Jump to content

Laptop Panels Project Logging...(Voudas way)

greekfragma

Recommended Posts

λιγο υπομονη....πριν λιγες μερες πηρα τα εργαλεια για βαψιματα πλακακια παγκους....ερχονται και οι φωτο του προτζεκτ

με την ιδια σοβαροτητα που ασχοληθηκε η Δ.Ο. σε κατι πολυ σημαντικο για μενα....αλλο τοσο σοβαρα θα πασαρω και γω την αποψη μου.

ελπιζω να μην εχει σχεση με τπτ χαζοSaab...

που πηγε το avatar σου ? :p

Για καλό το πήγαινες, αλλά αν πω ότι μου βγαίνει σε κατινιά δε θα πω ψέμματα.

Πρόσεχε man, δε κερδίζεις προφανώς τπτ έτσι, μάλλον γελοιοποιείσαι αυτή τη στιγμή

μην χαλατε το θρεντ.ευχαριστω

Τρελό επίπεδο όμως, έτσι;

wfp @ all

ναι.....με δασκάλεψε άριστα το forum τοσα χρονια.

Μα δεν υπάρχει και κατι για να χαλάσουν , βασικα ποτε δεν καταλαβα το ανοιγμα θρεντ χωρις εικονες , περιγραφες κλπ . Φοβαστε μηπως ''τελειωσουν'' και δεν θα παιζει new thread ? ( φιλικα και δεν αναφερομαι στο δικο σου καθε αυτου , αλλα στον γενικοτερο τροπο ανοιγω θρεντ για κατι αλλα στην ουσια ειναι κενο. )

ναι.....με δασκάλεψε άριστα το forum τοσα χρονια.

Όταν έχεις υλικό, κάνε την παρουσίασή σου και βάλ'την στη σωστή κατηγορία.

Μέχρι τότε άσε τα drama queens για το Off Topic, και τις παρουσιάσεις για τις παρουσιάσεις.

Δεν θα κάνω τον συνήγορο κανενός και ξέρεις πολύ καλά ότι "ωριμότητες" του στυλ "μα αυτός άρχισε πρώτος" δεν τις πάω καθόλου και δεν θα τις ανεχτώ, είτε από σένα είτε από τον Βούδα.

Καληνύχτες.

λολ, εγώ ίσα ίσα χάρηκα όταν το είδα και του το είπα σε προσπάθεια να ισιώσω το κλίμα... όμως κάπου μετά τη μέση με έβαλε σε αμφιβολίες...

anyway, αν παίξει καθαρισμός τουαλέτας να ξέρεις θα σε μηνύσω γτ είναι registered trademark και θα έχουμε ντράβαλα πάλι... αλλά off the record ενημερώνω πως αν θες tips καλύτερα την καθαρίζει ο esdee...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.