να καταδικαστουν για παραβιαση του συνταγματος?Μην νομιζεις οτι η υπερβολικη και μανιωδης καταστολη θα μας σωσει.Τα αστυνομικα κρατη ειναι καταδικασμενα σε αφανισμο.Γιατι πολυ απλα,αν δωσεις τοση ισχυ σε ενα οργανο (Εστω και κατασταλτικη),αυτο το οργανο,επειδη αναγκαστικα ελεγχεται απο ανθρωπους,αργα η γρηγορα θα σφαλλει.Και θα μπουμε σε μια εποχη τρομοκρατιας...

Επισης η ασυλια δεν ειναι απολυτη.Δηλαδη σε αυτοφωρα κακουργηματα-πλημμεληματα δεν εφαρμοζεται και σε περιπτωση μη αυτοφωρου εγκληματος πρεπει να δοθει αδεια διωξης απτην Βουλη (σωθηκες δηλ)..Δηλ δεν ειναι τοσο οτι ειναι προβληματικη η ασυλια σαν θεσμος,αλλα ο τροπος με τον οποιο εφαρμοζεται...

Εντάξει, πρέπει να παραδεχτείς όμως ότι η συγκεκριμένη παράταξη έχει και ορισμένα μπουμπούκια, που αν δεν τους χαρακτηρίσεις φασίστες, χαλαρά τους χαρακτηρίζεις νεοναζί.

Δε ξέρω για νεοναζί, το ότι έχει μέσα μπουμπούκια, έχει... πχ τον Πλεύρη δε τον χώνεψα ποτέ.

Ο πρότερος βίος παίζει ρόλο και είναι απόλυτα σεβαστό να κρίνει κάποιος από αυτό.

Και μη μου πεις ότι στο σύνολό του ο Άδωνις λέει σωστά πράγματα.

Βλακείες λέει από το πρωί μέχρι το βράδυ, βασιζόμενος στο ότι επειδή:

1) φωνάζει πιο δυνατά από το συνομιλητή του

2) επαναλαμβάνει το καθετί μέχρι να βαρεθούν και οι πέτρες

θα κερδίσει το οποιοδήποτε debate.

Για το σύνολο των πρόσφατων θέσεων του ως βουλευτης, δε ξερω, δε τον παρακολουθώ από κοντά από τότε που το γύρισε στη πολιτική.

Όσα έχει τύχει να ακούσω ολοκληρωμένα, δε μου φανήκαν καθόλου "βλακείες". (Μη τον μπλέκουμε και με το Λακόπουλο που έχει ξεφύγει τελείως.)

Όσο και να τον απαξιώνουν έχει κάποιο ουσιαστικό γνωστικό υπόβαθρο γι αυτά που λέει. Εκπομπές γύρω από την αρχαιολογία έκανε πολλά χρονιά πριν υπάρξει ακόμα η ιδέα του ΛΑΟΣ και δε θυμάμαι να είχα δει τίποτα φασιστικό τότε.

Το 1) χαρακτηρίζει όλους τους "ομιλητές" στη TV... όσο μεγαλύτερο το χάσμα των απόψεων τόσο αυξημένες και οι φωνές.

2) Το ότι επαναλαμβάνει τα ιδία και τα ιδία είναι όντως εκνευριστικό, όπως και ο σταθερός φωναχτός τόνος της φωνής του, αλλά αν αυτό σημαίνει ότι θα καταφέρει να πείσει τον συνομιλητή του να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση αντί να μένει σε υπεκφυγές, τι να πω, μαγεία του με χαρά του.

Από το 5% που ψηφίζει ΛΑΟΣ, σοβαρά ψήφισε το πολύ το 1%. Οι περισσότεροι είναι διαμαρτυρούντες της Ν.Δ., που χαλαρά θα ψήφιζαν π.χ. Παπαθεμελή ή Σαμαρά ή Whatevah, αν είχε μια Χριστιανική/Δεξιά/Είμαι Χ.Ο. και θέλω να το λέει στο μέτωπο εκδοχή, ή μια κεντροελληνική πολιτική, σε έναν κόσμο που διεθνώς έχει γίνει μπάχαλο γιατί έχουμε πήξει στις ρωσίδες.

Καλά αυτό ξαναπές το.. το στήσιμο αυτού του κόμματος είναι αρκετά άγαρμπο για να προσελκύσει συνειδητούς υποστηρικτές.

Για να μη σχολιάσω το επικοινωνιακό ναυάγιο των επιλογών στο ψηφοδέλτιο του…

Ειδικά αυτή η Σαρρή ήταν σκέτη αυτοκτονία ακόμα και για το ήδη υπάρχον το κοινό του κόμματος.

καλά δηλαδή ποιος ψηφίζει σαν αντικειμενικός? Όλα τα υπόλοιπα κόμματα κάνουν πχ προεκλογική εκστρατεία, αλλα ο ΛΑΟΣ κάνει προπαγάνδα...

Η πάγια θέση μου είναι ότι ο βουλευτής όχι μόνο δεν θα έπρεπε να έχει άσυλο, αλλά να μπορεί να αντιμετωπίζει θανατική ποινή και μάλιστα κρεμάλα στο Σύνταγμα, χωρίς δικαίωμα έφεσης. Γιατί βουλευτής δεν είναι ο χλίδας που κλείνει το δρόμο για να περάσει πιο γρήγορα, γιατί έχει meeting κορυφής με τη ρωσίδα γραμματέα - βλέπε Ζαχόπουλο, βουλευτής είναι αυτός που πεθαίνει για την πατρίδα και το καλό της, σε κάθε επίπεδο. Από τους 300 και τους 15000 παρατρεχάμενους, κανείς δεν νοιάζεται ούτε για την πατρίδα ούτε καν για την πολιτική, παρά μόνο για το προσωπικό συμφέρον, όφελος και την Βίλα.

Βέβαια όπως πάει η ανθρωπότητα, είναι σαφές πως βαδίζει προς ένα αντι-κοινωνικό απολυταρχικό μοντέλο. Ήδη ο λόγος του πολίτη δεν υπάρχει, και ακόμη και η ψήφος είναι τόσο ανίσχυρη που έχει καταντήσει μια βόλτα στα εκλογικά κέντρα για καφέ.

Οπότε ή δεχτείτε το, χαλαρώστε και απολαύστε, ή βυθιστείτε στο εκλογικό Matrix του οιωνεί ελέγχου της χώρας κάθε 4 χρόνια.

Καλά η θανατική ποινή δεν αποτελεί η λύση, αυτό δε σημαίνει όμως ότι χρειάζονται τα σημερινά χάλια οπού οι βουλευτές κάνουν ότι γουστάρουν και μετά από 4 χρονιά παραγράφονται τα παντα...

Το ότι γενικότερα παγκοσμίως πάμε από το κακό στο χειρότερο όσο αφορά τουλάχιστον τη λειτουργία της δημοκρατίας είναι σαφές για τους πάντες πιστεύω.

Δε θα έλεγα ότι το καλύτερο είναι να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε, αλλά από την άλλη είναι χειρότερο το να εκμηδενίζουμε τα πάντα “ταμπελιάζοντας” ο ένας τον άλλον, αναλωνόμενοι σε προσωπικές επιθέσεις.

Καλό είναι να είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε τις λογικές από τις παράλογες απόψεις από οποιοδήποτε χώρο και αν προέρχονται αυτές, όσο σάπιο και αν είναι το πολιτικό σύστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.