Jump to content

Mouse ανατομικό

Τζώρτζης

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Ψάχνω ανατομικό mouse! Έτσι απλά!! έχω ένα απλό οπτικό της microsoft των 7-9€ αλλά έχω εντύπωση πως περισσότερο ζημιά μου προκαλεί παρά ξενοιασιά. Από απόδοση ικανοποιημένο με αφήνει πάνω σε απλό πλαστικό gamepad. Ασχολούμαι πολύ με office, browsing και gaming FPS.

:flower:

Τράβα σε ένα Πλαίσιο και από το ράφι που τα έχουν στη σειρά δοκίμασε ποιό κάθεται καλύτερα στο χέρι σου.

Νομίζω είναι το καλύτερο αφού ότι και να σου πούμε εδώ για το θέμα της άνεσης είναι καθαρά υποκειμενικό και ανάλογα τα γούστα του καθενώς.

θα σου προτινα mx revolution laser αλλα και πιο ακριβο ειναι και ασυρματο,οποτε για παιχνιδια δεν ξερω. Παντως για καθημερινη χρηση ειναι αριστο!!!! φορτισμα καθε 5μερες με πανω απο 15ωρες χρηση/μερα...

Μπορεί να μην είναι για παιχνίδια αλλά μετά το πρόβλημα που είχα με το χέρι, φαίνεται σαν η καλύτερη λύση, καθώς η κλήση που δίνει στον καρπό είναι η καλύτερη δυνατή. ΦΥσικά υπάρχουν και πιο "ειδικά" ποντίκια που είναι πολύ πιο ανατομικά αλλά δεν κυκλοφορούν ευρέως στην εγχώρια αγορά. κάνε μια έρευνα στο google και θα δεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.