Jump to content

Προσφορές σε μητρικές @ Πλαίσιο @ 20€

GoriLLakoS

Recommended Posts

ευκαρπια ειναι τελειως αδειο δλδ?Να μην παω?

Τα αλλα 2 στην Θεσσαλονικη εχουν τπτ?

Γινεται να παρω κανα τηλ. μπας και κλεισω καμια?

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Το μόνο που χτυπάει ας πούμε λίγο 'άσχημα' είναι οτι το h/w που είχαμε χρυσοπληρώσει έπεσε στον πάτο αλλα έτσι είναι αυτά! Βλάμμένοι υπολογιστές! :p:p:p

ευκαρπια ειναι τελειως αδειο δλδ?Να μην παω?

Τα αλλα 2 στην Θεσσαλονικη εχουν τπτ?

Γινεται να παρω κανα τηλ. μπας και κλεισω καμια?

Δεν νομιζω να βρεις τιποτα πλεον...

Εγώ έχω κρατήσει μια maximus formula στην Μεταμόρφωση αλλά το παλληκάρι εκεί μου λέει πως δεν είναι στην προσφορά και οτι εχει 200!

Στουρναρη ΤΕΛΟΣ

Καθε μερα μιλαω με Στουρναρη μαν λογω δουλειας ουτως η αλλως ... σημερα σου λεω ενω επινα γκαιφε και ειδα το thread μετα απο ενα τεταρτο που ανοιξε ρωτησα τον υπαλληλο με τον οποιο ηδη μιλουσα για κατι παραγγελιες της εταιρειας και μου ειπε οτι δεν ειχε μεινει τιποτα απο οοοοολα αυτα

τις ειχανε εξαφανησει οι γνωστοι απο την προηγουμενη μερα.

Τερμα τωρα θα στησω αντισκηνο εξω απο το πλαισιο ;)

Ουτε ASUS M3A32 WiFi. :bye:

Να δω ποτε θα πεσει μια Α32 στα χερια μου, εστω και σοκετ 939...

προβλεπω μεγαλο ξεπουλημα στις αγγελιες :-D.

Παντως αν πετυχω καμια dfi χ38 και κανα 50αρι το δινω :(

Εισαι για κραξιμο...

Παιδιά, ή τα κομμάτια ήταν 20 πανελλαδικώς ή οι γνωστοί άγνωστοι κάνανε το θαύμα τους πάλι... Ελπίζω να μην έχουμε θέμα αγγελιών...

αν δεν ειναι κανα 100αρι πανω απο οσο τις πηρανε....κατι γινεται....

Κανα 10-20ευρω πανω ενταξη παλι κερδος δεν ειναι για μας?

(τι λεω???):red::red::red::red::red::red::red:

Βρε παιδες αν υπηρχε πραμα δεν θα ηταν ξεστοκαρισμα και δεν θα ηταν τετοιες οι τιμες γιατι θα εμπαινε μεσα το μαγαζι.

Κι εγω αγορασα μτχ μια ip35 pro πριν μια βδομαδα οποτε μου εκατσε αποτομα οτι θα επαιρνα new στο 1/3 αλλα δεν βαριεσαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.