Jump to content

Abit IP45 pro

junior-21-

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Grrrrrrrrr...... πριν λιγες μερες πηρα μια Ασους ,κοιταγα και στο σαιτ τις ΑΒΙΤ αλλα δεν ειχε τιποτα ,η ΙΡ35 ΡRO ειναι πραγματικα θεα .Χαμηλη τιμη τρομερες επιδοσεις για να ερθει και βλεπουμε !!!!

Οκ, εγώ θέλω διδασκαλία για την asus...Δεν την μπορώ και πραγματικά βαριέμαι να ψάχνω τα χιλιάδες πράγματα που έχει. Πάντως για την abit ip35 pro όσο και να λες, βγήκε πάρα πολύ καλή!

Μωρέ όντως, με αυτήν ξεκίνησα σε Intel και είναι απλούστατη μητρική! Αλλά δες καμία Rampage και θα την ξεχάσεις αμέσως

η μερα με την νυχτα ε ;

Δηλαδη τι παραπανω ειδες ;

Δεν περιμένω κάποιος με Q6600 να την εκτιμήσει! :p πέραν της πλάκας Ιάσωνα, κάθε μία στην εποχή της, η IP πέρσυ μ@μουσε, λογικό είναι η rampage να είναι καλύτερη

@ ChSin7: στην ουσία Asus vs Abit έπρεπε να αντιπαραβάλω

εχω δουλεψει rampage με 8500 , εχω μια ιδεα.Το θεμα μας δεν ειναι αν ειναι καλυτερη.Σαφως και ειναι πολυ μπροστα η rampage , αλλα δε σταθηκα εκει.Σταθηκα σε αυτο που ειπες.

Σε 2 χρονια θα εχω αλλαξει δε ξερω και εγω ποσες μητρικες..Αλλα την abit θα φωναζω θρυλικη μητρικη

Abit ΟΛΕ!

:p

Σε 2 χρονια θα εχω αλλαξει δε ξερω και εγω ποσες μητρικες..Αλλα την abit θα φωναζω θρυλικη μητρικη

Abit ΟΛΕ!

:p

Τωρα το ειπες σωστα ΑΒΙΤ θα φωναζω θρυλικη μητρικη ,και μια μητρικη που μπορει ν αγορασει ο καθενας .Αλλο 200+ και αλλο 130 ΑΒΙΤ θα σε θυμαμαι παντα !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.