QQman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Για να λειτουργει καλυτερα αυτο το προγραμμα, θελει καλο δισκο ή καλη ραμ ? ξερει κανεις ?
kallileo Ιούλιος 9, 2008 #4 Ιούλιος 9, 2008 Οσο πιο γρηγορο συστημα τοσο το καλυτερο...οπως ισχυει και σε ολα τα αλλα προγραμματα.Αν εχεις raid ειδικα μετραει πολυ....
varelasj Ιούλιος 9, 2008 #5 Ιούλιος 9, 2008 Σου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στο μηχάνημα σου? Γενικά cpu-ram-hdd μετράνε πολύ για το fraps.
QQman Ιούλιος 9, 2008 Author #6 Ιούλιος 9, 2008 CPU ειναι οκ, η ραμ ειναι λιγο χαλια οπως και ο σκληρος, 2GB 667mhz και sata 2 8mb buffer αντιστοιχα, λογο budget μπορω να παρω 4 GB καλης μνημης ή εναν 7200.11 500GB τι θα το οφελησει περισσοτερο ? γτ κανει καποια κοληματα οταν αρχιζει το capture.
gbak Ιούλιος 9, 2008 #7 Ιούλιος 9, 2008 γιατι δεν δοκιμαζεις καποιο αλλο προγραμμα? για capture...θυμαμαι καποια εποχη ειχα δοκιμασει με το φραπς capture και μου γονατισε το pc... αδικαιολόγητα
QQman Ιούλιος 9, 2008 Author #8 Ιούλιος 9, 2008 Το φραπς σε ποιοτητα ειναι το καλυτερο, απλα κανει πολυ φραμε ντροπ γιαυτο ρωταω στο θεμα φραμες κατα την εγγραφη καλυτερα μνημουλα η τον 7200.11 ?
Billys Ιούλιος 9, 2008 #9 Ιούλιος 9, 2008 Κοιτα κ σε μενα εκανε καποια κολληματα οταν εκανα capture...οπως πχ στο Grid η στο Pro..ενω στο Dirt που ειναι πολυ ποιο βαρυ,δεν κολλουσε...οτι να ναι...:slap:
QQman Ιούλιος 9, 2008 Author #10 Ιούλιος 9, 2008 Οσο πιο γρηγορο συστημα τοσο το καλυτερο...οπως ισχυει και σε ολα τα αλλα προγραμματα.Αν εχεις raid ειδικα μετραει πολυ....Για raid πρεπει να χω ακριβως 2 ιδιους σκληρους η μπορω και διαφορετικους ?
QQman Ιούλιος 9, 2008 Author #11 Ιούλιος 9, 2008 Κοιτα κ σε μενα εκανε καποια κολληματα οταν εκανα capture...οπως πχ στο Grid η στο Pro..ενω στο Dirt που ειναι πολυ ποιο βαρυ,δεν κολλουσε...οτι να ναι...:slap: Απελπισια...Εχω ερθει τωρα σε δηλιμα θα το μποοσταρι καλυτερα ο δισκος ή οι ραμ...
kallileo Ιούλιος 9, 2008 #12 Ιούλιος 9, 2008 Εχω χρονια να χρησιμοποιησω το fraps αλλα απο οσο θυμαμαι εγραφε το video σε uncompressed avi....νομιζω το κανει και τωρα. Οποτε τα αρχεια εβγαιναν πολυ μεγαλα.Αυτο σημαινει οτι ο δισκος δουλευει συνεχως...Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ιδιοι οι δισκοι αλλα συνισταται ναι ειναι ιδιας χωρητηκοτητας και μαρκας...
QQman Ιούλιος 9, 2008 Author #13 Ιούλιος 9, 2008 Εχω χρονια να χρησιμοποιησω το fraps αλλα απο οσο θυμαμαι εγραφε το video σε uncompressed avi....νομιζω το κανει και τωρα. Οποτε τα αρχεια εβγαιναν πολυ μεγαλα.Αυτο σημαινει οτι ο δισκος δουλευει συνεχως... Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ιδιοι οι δισκοι αλλα συνισταται ναι ειναι ιδιας χωρητηκοτητας και μαρκας... Αναγκαιο για αγορα 2 σκληρων τοτες, γιατι αυτος που χω ουτε σε μουσειο δν τον εχουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.