Jump to content

Δημοσκοπηση

jasone

Recommended Posts

Λίγο καφρίλα ο Χατζηστεφάνου σ' αυτό το βίντεο, αλλά κάθε φορά που το βλέπω νιώθω μια ευφορία και χαμογελάω.

Ελεος...Για γελια ειναι πραγματι, αλλα οπως και να χει δεν μιλας ετσι..Οσο και δικιο μπορει να εχει..

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Προσωπικα θα προτιμουσα να ειναι μερικοι απο τους 300 που εχουμε σαν και αυτον...

ξεκουμπωτοι και ροζ αλλα μαχητες και λιγοτερο διεφθαρμενοι

Ο χαρακτηρισμός "ρόμπα" δεν υποδηλώνει ερωτικό προσανατολισμό αλλά συμπεριφορά.

@Tsakonas: you do have a point

Προφανως και δεν ειναι δα και προτυπο ή αγιος

Απλα εμενα μου κανει εντυπωση το πως υπερασπιζεται τα πιστευω του, συνηθως με επιχειρηματα

ενω γενικα μοιαζει ανυχτομυαλος ανθρωπος.

Το να καβαλησεις κανεις ενα καλαμι αργα ή γρηγορα ειναι το πιο αναμενομενο σημερα.

Η Κανελλη απλα τα σπαει :banging:

Σορυ κιολας αλλα πολυς κοσμος ψηφιζει ΚΚΕ μονο για αυτην και οι ιδιοι την εχω στο φτυσιμο

Αλλη μεγαλο-περιπτωση... Ψαριανος :help: :nuke:

ειναι μεχρι να τον τουμπανιασει κανενας στο ξυλο...λαιβ να δεις αν θα ξαναπουλησει τετοιο νταηλικι....κατα τα αλλα τον παω ειναι ανεξέλεγκτος και αρπαζει για πλακα...

κατα τα αλλα τον παω ειναι ανεξέλεγκτος και αρπαζει για πλακα...

θα σου πω ενα hint αλλα θα υποσχεθεις να μην το πεις σε κανεναν...ναι?

Συνταγμα της Ελλαδας..

Άρθρo 60

1. Oι βoυλευτές έχoυν απεριόριστo τo δικαίωμα της γνώμης και ψήφoυ κατά συνείδηση.

Άρθρo 62

1. Όσo διαρκεί η βoυλευτική περίoδoς o βoυλευτής δεν διώκεται oύτε συλλαμβάνεται oύτε φυλακίζεται oύτε με άλλo τρόπo περιoρίζεται χωρίς άδεια τoυ Σώματoς. Eπίσης δεν διώκεται για πoλιτικά εγκλήματα βoυλευτής της Boυλής πoυ διαλύθηκε, από τη διάλυσή της και έως την ανακήρυξη των βoυλευτών της νέας Boυλής.

H άδεια θεωρείται ότι δεν δόθηκε, αν η Boυλή δεν απoφανθεί μέσα σε τρεις μήνες αφότoυ η αίτηση τoυ εισαγγελέα για δίωξη διαβιβάστηκε στoν Πρόεδρo της Boυλής.

.........στο απυροβλητο,ολοι μαγκες μπορουμε να ειμαστε...

Κι οσο για την Κανελλη ναι...ειναι αξιολογη..αλλα ωρες ωρες η συμπεριφορα της αγγιζει τα ορια του παραλογου...και δυστυχως ετυχε ναμαι μπροστα σε μια ομιλια της στη νομικη οπου χαρακτηρισε εναν συμφοιτητη που ειπε κατι με το οποιο αυτη διαφωνουσε με μια λεξουλα αρκετα ασχημη για τα λεπτα μου γουστα...

Καλα γενικα η κατασταση ειναι, ψαχνουμε να βρουμε τους μονοφθαλμους αναμεσα στους τυφλους. :slap:

Ο Ψαρ παντως τα χωνει ραδιοφωνικα εδω και χρονια... μεγαλη αφασια,

αν και δεν νομιζω οτι ο gbak αναφεροταν στον Ψαρ αλλα στον Χατζηστεφανου

Τι ωραια που θα ηταν να μπορεις να ψηφησεις ατομα και οχι κομματα :tomato:

Η Κανελλη απλα τα σπαει :banging:

Σορυ κιολας αλλα πολυς κοσμος ψηφιζει ΚΚΕ μονο για αυτην και οι ιδιοι την εχω στο φτυσιμο

Βασικα δεν την εχουν στο φτυσιμο ,της συμπεριφερονται ωςβουλευτη του ΚΚΕ και μελος του ΠΓ.Απλα δεν δινουν βαση στα προσωπα αλλα στις ιδεες του κομματος,δεν υπαρχει προσωπολατρεια δλδ καποιος να ωηψιζει το χ κομμα για τον ψ πολιτικο.Ισα ισα την Κανελλη πρεπει να την εχουν και λιγο στο φτυσιμο γιατ το παρελθον της:διαφημισεις,συμμετοχη στη νεολαια της ΝΔ,βιλλα στην εκαλη κτλπ γιατι πολυ απλα δεν ανηκει στη λαικη ταξη την οποια εκπρωσοπει αλλα εχει αρνηθει την ταξικη της προελευση και την θυσιαζει(οπως λεει)για τις ιδεες της.

γιατι πολυ απλα δεν ανηκει στη λαικη ταξη

με 5700++ μισθο,και τις πολυτελειες πουχει ενας βουλευτης(πχ δεν πλερωνει τηλεφωνο) νομιζω θα πρεπε να ολη η ΚΟ του ενλογω κομματος να ειναι περιθωριοποιημενη :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ...και απο κει και περα ενα ατομο με την μορφωση της Κανελλη,ας κανει και τα παραστρατηματα που προανεφερα καλο μπορει να κανει οπου και να παει ανεξαρτητως ταμπελας...

με 5700++ μισθο,και τις πολυτελειες πουχει ενας βουλευτης(πχ δεν πλερωνει τηλεφωνο) νομιζω θα πρεπε να ολη η ΚΟ του ενλογω κομματος να ειναι περιθωριοποιημενη :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ...και απο κει και περα ενα ατομο με την μορφωση της Κανελλη,ας κανει και τα παραστρατηματα που προανεφερα καλο μπορει να κανει οπου και να παει ανεξαρτητως ταμπελας...

Λοιπον για να ξερεις:το ΚΚΕ εχει 22 βουλευτες.Τον μισθο της βουλης ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ και ζουν με τον μισθο του κομματος(πολυ μικροτερος).Τα αμαξια της βουλης(εκτος απο τη γγ για ευνοητους λογους) τα δινουν στο κομμα(παραπεμπω σε προσφατη συνεντευξη του πρωτουλη)

Αρα αν δεν ξερεις αντι να αρχιζεις τις μιζεριες "ολοι περνουν τρελα λεφτα,ολοι ειναι ιδιοι,ολοι κλεβουν,τιποτα δεν αλλαζει,θα πεθανουμε ολοι κτλπ" μπορεις να ρωτας πρωτα.

Φιλικα παντα

:giveup::whistle2::)

Αρα αν δεν ξερεις αντι να αρχιζεις τις μιζεριες "ολοι περνουν τρελα λεφτα,ολοι ειναι ιδιοι,ολοι κλεβουν,τιποτα δεν αλλαζει,θα πεθανουμε ολοι κτλπ" μπορεις να ρωτας πρωτα.

Φιλικα παντα

χαιρομαι που ξερεις εσυ και με διαφωτιζεις.Και μαλιστα ξερεις τα οικονομικα ολων των βουλευτων με πασα ακριβεια.Εγω με τη σειρα μου ειμαι "σιγουρος" οτι ξερεις πποιος κινησε ολη την καμπανια(δημοσια και νομιμα,οχι κρυφα) εναντια στο ευρωσυνταγμα στην Ιρλανδια,του οποιου την αντιδραση χαιρεκακα θαυμαζει το εν λογω κομμα.Ειμαι ακομη πιο σιγουρος οτι ξερεις ποιανου κρατος το στρατο/σωματα ασφαλειας προμηθευει ο εν λογω κυριος (οχι κρυφα,και παλι δημοσια και νομιμα,επιχειρηματιας ειναι ο ανθρωπος-αχ ναι ξεχασα,επιχειρηματιας του λαου)...Αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ,ειναι αν εισαι σε θεση να το αξιολογησεις σαν γεγονος και να κανεις μια σκεψη παραπανω στο θεμα...Αλλα δυστυχως,στο ελλαδισταν,αν δεν λεει κατι στην κομματικη μας εφημεριδουλα (μπλε/πρασινη κλπ) ειναι ψεμα ψεμα ψεμα....

Ακομη πιο φιλικα παντα

LOL + ROFL σε οσους προσκυνανε τη καννελη , τη "κολλητη" της "χηρας του ανδρεα". εισαστε πολυ ανενημερωτοι τελικα , αυτη και αν ειναι ρομπα ξεκουμπωτη.

χαιρομαι που ξερεις εσυ και με διαφωτιζεις.Και μαλιστα ξερεις τα οικονομικα ολων των βουλευτων με πασα ακριβεια.Εγω με τη σειρα μου ειμαι "σιγουρος" οτι ξερεις πποιος κινησε ολη την καμπανια(δημοσια και νομιμα,οχι κρυφα) εναντια στο ευρωσυνταγμα στην Ιρλανδια,του οποιου την αντιδραση χαιρεκακα θαυμαζει το εν λογω κομμα.Ειμαι ακομη πιο σιγουρος οτι ξερεις ποιανου κρατος το στρατο/σωματα ασφαλειας προμηθευει ο εν λογω κυριος (οχι κρυφα,και παλι δημοσια και νομιμα,επιχειρηματιας ειναι ο ανθρωπος-αχ ναι ξεχασα,επιχειρηματιας του λαου)...Αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ,ειναι αν εισαι σε θεση να το αξιολογησεις σαν γεγονος και να κανεις μια σκεψη παραπανω στο θεμα...Αλλα δυστυχως,στο ελλαδισταν,αν δεν λεει κατι στην κομματικη μας εφημεριδουλα (μπλε/πρασινη κλπ) ειναι ψεμα ψεμα ψεμα....

Ακομη πιο φιλικα παντα

Οχι δεν ξερω ποιος την ξεκινησε,ουτε ποιος ειναι ουτε τι κανει,ξερω ομως οτι η καμπανια εναντια στο ευρωσυνταγμα ειναι θετικη κατ εμε(εχεις ενημερωθει για το ευρωσυνταγμα φανταζομαι) αρα δεν βρισκω τον λογο να μην επικροτηθει η προσπαθεια αυτη.

Βεβαια ο τυπος που την ξεκινησε μπορει να ειναι εμπορος οπλων οπως λες και το ΚΚΕ ν ατον υποστηριζει επειδη περνει και αυτο οπλα απο αυτον για ν σκοτωσει ολους τους ελληνες που δεν το ψηφιζουν:slap:

Αληθεια ποια χωρα προμυθευει με οπλα;;:coax:

Υ.Γ. την Κανελλη ουτε εγω την παω:whistle2:

Η αλήθεια είναι ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ δίνουν το μισθό στο κόμμα και πληρώνονται απ'αυτό. Μια απορία που είχα πάντα, που πάνε τα λεφτά αυτά: Ανάγκες του κόμματος/νεολαιών/φοιτητικών παρατάξεων, φιλανθρωπικούς σκοπούς, κάτι άλλο; Ξέρει κανείς;

Στο θέμα μας, τον Κάρολο Παπούλια από τους εν ενεργεία πολιτικούς. Πιο πριν, τον Στεφανόπουλο. Πιο πριν δεν ξέρω (πάντως όχι τον Κύριο Σαρτζετάκη) :p

Η αλήθεια είναι ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ δίνουν το μισθό στο κόμμα και πληρώνονται απ'αυτό. Μια απορία που είχα πάντα, που πάνε τα λεφτά αυτά: Ανάγκες του κόμματος/νεολαιών/φοιτητικών παρατάξεων, φιλανθρωπικούς σκοπούς, κάτι άλλο; Ξέρει κανείς;

:OT:Κομματικα εξοδα:εκδοσεις(εχεις δεις τις τιμες τους;;),ριζοσπαστης(1ε ποια αλλη εφημεριδα κανει;;),οδηγητης,902(ραδιοφωνο,τηλεοραση)...κ.α.

Ακομα εκδηλωσεις,προγραματα και και και και:jump1::OT:

Εγώ ξέρω πάντως ότι ο ριζοσπάστης χρεώνει 1000 ευρώ την ανακοίνωση στην εφημερίδα του και ότι η Σύγχρονη Εποχή είναι κερδοφόρα. Δε νομίζω να περιμένουν απο το βουλευτικό κορβανά για να τα βγάλουν πέρα.

Εγώ ξέρω πάντως ότι ο ριζοσπάστης χρεώνει 1000 ευρώ την ανακοίνωση στην εφημερίδα του και ότι η Σύγχρονη Εποχή είναι κερδοφόρα. Δε νομίζω να περιμένουν απο το βουλευτικό κορβανά για να τα βγάλουν πέρα.

Εγω παλι ξερω οτι ο Ρ κανει 1 ε(αυτο με αφορα)

και τα βιβλια της συγχρονης εποχης κανουν 10-16 ευρω στη χειροτερη αμα ειναι πολυ μεγαλα(500σελ+)

οταν των υπολοιπβν βιβλιων οι τιμες ειναι απαγορευτικες

Α ναι?Ωστε ο 902 τρεφεται απο τους μισθους των βουλευτων?Δηλαδη οι διαφημισεις τελεμαρκετινγκ που παιζει με τις ωρες ειναι διαφημισεις απλων καθημερινων αυτοαπασχολουμενων ανθρωπων και οχι πολυεθνικων?

Οχι δεν ξερω ποιος την ξεκινησε,ουτε ποιος ειναι ουτε τι κανει

μην μου πεις!δεν το ξερες ε?λοιπον ο κυριος αυτος δηλωσε(αποδεχτηκε στην ουσια) σε ελληνικη εφημεριδα ευρειας κυκλοφοριας(θα βρω ονομα και θα το ποσταρω,δημοσια τα ειπε ο ανθρωπος) οτι προμηθευει με συστηματα τηλεπικοινωνιων αμερικανικα σωματα ασφαλειας και στρατο.Φυσικα οταν λεμε τηλεπικοινωνιες δεν πιστευω ναναι κανα παιδακι απο δω μεσα που να μην πηγαινει το μυαλο του πχ σε τεχνογνωσια κρυπτογραφησης (λεω γω τωρα).Και ολες αυτες οι προμηθειες αφορουν εκατομμυρια ευρω....Λοιπον δεν σου κανει καθολου εντυπωση που υποστηριζεις τυφλα κατι το οποιο χρηματοδοτειται απλοχερα απο εναν εκπροσωπο του διεθνους κεφαλαιου και αμερικανολατρη?Εχεις ιδεα μηπως ποσο τρεμει η Αμερικη την Δημιουργια των Ηνωμενων Πολιτειων της Ευρωπης ..?Εχεις αντιληφθει (τοχουν γραψει τελος παντων στις φυλλαδες που διαβαζεις?) οτι παει να δημιουργηθει μια νεα υπερδυναμη ,ικανη να ταρακουνησει για τα καλα την Αμερικη?Και φυσικα ολο χαρα το απορριπτεις χωρις ναχεις ιδεα καν περι τινος προκειται...

Φυσικα θα σου φαινεται συμπτωση οτι εγιναν αυτα λιγο καιρο μετα τον κολαφο Μαντουρο (Γεν Εισαγγελεας Δικαστηριου Ευρωπαικων Κοινοτητων) προς τον ΟΗΕ ,για την προστασια ατομων που ο ΟΗΕ χαρακτηρισε τρομοκρατες...Το οτι το ΔΕΚ πηγε να "κοντραρει" ψηφισμα του Συμβουλιου Ασφαλειας του ΟΗΕ θα σου φαινεται ασημαντο... αχ συγγνωμη ξεχασα...εχεις αδεια να ασχολεισαι με διεθνη πολιτικη η περιμενεις μασημενη τροφη απτον ριζοσπαστη πχ :p ?

Εγω εχω μια μπακαλιστικη ιδεα για αυτο το σατανικο ευρωσυνταγμα (διδασκανε 3-4 σχετικα μαθηματα κατι παραξενοι στη σχολη που σπουδασα)...Εσυ εχεις μηπως εστω μια αδρη ιδεα τι σημαινει η λεξη "συνταγμα " (προειδοποιω,καμμια σχεση με την ομωνυμη πλατεια) και τι ρολο επιτελει ?Εχεις κανει τον κοπο να το διαβασεις αυτο το ρημαδι το κειμενο του ευρωσυνταγματος η αρκεστηκες στο αφιερωμα του ριζοσπαστη διπλα απο τη στηλη "Η ριζοσπαστικοποιηση του λαικιστικου οππορτουνισμου απο τους ρεφορμιστες της απολιτικ φραξιας"?ΤΟ ξερεις οτι η θεση που σημερα το ΚΚΕ παρουσιαζει ως δικη του για προτιμηση των συμβασεων εργασιας αοριστου χρονου εναντι των συμβασεων ορισμενου χρονου και καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπαρνι ειχε θεσμοθετηθει με ευρωπαικη Οδηγια εδω και πολλα χρονια και μεσω του ΔΕΚ δικαιωθηκε κοσμος που ειχε απολυθει αδικα?

Γιατι δεν κανεις τον κοπο να το διαβασεις και να διαμορφωσεις ΔΙΚΗ ΣΟΥ γνωμη ...Εδω μπορεις να το βρεις αν ψαξεις λιγο http://europa.eu/index_el.htm ?Θα πρεπει καποια στιγμη να μαθεις πως ειναι καλυτερο να επεξεργαζομαστε τις πληροφοριες μονοι μας και να μην δεχομαστε δουλοπρεπως ξενες γνωμες....

Εγω παλι ξερω οτι ο Ρ κανει 1 ε(αυτο με αφορα)

βαθυτατη και σφαιρικοτατη απαντηση..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.