jasone Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Μιας και καλοκαιριασε και η ζεστη με εχει χτυπισει στο κεφαλι ειπα να κανω κατι να αναψουν τα αιματα: Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας Ελληνας πολιτικος και γιατι;; :giveup:
Tsakonas Ιούλιος 9, 2008 #2 Ιούλιος 9, 2008 http://youtube.com/watch?v=6SXzlm9n0R4γιατι πολυ απλα προτεινει "δραστικες" λυσεις....
Kostas007 Ιούλιος 9, 2008 #4 Ιούλιος 9, 2008 αχαχαχααγαπημενος κανενανπιο μισητος μπορω να σου πω ισα με...300...
Louris7 Ιούλιος 9, 2008 #5 Ιούλιος 9, 2008 Και εννοειται πως δεν ειναι ο αγαπημενος μου, ουτε υπαρχει κανενας..
kanenas3 Ιούλιος 9, 2008 #6 Ιούλιος 9, 2008 Ο Κίμων μετά το λίφτινγκ, eyeliner και το gothic στυλάκι!!! :banging:
Kostas007 Ιούλιος 9, 2008 #7 Ιούλιος 9, 2008 Και εννοειται πως δεν ειναι ο αγαπημενος μου, ουτε υπαρχει κανενας.. αυτος που το παιζει μαγκας ειναι ο νουμερο ενα φλωρος βαζει πουδριτσα για να βγει στη τηλεοραση ο κρυφογκευ
ManosRK Ιούλιος 9, 2008 #8 Ιούλιος 9, 2008 [οφφ τόπικ: πλάκα-πλάκα sκ@τ@ τον έχουνε καταντήσει τον Στρατό!!! σε πολλούς τομείς (προσωπικό, εκπαίδευση, χρόνος κ.α.) να δω τι θα γίνει αν μας την "πέσει" κανένας!! (Θεος φυλάξει!! μακριά από μας) Ευτυχώς ή δυστυχώς (ανάλογα πως το βλέπεις) που δεν θα περάσω απο'κεί ποτέ μου!!!]
jasone Ιούλιος 9, 2008 Author #9 Ιούλιος 9, 2008 Βλεπω ειρωνικα και αρνητικα σχολεια που ομως δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα ειτε αποτελουν μεμονομενα περιστατικα.Αλλιως πως τα κομματα(ιδιως τα 2 μεγαλα)περνουν τετοια ποσοστα;;Βλεπω μια απαισιοδοξια:cry:.Κανεις δεν σας εκφραζει;;Αρα να υποθεσω πως ολοι ψηφιζετε λευκο ή ακυρο;; Προσωπικα:ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οικοδόμος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, βουλευτής Β' Αθήνας
jasone Ιούλιος 9, 2008 Author #11 Ιούλιος 9, 2008 απο φατσα ναι αλλα απο ολα τα αλλα....τιποτα για μενα.Ααααααααα..ειπαμε να λεμε και γιατι ετσι??Ο Πρωτουλης μ αρεσει γιατι ειναι γνησιος λαικος ανθρωπος,ειναι οικοδομος,και συνδιαζει την πρωτοπορα ιδεολογια του κομματος του διχως την ξυλινη και ακατανοητη γλωσσα πουχαρακτηριζει πολλα στελεχη του!
GdamprXP Ιούλιος 9, 2008 #12 Ιούλιος 9, 2008 Δυστυχώς οι χαραμοφάηδες – τεμπέληδες – άσχετοι – ανίκανοι – τσιράκια – χαζοί – κομπλεξικοί – άχρηστοι (αυτά μου έρχονται τώρα … αν μπορεί ας με συμπληρώσει κάποιος) εχουν μαζευτεί στη Βουλή γιατί πολύ απλά κάποιος που αξίζει και ξέρει κανα δυο πραματάκια παραπάνω βγάζει πολύ χρήμα και μάλιστα νόμιμα.
Kostas007 Ιούλιος 9, 2008 #14 Ιούλιος 9, 2008 Δυστυχώς οι χαραμοφάηδες – τεμπέληδες – άσχετοι – ανίκανοι – τσιράκια – χαζοί – κομπλεξικοί – άχρηστοι (αυτά μου έρχονται τώρα … αν μπορεί ας με συμπληρώσει κάποιος) εχουν μαζευτεί στη Βουλή γιατί πολύ απλά κάποιος που αξίζει και ξέρει κανα δυο πραματάκια παραπάνω βγάζει πολύ χρήμα και μάλιστα νόμιμα.αχρηστοι και χαζοι δεν ειναι,αν ηταν δεν θα καταφερναν να κλεβουν τοσα...
Chosen Ιούλιος 9, 2008 #15 Ιούλιος 9, 2008 Ειναι λιγο ασχετο αλλα ειναι ισως το αγαπημενο μου βιντεο Λίγο καφρίλα ο Χατζηστεφάνου σ' αυτό το βίντεο, αλλά κάθε φορά που το βλέπω νιώθω μια ευφορία και χαμογελάω.
Tsakonas Ιούλιος 9, 2008 #16 Ιούλιος 9, 2008 Λίγο καφρίλα ο Χατζηστεφάνου σ' αυτό το βίντεο, αλλά κάθε φορά που το βλέπω νιώθω μια ευφορία και χαμογελάω.genuine greek tsamboykas ver 1.04 pink edition for evah εεε?
ΓιαγκΤ Ιούλιος 9, 2008 #17 Ιούλιος 9, 2008 Λίγο καφρίλα ο Χατζηστεφάνου σ' αυτό το βίντεο, αλλά κάθε φορά που το βλέπω νιώθω μια ευφορία και χαμογελάω.Ενώ στα άλλα είναι κύριος : O Ρόμπα είναι, και μάλιστα φθαρμένη και ξεκούμπωτη. Αυτός είναι και ο λόγος που χαμογελάς
Jay Ιούλιος 10, 2008 #19 Ιούλιος 10, 2008 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Ενώ στα άλλα είναι κύριος : O Ρόμπα είναι, και μάλιστα φθαρμένη και ξεκούμπωτη. Αυτός είναι και ο λόγος που χαμογελάς Προσωπικα θα προτιμουσα να ειναι μερικοι απο τους 300 που εχουμε σαν και αυτον... ξεκουμπωτοι και ροζ αλλα μαχητες και λιγοτερο διεφθαρμενοι
Tsakonas Ιούλιος 10, 2008 #20 Ιούλιος 10, 2008 εννοειται πως ο σεξουαλικος προσανατολισμος του Χατζηστεφανου ειναι αδιαφορος.Αλλα οχι και μαχητης επειδη ξερει και σκυλοβριζει και φωναζει...Δηλαδη επειδη προερχεται απο κοινωνικα αδικημενη ομαδα του επιτρεπεται και του "Αναγνωριζεται" τετοιο νταηλικι?Στο βιντεο με την εκπομπη του 30φυλλοπουλου για τους ομοφυλοφιλους επιτεθηκε λεκτικα εναντιον εκπροσωπου σε ενα παραληρημα μεγαλομανιας...Μπορει να κανει καποια εντυπωση αλλα για μενα ειναι απλα αλλο ενα stunt των ημερων
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.