greekfragma Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2008 pending:shifty:(αφου θεωρηθηκε λαθος ο τροπος μου που συμβαδιζε με ολους τους γραπτους και αγραφους κανονες ας το κανω με την δοκιμασμενη μεθοδο)http://www.thelab.gr/showthread.php?t=31332
greekfragma Ιούλιος 8, 2008 Author #3 Ιούλιος 8, 2008 λιγο υπομονη....πριν λιγες μερες πηρα τα εργαλεια για βαψιματα πλακακια παγκους....ερχονται και οι φωτο του προτζεκτ
greekfragma Ιούλιος 8, 2008 Author #7 Ιούλιος 8, 2008 με την ιδια σοβαροτητα που ασχοληθηκε η Δ.Ο. σε κατι πολυ σημαντικο για μενα....αλλο τοσο σοβαρα θα πασαρω και γω την αποψη μου.
Borg Ιούλιος 8, 2008 #8 Ιούλιος 8, 2008 ελπιζω να μην εχει σχεση με τπτ χαζοSaab... που πηγε το avatar σου ?
Sol Ιούλιος 8, 2008 #10 Ιούλιος 8, 2008 Για καλό το πήγαινες, αλλά αν πω ότι μου βγαίνει σε κατινιά δε θα πω ψέμματα. Πρόσεχε man, δε κερδίζεις προφανώς τπτ έτσι, μάλλον γελοιοποιείσαι αυτή τη στιγμή
greekfragma Ιούλιος 8, 2008 Author #11 Ιούλιος 8, 2008 μην χαλατε το θρεντ.ευχαριστωΤρελό επίπεδο όμως, έτσι;wfp @ allναι.....με δασκάλεψε άριστα το forum τοσα χρονια.
Athens2004 Ιούλιος 8, 2008 #12 Ιούλιος 8, 2008 Μα δεν υπάρχει και κατι για να χαλάσουν , βασικα ποτε δεν καταλαβα το ανοιγμα θρεντ χωρις εικονες , περιγραφες κλπ . Φοβαστε μηπως ''τελειωσουν'' και δεν θα παιζει new thread ? ( φιλικα και δεν αναφερομαι στο δικο σου καθε αυτου , αλλα στον γενικοτερο τροπο ανοιγω θρεντ για κατι αλλα στην ουσια ειναι κενο. )
Chosen Ιούλιος 8, 2008 #13 Ιούλιος 8, 2008 ναι.....με δασκάλεψε άριστα το forum τοσα χρονια.Όταν έχεις υλικό, κάνε την παρουσίασή σου και βάλ'την στη σωστή κατηγορία.Μέχρι τότε άσε τα drama queens για το Off Topic, και τις παρουσιάσεις για τις παρουσιάσεις.Δεν θα κάνω τον συνήγορο κανενός και ξέρεις πολύ καλά ότι "ωριμότητες" του στυλ "μα αυτός άρχισε πρώτος" δεν τις πάω καθόλου και δεν θα τις ανεχτώ, είτε από σένα είτε από τον Βούδα.Καληνύχτες.
voudas Ιούλιος 8, 2008 #14 Ιούλιος 8, 2008 λολ, εγώ ίσα ίσα χάρηκα όταν το είδα και του το είπα σε προσπάθεια να ισιώσω το κλίμα... όμως κάπου μετά τη μέση με έβαλε σε αμφιβολίες... anyway, αν παίξει καθαρισμός τουαλέτας να ξέρεις θα σε μηνύσω γτ είναι registered trademark και θα έχουμε ντράβαλα πάλι... αλλά off the record ενημερώνω πως αν θες tips καλύτερα την καθαρίζει ο esdee...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.