Jump to content

8800GTS G92 IDLE 61C???

Tsakonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα...Ρε παιδια 61 βαθμοι στο ρελαντι για την ολοφρεσκια 8800gts g92 δεν ειναι πολλοι?Μπας και εχει καμια ελαττωματικη ψυχτρα?

μπα φιλε μου ετσι ψυλα εινα τα temps της!

Κατεβασε κανα rivatuner να βαλεις το φουρφουρι να δουλεψει σε πιο πολλες στροφες γιατι μαλλον ειαι χαμηλα!

Από την άλλη δε θα πάθει και τίποτα... λογικοί είναι οι 60 βαθμοί για καλοκαίρι στη VGA.

Ασε το φρουφουρι να σκίζεται όταν ανεβαίνουν οι temps, δεν είναι ανάγκη να το ακούς συνεχώς.

60 βαθμοί idle είναι αρκετοί εμένα έχει 48 και full 64 οπότε κοιτατο λίγο και δες

fan speed εχω 36%

Καλησπερα...Ρε παιδια 61 βαθμοι στο ρελαντι για την ολοφρεσκια 8800gts g92 δεν ειναι πολλοι?Μπας και εχει καμια ελαττωματικη ψυχτρα?

Απολυτως φυσιολογικο, μια χαρά ειναι.

60 βαθμοί idle είναι αρκετοί εμένα έχει 48 και full 64 οπότε κοιτατο λίγο και δες

fan speed εχω 36%

σιγουρα ;

γιατι κ εγω με 36% παει πανω απο 55 idle και στο load γεια σου..

με 100% fan speed εχω τις θερμοκρασιες που αναφερεσαι

ΑΛΛΑ

ρολογια 760mhz/1110 :p

Σε θερμοκρασία δωματίου 26 βαθμους εχω αυτά τώρα στην δικιά μου 8800 GTS G92

jmyowm89x405i2gmorz9.jpg

μου φαινεται πολυ περιεργο...εχεις βαλει αλλη ψυκτρα...;

τι να πω , δε ξερω , τετοια τεμπς ειχα τον χειμωνα.Τωρα με room temp 35C εχω τους βαθμους που σας ειπα

Alex, εσύ δεν την έχεις την κάρτα με νερό;

όχι ακόμα

με αέρα είναι και θερμοκρασία δωματίου 26-28

όχι ακόμα

με αέρα είναι και θερμοκρασία δωματίου 26-28

εχεις αρκουδισιον γι αυτο ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.