AlphaOne Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2008 Καλησπερα ειμαι κατοχος μιας 8800 GTS και σκεφτομαι στους επομενους μηνες να κανω αναβαθμιση στην GPU εφοσον υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα.Σκεφτομαι να προτημησω μια 4870x2 οταν βγουν με το καλο.Εχω διαβασει σε καποια forums οτι υπαρχει προβλημα με το CF σε ελληνικα Windows XP οτι δεν ενεργοποιειται και κατι τετοιο.Πιθανον να αναφεροταν σε 2 ξεχωριστες καρτες γραφικων.Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κατοχος 3870x2 χρησιμοποιωντας ελληνικα Windows XP αν εχει παρατηρησει καποιο αντιστοιχο προβλημα με την ενεργοποιηση CF.
giorgos_blue Ιούλιος 7, 2008 #2 Ιούλιος 7, 2008 Παρον εγω ειχα δοκιμασει και με 2 3870 και με 3870χ2 στην πρωτη δεν επαιζε το cf στην δευτερη δεν εχει επιλογη cf αλλα το καταλαβαινεσ απο το 3d mark ολα αυτα μεχρι που εβαλα Αγγλικα . το τεστ βεβαια για να ειμαι απολυτα ειλικρινης ηταν επι εποχης 8,2 . αν εχει διωρθοθει τωρα δεν το γνωριζω . Ελπιζω να βοηθησα
AlphaOne Ιούλιος 7, 2008 Author #3 Ιούλιος 7, 2008 Απο οτι βλεπω εχεις 2 μονες 3870!Ωστε εγκατεστησες αγγλικα windows για να αναψει το CF?Με την 3870x2 δεν καταλαβα στην ειδε ως 2 πυρηνες η οχι?
giorgos_blue Ιούλιος 8, 2008 #4 Ιούλιος 8, 2008 επεδη ειχα μικρο σκορ συμπερανα οτι κατι δεν πηγαινε καλα και την επεστρεψα (βασικα δοκιμαστικα την ειχα παρει ) μετα ξαναγηρισα σε 2 3870 . και μετα πηραμε χαμπαρι οτι φταιγαν τα windows . με λιγα λογια ασφαλη αποτελεσματα στην διπλη δεν εχω περαν ενοσ γρηγορου τεστ
AlphaOne Ιούλιος 9, 2008 Author #5 Ιούλιος 9, 2008 Τελιικα υπαρχει προβλημα με την ενεργοποιηση του CF σε ελληνικα Windows XP η ειναι απλα φημες?
giorgos_blue Ιούλιος 10, 2008 #6 Ιούλιος 10, 2008 το οτι μεχρι πριν 3 μηνεσ υπηρχε προβλημα ειναι σιγουρο . με τουσ σημερινουσ catalyst μπορει να εχει λυθει . για να καταλαβεις . σε τεχνικο απο το extreme store τοτε . το αν εχω Ελληνικα ηταν η πρωτη του ερωτηση
vasi Ιούλιος 10, 2008 #7 Ιούλιος 10, 2008 Τελιικα υπαρχει προβλημα με την ενεργοποιηση του CF σε ελληνικα Windows XP η ειναι απλα φημες?έχω 2x3870x2 CF το πρόβλημα έχει εξαλειφθεί σε ελληνικά Windows από τους οδηγούς 8.6 και μετά,το πρόβλημα ήταν ότι δεν δούλευε το overdrive, ένα άλλο μειονέκτημά είναι ότι τα xp υποστηρίζουν τρεις πυρήνες επεξεργαστών GPU ,οπότε μονόδρομος είναι τα vista και ιδίως τα 64bit !!!!
AlphaOne Ιούλιος 10, 2008 Author #8 Ιούλιος 10, 2008 Ευχαριστω πολυ ρε παιδια ηταν πολυ κατατοπιστικη απαντηση.Το σκεφτομαι καιρο να αλλαξω απο Nvidia σε Ati παλι γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με τους drivers της Ati οπως εχουν αναφερει πολλοι, και το μονο που με κολουσε ηταν το θεμα CF μιας και δεν εχω σκοπο να εγκαταστησω αγγλικη εκδοση Windows.Αντε περιμενουμε τη 4870x2. :woot:
lantzoipyrgos Ιούλιος 10, 2008 #9 Ιούλιος 10, 2008 Το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί τελείως και θα σας πω γιατί.Πρίν 5 μέρες πήρα 2χ4870 της εγκατέστησα κανονικά με τους 8.6+hoftit και έτρεξα κανονικά της κάρτες σε όλα τα 3d mark.Χθες πήγα να τρέξω τα ίδια μαρκ στην ίδια συχνότητα και τον επεξεργαστή και της κάρτες και ήμουν λες και είχα μία κάρτα.Έχω τα xp profesional greek.Ε νοείτε οτι στους catalyst φαινόταν οτι και το cf ήταν ενεργοποιημένο και οι κάρτες στα ρολόγια τους ήταν οκ αλλά το αποτέλεσμα ήταν λες και έπαιζα με μία κάρτα.Οπότε θα κάνω 2 παρτίσιον ένα με τα ελληνικά για το λειτουργικό μου και ένα αγγλικό για τα bences.Ισως με τους 8.7 εξαλειφθούν αλλά πιος περιμένει μέχρι τότε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.