Jump to content

The Ban Game

alexis2044

Recommended Posts

• Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Ban επειδή παίζει το Enter Sandman καλύτερα από σένα και πριν bannάρησες Κρητικό (Φόρουμ-Βεντέτα-Στάιλ ΛΟΛ)

ban επειδη ειδα κλασσικη κιθαρα και συγχυστηκα και εχει μια απο τις συγχορδιες που μου σπανε τα νευρα.. η κλασσικη συγχορδια του κ##υ (βλεπε κ##οδαχτυλο χαχαχαχα)

//double ban γιατι με προλαβε

για την ιστορια μου τη σπαει τοσο πολυ που αμα ποτε παιξω και χρεαστει να φτασω εκει πανω με το μεσεο βαζω τον αντιχειρα (μπουζουκι style)

ban

γιατι η κουτση μαρια οσο και να κουτσαθει αν δεν εχει εφε με wah wah δεν κανει τιποτα

ban επειδη ειδα κλασσικη κιθαρα και συγχυστηκα και εχει μια απο τις συγχορδιες που μου σπανε τα νευρα.. η κλασσικη συγχορδια του κ##υ (βλεπε κ##οδαχτυλο χαχαχαχα)

//double ban γιατι με προλαβε

για την ιστορια μου τη σπαει τοσο πολυ που αμα ποτε παιξω και χρεαστει να φτασω εκει πανω με το μεσεο βαζω τον αντιχειρα (μπουζουκι style)

Κι εμένα ρε συ, δηλαδή είναι λες και ο άλλος όταν τον βλέπεις να παίζει έτσι σε βρίζει επειδή τον κοιτάς!!!! Ποιός βλάκας την σκέφτηκε ????? ΛΟΛ

πι.ες Εγώ δεν ήθελα να αλλάξω άβαταρ μου το αλλάξανε :p και έψαξα στα γρήγορα και έβαλα αυτή να τελειώνω (προσωρινά)

οφφ-τόπικ εντς

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.