Jump to content

Ηχοληψία-Μουσική Τεχνολογία-Ενορχήστρωση κλπ. σχετικά

ManosRK

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Here's the thing...

Σκέφτομαι να σπουδάσω αυτά τα τρία που αναφέρονται και στον τίτλο και ψάχνομαι για το ΠΟΥ...

Έχει κάποιος απο εσάς ασχοληθεί με αυτό επαγγελματικα, σπουδές και τέτοια ??

Let's share our thoughts people with the rest of the world...

Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να πάω να γραφτώ στο Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ από Σεπτέμβρη (αφού πρώτα λύσω μερικές απορίες μου σε μερικά πράματα, πχ. αναγνώριση πτυχίου και προοπτικη για δουλειά σε εξωτερικό και γενικώς κάποια θέματα που με απασχολούν)

Βοηθήστε έναν συνlabίτη σας να βρεί τον δρόμο του και ίσως βοηθηθούν κι άλλοι που δεν σκέφτηκαν ή τέλος πάντων για οποιοδήποτε λόγο δεν ασχολήθηκαν με το να ποστάρουν κάτι τέτοιο...

3 φιλοι μου παρακολουθησαν προγραμμα Μουσικη Τεχνολογια στο Νακα προ 4-5 ετων.

Μονο ενας απο αυτους δοκιμασε ανεπιτυχως να ασχοληθει επαγγελματικα με το αντικειμενο(ανοιξε studio μαζι με ενα φιλο του,αλλα δεν...)

Ασχοληθηκαν με το αντικειμενο κυριως ως χομπιστες,δηλαδη δεν ειχαν σκοπο να το κανουν επαγγελματικα.Τα μεχρι τωρα δειγματα της δουλειας τους,δειχνουν οτι οποιος εχει τον καλυτερο εξοπλισμο,κερδιζει

Ναι κι εγώ έψαξα για εκεί κι εκεί έλεγα να πάω στην αρχή αλλά αυτά που μαθαίνουνε εκεί πέρα είναι στην κυριολεξία "a piece of junk"!!!! ΚΑΜΙΑ σχέση!!! Οπότε μάλλον θα πάω για εκεί που ανέφερα και παραπάνω απλά ψάχνω γνώμες γιατί κάποια πράγματα δεν μου αρέσουν...

Τα μεχρι τωρα δειγματα της δουλειας τους,δειχνουν οτι οποιος εχει τον καλυτερο εξοπλισμο,κερδιζει

Ναι αυτό είναι σωστό!! Ισχύει σε αυτή τη δουλειά αν και δεν είναι ΕΝΤΕΛΩΣ απαραίτητο (Όπως πχ. στα πισιά, όποιος έχει καλύτερο μηχάνημα κάνει και πιο high δουλειές κι εκεί το ίδιο συμβαίνει κάπως)

Για ενορχηστρωση, χρειαζεσαι μουσικες σπουδες, που σημαινει οτι πρεπει να εχεις κανει αρκετα χρονια ωδειου :)

Για ενορχηστρωση, χρειαζεσαι μουσικες σπουδες, που σημαινει οτι πρεπει να εχεις κανει αρκετα χρονια ωδειου :)

Ναι το ξέρω :p

Αν και αν πας σε ιδιωτικό δεν είναι απαραίτητο ότι θα στο ζητήσουνε, Ελλάδα βλέπεις :p

Αν πας στο Πανεπιστήμιο θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλά καλύτερα να ΜΗΝ πας. LOL

[Εγώ είμαι πρώτη Αρμονία btw κι έχω και 7 χρόνια κλασσική κιθάρα ε :p (4η Κανονική δηλαδή, ναι ξέρω ότι είναι μόνο τρείς θεωρητικά αλλά φέτος το παρα3χ3σ@ και ο καθηγητής μου μου είπε να κάτσω καλά ΛΟΛ)]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.