ΟΕW1999 Ιούλιος 8, 2008 #24 Ιούλιος 8, 2008 Υστερα απο εποικοινωνια με διαφορα καταστηματα στην θεσ/νικη και οχι μονο κανενα δεν ειχε τις μητρικες που ανεφερε ο βασιλης τουλαχιστον επιλεκτικα 10 απο αυτες και σε καποια καταστηματα αν υπηρχε ενα κοματι οι πωλητες δεν μπορουσαν να το δωσουν (( μαλλον το εκαναν κρατησει τα παιδια μεσα για παρτι τους )) οι δικαιολογιες ηταν απιστευτες το τι ελεγαν Κριμα παντως βγαζω προιοντα σε χαμηλη τιμη τα οποια ομως δεν εχω να δωσω παλιο γνωστο κλασικο παραδειγμα Καλημερα σε ολους
kallileo Ιούλιος 8, 2008 #25 Ιούλιος 8, 2008 Στο Πλαισιο Ευκαρπιας δεν ειχαν τιποτα...εξ'αρχης. Τουλαχιστον ετσι ειπαν...
astrolabos Ιούλιος 8, 2008 #26 Ιούλιος 8, 2008 Υστερα απο εποικοινωνια με διαφορα καταστηματα στην θεσ/νικη και οχι μονο κανενα δεν ειχε τις μητρικες που ανεφερε ο βασιλης τουλαχιστον επιλεκτικα 10 απο αυτες και σε καποια καταστηματα αν υπηρχε ενα κοματι οι πωλητες δεν μπορουσαν να το δωσουν (( μαλλον το εκαναν κρατησει τα παιδια μεσα για παρτι τους )) οι δικαιολογιες ηταν απιστευτες το τι ελεγαν Κριμα παντως βγαζω προιοντα σε χαμηλη τιμη τα οποια ομως δεν εχω να δωσω παλιο γνωστο κλασικο παραδειγμα Καλημερα σε ολουςΔηλαδή κατηγορείς το πλαίσιο για γκρί διαφήμιση;
GoMaR Ιούλιος 8, 2008 #27 Ιούλιος 8, 2008 Στης καλλιθεας θα εχει παιδια σας παρακαλω απαντηστε μουτιποτα......εκει ημουν
pastelidis.n.s. Ιούλιος 8, 2008 #28 Ιούλιος 8, 2008 Παιδια σιγουρα αυριο θα την εχω ειναι σιγουρο εχει γινει κρατιση απλα ακομα στο πλαισιο του αμαρουσιου δεν εχει φτασει η εντολη για ξεστοκαρισμα GORILLAKOS 1000 ΕYXAΡΙΣΤΩ!!!!!
GoriLLakoS Ιούλιος 8, 2008 Author #29 Ιούλιος 8, 2008 Είπα εξάρχής πώς τα κομμάτια είναι λίγα(ειδικά στα μεγάλα μοντέλα που όλοι κοιτάτε)... @OEW1999 Κοίτα,το Πλαίσιο σαν Πλάισιο δέν διαφήμισε τίποτα. Με δικιά μου πρωτοβουλία βγήκα εδώ και το έγραψα επειδή σε προηγούμενα πόστ αρκετών μελών, είπαν κάποιοι πώς αφού μερικοί έχουν την πληροφορία, γιατί να μην το μοιραστούν μαζί μας...οπότε και το μοιράστηκα. Οπότε αυτό Κριμα παντως βγαζω προιοντα σε χαμηλη τιμη τα οποια ομως δεν εχω να δωσω παλιο γνωστο κλασικο παραδειγμα απλά δέν στέκει στην παρούσα κατάσταση...
yanni Ιούλιος 8, 2008 #30 Ιούλιος 8, 2008 Αναρωτιέμαι πόσοι θα κλείσανε πάνω από 1 μητρικές. 3? 4? και θα έχουν ΚΑΙ ποστάρει και στο γνωστό thread. Ευκαιρία για... εκδίκηση για όποιον πάρει με 20€ την μητρική που του... "έφαγαν" με 70€. Με δικιά μου πρωτοβουλία βγήκα εδώ και το έγραψα ΒΑΝ
GoMaR Ιούλιος 8, 2008 #32 Ιούλιος 8, 2008 παλι θεμα θα γινει ρε παιδια ; με τπτ τελικα δεν ειμαστε ευχαριστημενοι Gorillakos , καλα εκανες φιλε μου...Παντα ετσι για αμεση ενημερωση. ησουν ξεκαθαρος οποτε μια χαρα ολα
FANISTELROOY Ιούλιος 8, 2008 #33 Ιούλιος 8, 2008 Λετε να βγαλουν και τα μουλτιραμα αυριο-μεθαυριο παλι;
qbiefox Ιούλιος 8, 2008 #34 Ιούλιος 8, 2008 Είπα εξάρχής πώς τα κομμάτια είναι λίγα(ειδικά στα μεγάλα μοντέλα που όλοι κοιτάτε)...@OEW1999 Κοίτα,το Πλαίσιο σαν Πλάισιο δέν διαφήμισε τίποτα.Με δικιά μου πρωτοβουλία βγήκα εδώ και το έγραψα επειδή σε προηγούμενα πόστ αρκετών μελών, είπαν κάποιοι πώς αφού μερικοί έχουν την πληροφορία, γιατί να μην το μοιραστούν μαζί μας...οπότε και το μοιράστηκα.Καλα εκανες γοριλακο. Και συνεχισε ετσι στο μελλον. Κριμα να φευγουν ετσι προιοντα και εδω εμεις να μην παιρνουμε πρεφα τπτ.
Κωστάκης Ιούλιος 8, 2008 #35 Ιούλιος 8, 2008 Μπράβο στον Γορίλλα.. Τα κακοπροέραιτα σχόλια γράφτα στα ... φρύδια σου!
ΟΕW1999 Ιούλιος 8, 2008 #37 Ιούλιος 8, 2008 Είπα εξάρχής πώς τα κομμάτια είναι λίγα(ειδικά στα μεγάλα μοντέλα που όλοι κοιτάτε)...@OEW1999 Κοίτα,το Πλαίσιο σαν Πλάισιο δέν διαφήμισε τίποτα. Με δικιά μου πρωτοβουλία βγήκα εδώ και το έγραψα επειδή σε προηγούμενα πόστ αρκετών μελών, είπαν κάποιοι πώς αφού μερικοί έχουν την πληροφορία, γιατί να μην το μοιραστούν μαζί μας...οπότε και το μοιράστηκα. Οπότε αυτό απλά δέν στέκει στην παρούσα κατάσταση... Βασιλη δεν εχω κατι μαζι σου , με το πλαισιο , με τις προσφορες Απλα ανεφερα οτι ειδα το μυνημα και το θεμα που εκανες απο τους πρωτους 6-8 εμφανισεις ειχε ακομα και αμεσως ξεκινησα τα τηλεφωνα εδω θεσ/νικη και στο 8001112345 και αθηνα και ολα τα μοντελα που ζητησα δεν υπηρχαν ( καμια 10 ) και αν καποια υπηρχαν ολα ηταν χαλασμενα, κρατημενα, το τι ελεγαν οι πωλητες ηταν αστα να πανε για το οτι δεν μπορουσαν να το δωσουν και θεσ/νικη και αθηνα Αυτο ολο το σκηνικο με εκανε να πιστεψω οτι το σκηνικο ειναι μουφα ( προσωπικη αποψη παντα ) φιλικα σε ολους
Jay Ιούλιος 8, 2008 #38 Ιούλιος 8, 2008 Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Γοριλλακο, ειτε προλαβω ειτε οχι :clap:
pastelidis.n.s. Ιούλιος 8, 2008 #39 Ιούλιος 8, 2008 Μια ASUS MAXIMUS υπηρχε στην Αθηνα και την πηρα εγω παιδια πετα απο την χαρα μου και παλι ENA ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον GORILLAKO!!!!!
Daytime Dreamer Ιούλιος 8, 2008 #40 Ιούλιος 8, 2008 Εγω πηρα στο τεταρτο απο την στιγμη που ανοιξε το thread και δεν προλαβα τιποτα ... anyways, its cool!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.