Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Καλημέρα Ψάχνω ανατομικό mouse! Έτσι απλά!! έχω ένα απλό οπτικό της microsoft των 7-9€ αλλά έχω εντύπωση πως περισσότερο ζημιά μου προκαλεί παρά ξενοιασιά. Από απόδοση ικανοποιημένο με αφήνει πάνω σε απλό πλαστικό gamepad. Ασχολούμαι πολύ με office, browsing και gaming FPS. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Αν σε ενδιαφέρει η ανατομία, κοίτα και για mouse pad με σφουγγαράκι μπροστά Επίσης, πόσα θέλεις να δώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Τράβα σε ένα Πλαίσιο και από το ράφι που τα έχουν στη σειρά δοκίμασε ποιό κάθεται καλύτερα στο χέρι σου.Νομίζω είναι το καλύτερο αφού ότι και να σου πούμε εδώ για το θέμα της άνεσης είναι καθαρά υποκειμενικό και ανάλογα τα γούστα του καθενώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 9, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Χρηματικό όριο ας πούμε τα 50€ και βλέπουμε.Με το σφουγγαράκι δε θα με εμποδίζει στη κίνηση κατά το gaming? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 γύρνα το ανάποδα βρε όταν παίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 9, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Για πείτε τώρα τι να πάρω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 θα σου προτινα mx revolution laser αλλα και πιο ακριβο ειναι και ασυρματο,οποτε για παιχνιδια δεν ξερω. Παντως για καθημερινη χρηση ειναι αριστο!!!! φορτισμα καθε 5μερες με πανω απο 15ωρες χρηση/μερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaniamike Ιούλιος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Η σειρα NATURAL MOUSE της MICROSOFT ; αν τα εχει χρησιμοποιησει κανεις ας πει καμια γνωμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 9, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Η σειρα NATURAL MOUSE της MICROSOFT ; αν τα εχει χρησιμοποιησει κανεις ας πει καμια γνωμη...http://www.thelab.gr/showpost.php?p=761821&postcount=61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 9, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2008 Μπορεί να μην είναι για παιχνίδια αλλά μετά το πρόβλημα που είχα με το χέρι, φαίνεται σαν η καλύτερη λύση, καθώς η κλήση που δίνει στον καρπό είναι η καλύτερη δυνατή. ΦΥσικά υπάρχουν και πιο "ειδικά" ποντίκια που είναι πολύ πιο ανατομικά αλλά δεν κυκλοφορούν ευρέως στην εγχώρια αγορά. κάνε μια έρευνα στο google και θα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 17, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2008 Τι λέτε για το mx5000 ή mx 5500??Με ενδιαφέρει να μην έχει lag σε παιχνίδια επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.