xaniamike Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 θελω να δημιουργησω μια live εκδοση των windows XP στην οποια να περιλαμβανονται και οι drives που ειναι απαραιτητοι για το μηχανημα μου.ξερει κανεις πως μπορω να το κανω;εχω δοκιμασει με WinBuilder , BartPE σε συνδιασμο και τα δυο με nlite αλλα τιποτα απο αυτα δεν εδωσε το επιθυμητο αποτελεσμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniamike Ιούλιος 10, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 δεν ξερει κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 10, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Φανταζομαι οτι ενσωματωνεις drivres με τον nlite αλλα μετα σου τα πεταει εξω το BartPE?Αληθεια σε ποιον driver κολλας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούλιος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Κατέβασε το nLite βάλε το CD των Windows στο CDrom σου και ακολούθησε τα βήματα του Wizard.Στην πορεία θα σε ρωτήσει αν θέλεις να ενσωματώσεις κάποιο Service Pack και αργότερα για τους οδηγούς. Εκεί τους επιλέγεις έναν έναν και στο τέλος το γράφεις σε ένα CD.Θυμήσου να επιλέξεις το CD να είναι bootable Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούλιος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Οπππ! Άκυρο μάλλον γιατί θέλεις Live CD και όχι απλά να τους ενσωματώσεις...:sorry:Ίσως να δουλεύει βέβαια αφού κάνεις τη διαδικασία που είπα και μετά χρησιμοποιήσεις το BartPE Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniamike Ιούλιος 10, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 λοιπον αρχικα ενσωματωνω τους drivers που θελω με το nlite. ως εδω ολα καλα. το cd που που παραγεται ειναι με τους drivers που θελω και μπορω να το χρησιμοποιησω για να κανω install αλλα αν παω το ιδιο cd να το κανω Live με WinBuilder ή BartPE οι drivers μενουν απεξω.... και αυτο προσπαθω να καταφερω αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούλιος 10, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 Για δες αυτόν τον οδηγόhttp://windowsconnected.com/blogs/joshs_blog/archive/2007/02/05/creating-a-bootable-winpe-2-0-usb-key.aspxΜε ενδιαφέρει και εμένα αλλά θα δοκιμάσω από βδομάδα που θα επιστρέψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 10, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2008 To BartPe μπορει να ενσωματωσει network και raid drivers. Δεν νομιζω να θες κατι παραπανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.