Jump to content

μεταφορα utorrent απο xp σε vista

gus8511

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια ποιους καταλογους πρεπει να αντιγραψω στο utorrent για να μην χασω τα downloads κατα την μεταβαση απο xp σε vista ετσι ωστε να μην χασω τα downloads?

Εγω κανω το εξης.

Κανω εγκατασταση το νεο λειτουργικο και απλα εχω backup τον φακελο με τα downlods. Οποτε οποτε οταν τρεχω για πρωτη φορα το mTorrent δηλωνω ως φακελο για download τον φακελο που ειχα και πριν.

Το θεμα ειναι οτι για καθε ενεργο torrent που ειχες θα πρεπει να εχεις και το αντιστοιχο .torrent file ωστε να το ξανατρεξεις και να σου βρει αυτοματα το mtorrent τι εχει κατεβει και σε τι ποσοστο.

αυτο το ξερω, αλλα στην προηγουμενη απεγκατασταση λειτουργικου ειχα κανει κοπυ και εναν αλλο φακελο που δεν θυμαμαι και οταν ξεκινησε το μτορεντ αναγνωρισε ολα τα τορρεντσ χωρις να χρειαστει να εχω τα *.torrent αρχεια

Αυτος ο φακελος ο Mydocument ηταν? δεν θυμαμαι να παρει...

C:\Documents and Settings\#username#\Application Data\ και αντιγραφεις τον φακελο utorrent.

τον αντεγραψα αυτον τον φακελο αλλα στα βιστα δεν βρισκω τον φακελο Documentes and setting αλλα μονο τον users. Tι να κανω?

παιδια τωρα εχω αλλο προβλημα! ενω τα μετεφερα τα τορεντς στα βιστα , οταν παει να κατεβασει κατι παιρνω συνεχεια το μηνυμα (μετα απο 2 λεπτα περιπου) απο το μτορεντ torrent error-access denied!

Tώρα τι να κανω?

ναι το εχω, οι πορτες ανοιχτεσ, δεν πιστευω να φταιει αυτο

αυτο το μηνυμα μου το βγαζει μολις παει να κανει εγγραφη στον καταλογο Ε:\ των δεδομενων που εχει το μτορεντ στην μνημη,...

αποτι καταλαβα κατι παιζει με τα folder permissions. για να πειραματιστω λιγο

Αν και σε καλύψανε τα παιδιά για το φάκελο...

Run -> "%appdata%\utorrent"

Χρήσιμο για script-άκια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.