gus8511 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Παιδια ποιους καταλογους πρεπει να αντιγραψω στο utorrent για να μην χασω τα downloads κατα την μεταβαση απο xp σε vista ετσι ωστε να μην χασω τα downloads?
kallileo Ιούλιος 9, 2008 #2 Ιούλιος 9, 2008 Εγω κανω το εξης.Κανω εγκατασταση το νεο λειτουργικο και απλα εχω backup τον φακελο με τα downlods. Οποτε οποτε οταν τρεχω για πρωτη φορα το mTorrent δηλωνω ως φακελο για download τον φακελο που ειχα και πριν.Το θεμα ειναι οτι για καθε ενεργο torrent που ειχες θα πρεπει να εχεις και το αντιστοιχο .torrent file ωστε να το ξανατρεξεις και να σου βρει αυτοματα το mtorrent τι εχει κατεβει και σε τι ποσοστο.
gus8511 Ιούλιος 9, 2008 Author #3 Ιούλιος 9, 2008 αυτο το ξερω, αλλα στην προηγουμενη απεγκατασταση λειτουργικου ειχα κανει κοπυ και εναν αλλο φακελο που δεν θυμαμαι και οταν ξεκινησε το μτορεντ αναγνωρισε ολα τα τορρεντσ χωρις να χρειαστει να εχω τα *.torrent αρχειαΑυτος ο φακελος ο Mydocument ηταν? δεν θυμαμαι να παρει...
unstoppable Ιούλιος 9, 2008 #4 Ιούλιος 9, 2008 C:\Documents and Settings\#username#\Application Data\ και αντιγραφεις τον φακελο utorrent.
gus8511 Ιούλιος 9, 2008 Author #7 Ιούλιος 9, 2008 C:\Documents and Settings\#username#\Application Data\ και αντιγραφεις τον φακελο utorrent.τον αντεγραψα αυτον τον φακελο αλλα στα βιστα δεν βρισκω τον φακελο Documentes and setting αλλα μονο τον users. Tι να κανω?
gus8511 Ιούλιος 10, 2008 Author #10 Ιούλιος 10, 2008 παιδια τωρα εχω αλλο προβλημα! ενω τα μετεφερα τα τορεντς στα βιστα , οταν παει να κατεβασει κατι παιρνω συνεχεια το μηνυμα (μετα απο 2 λεπτα περιπου) απο το μτορεντ torrent error-access denied!Tώρα τι να κανω?
gus8511 Ιούλιος 10, 2008 Author #12 Ιούλιος 10, 2008 ναι το εχω, οι πορτες ανοιχτεσ, δεν πιστευω να φταιει αυτοαυτο το μηνυμα μου το βγαζει μολις παει να κανει εγγραφη στον καταλογο Ε:\ των δεδομενων που εχει το μτορεντ στην μνημη,...αποτι καταλαβα κατι παιζει με τα folder permissions. για να πειραματιστω λιγο
n1ck0s Ιούλιος 10, 2008 #14 Ιούλιος 10, 2008 Αν και σε καλύψανε τα παιδιά για το φάκελο...Run -> "%appdata%\utorrent"Χρήσιμο για script-άκια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.