Chosen Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2008 I gots 10 of them. Moar info εδώ: http://www.getdropbox.com/ Δείτε το φλασάκι, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον προγραμματάκι (αν δουλεύει σωστά). Κάθε άτομο που κάνεις invite παίρνει άλλες 10 προσκλήσεις, οπότε καλό θα ήταν να κρατούσαμε μερικές από αυτές σ'αυτό το thread EDIT: κατόπιν μπόλικου ψαχουλέματος, το προγραμματάκι σπέρνει. Live backup, versioning, undelete και της γάτας τα νύχια. Win? I think so! Whitesnake - 1 giorikas - 1 Levelone - 1 unseen - 1 alexis2044 - 1 defiant - 1 astrolabos - 1 Snips - 1 Invitations available = 2 που τις κρατάω καβάντζα για όταν ξυπνήσει το Τρίο Μπελκάντο (RootX, DJD, .38-.45) από την χειμερία νάρκη.
Chosen Ιούλιος 8, 2008 Author #5 Ιούλιος 8, 2008 Whitesnake & giorikas: έτοιμοι Snips: πρέπει να τσεκάρεις τα ΡΜς σου
whitesnake Ιούλιος 8, 2008 #6 Ιούλιος 8, 2008 Έχω και γω 10 διαθέσιμες πλέον. Καλό είναι, αν αυξηθεί και ο χώρος θα είναι καλύτερο!Update: - 1 στον tomtoub
xaniamike Ιούλιος 8, 2008 #8 Ιούλιος 8, 2008 αν εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη.... ας στειλει μια και σε μενα....
Chosen Ιούλιος 8, 2008 Author #11 Ιούλιος 8, 2008 tomtoub & xaniamike: Στείλτε ένα PM στον Whitesnake με το email address που θα χρησιμοποιήσετε στο Dropbox alexis2044 & defiant: τσεκάρετε τα ΡΜ σας
deninho Ιούλιος 8, 2008 #12 Ιούλιος 8, 2008 ερώτηση: μιλάμε για 40 γίγα όπως βλέπω στο βίντεο; Αν ναι, πιάσε κι εδώ μια μάστορα, σε ψηλό ποτήρι, και χωρίς αφρό
Chosen Ιούλιος 8, 2008 Author #14 Ιούλιος 8, 2008 ερώτηση: μιλάμε για 40 γίγα όπως βλέπω στο βίντεο; Αν ναι, πιάσε κι εδώ μια μάστορα, σε ψηλό ποτήρι, και χωρίς αφρό Όχι, το beta account δίνει 2 γίγα. Περισσότερα θα δώσουν λογικά με €€, αλλά αν δεν το δοκιμάσουμε τώρα που είναι free, πότε θα το δοκιμάσουμε; Επίσης, μου μείνανε 3 προσκλήσεις οπότε ξεκινήστε να στέλνετε PMs στα άτομα που βλέπετε στο 1ο ποστ, με το email address που σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε στο Dropbox.
whitesnake Ιούλιος 8, 2008 #15 Ιούλιος 8, 2008 Xaniamike και όσοι άλλοι θέλετε, στείλτε το email με ΡΜ για να κάνω το invitation! 9 έχω ακόμα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.