Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Έχω αγοράσει πρόσφατα το πρώτο μου laptop Ενα ACER ASPIRE 5920 και μου εχει σπάσει τα νεύρα, διότι δεν ξέρω πως λειτουργεί παρόλου που ασχολούμε 15 χρόνια με υπολογιστές (όχι λαπτοπ).Αυτή την στιγμή είναι στην πρίζα, τα φωτάκια ανάβουν, ο ανεμιστήρας δουλεύει, είναι ζεστός αλλά στην οθόνη δεν δείχνει τίποτα παρόλου που πατάω διαφορα πλήκτρα win Power κλπΑλήθεια. .... reset δεν έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Ιούλιος 7, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 μαλλον τα φτυσε!δουλεψε ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 ΤΩΡΑ :hehe: Sorry, αλλά αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη μόλις είδα τον τίτλο Για το πρόβλημα που λες, στο κάνει από την ώρα που το αγόρασες, ή τώρα ξαφνικά το πιασε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιούλιος 7, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Καμιά σοβαρή απάντηση?Οι καλοί γιατροί έχουν πάει διακοπές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 οταν το αναβεις το backlight της οθονης δινει εστω και μια μικρη φωτεινοτητα......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιούλιος 7, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Πάτησα συνεχόμενα 5 sec το power, και έκανε επανεκίνηση και άνοιξε.Ακόμη δεν το έχω μάθει.Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις απενεργοποίησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Ιούλιος 7, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 ^||είμαι αργός άκυρο :red: Αν τον συνδέσεις σε εξωτερική οθόνη, έχεις εικόνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 7, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Σοβαρές απαντήσεις λαμβάνεις, αλλά δεν απαντάς σε 1 κύρια ερώτηση. Δούλεψε ποτέ; Άλλη φορά όταν θέλεις βοήθεια, να θυμάσαι ότι εδώ δεν είναι helpDesk και ότι κάνουμε, από την καλή μας την καρδιά είναι. Να λείπουν οι κρίσεις λοιπόν κι άμα βιάζεσαι υπομονή. Την καρδιά σου χαλάς και μαζί και τη δική μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιούλιος 7, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2008 Κάπιοι θέλουν διακοπές Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 8, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2008 WTF...................Λαθος thread...Τελικα θα μας πεις αν εχει δουλεψει ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 8, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2008 Κάπιοι θέλουν διακοπές Ναι θέλεις, δεν διαφωνώ btw, κάποιοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιούλιος 8, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2008 Οι καλοί γιατροί έχουν πάει διακοπές?Η Βούλα εφημερεύει καθημερινά. Περιμένεις και βοήθεια με τέτοια σχόλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.