Jump to content

Δωρεαν ασυρματο ιντερνετ στο Αγρινιο

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.

Απλα να ενημερωσω πως λειτουργει πλεον στο Αγρινιο σε ενα μεγαλο μερος της πολης δωρεαν ασυρματο ιντερνετ. Η ταχυτητα καθως και η εμβελεια του θα βελτιωνονται με τον καιρο για να καλυπτουν τις οποιες αναγκες

Οποιος ειναι απο αγρινιο και θελει το username και τον κωδικο, να απευθυνθει στο δημο αγρινιου, στον πρωτο οροφο, τερμα δεξια, στο υπευθυνο γραφειο για ιντερνετ

ευχαριστω

δυστυχως δε γνωριζω μιας και αν και εβγαλα τους κωδικους το πρωι στην πολυκατοικια που ειμαι τωρα το laptop δεν εχει σημα για το δικτυο. οταν μπορεσω να συνδεθω θα ποσταρω

μαζι με κωδικους μου δωσανε και φυλλαδιο με οδηγιες για συνδεση στα vista ( οχι οτι το χρειαζομαι αλλα αν ειχαν xp και linux θα ηταν τελεια).

επισης αναφερει τι μπορεις να κανεις και τι οχι ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ ( παρα πολλα "μη" με κορυφαιο το "απαγορευεται ο χρηστης να στελνει ιους εκμεταλευομενος το δικτυο"!!)

Βασικα καλα κανουν για να μην κατηγορηθει ο δημος μελλοντικα για οτιδηποτε αν κανει κατι παρανομο ο χρηστης. αναφερει πως αν προκληθει οικονομικη ζημια στο δημο εξαιτιας της ενεργειας καποιου χρηστη τοτε ο χρηστης ειναι υπευθυνος, οχι ο δημος.

Εν τελη πιστευω πως ειναι πολυ καλη προσπαθεια φτανει να μην αρχιζει ο καθενας να κατεβαζει ταινιες και τραγουδια και οτιδηποτε. γνωση στη μορφωση πρεπει να εχουν ολοι και ελπιζω καποιοι εξαιτιας της συμπεριφορας τους να μην τους τη στερησουνε :>

Μπράβο στον δήμο καταρχήν.

Για την χρήση του δικτύου τώρα νομίζω ότι μπορούν να «κοπούν» τα ρ2ρ προγράμματα και γενικά ότι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλοι υπάλληλοι να το ρυθμίσουν όπως πρέπει και να το συντηρούν φυσικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.