Jump to content

δημιουγια dvd vista για φορητο acer

gilardino

Recommended Posts

γεια σας...εχω μια ερωτηση να κανω...θελω να φτιαξω ενα dvd με τα vista που περιεχει ο φορητος(acer 5920g)...το προβλημα ειναι οτι θελει 2 dvd(6 και κατι giga) λογω του οτι μαζι με τα windows εγκαθιστανται και τα διαφορα πργραμματα και οι drivers της acer... γινεται να φτιαξω ενα dvd χωρις αυτα τα προγραμματα;γιατι καθε φορα μετα το φορματ λογω του οτι εχουν βγει καινουργιοι drivers πρεπει να βγαζω τους παλιους και να βαζω τους καινουργιους..επισης μπαινουν κι αλλα προγραμματα οπως το norton κλπ που εγω δε χρησιμοποιω και πρεπει μετα να βγαζω....ευχαριστω....

Νομιζω αυτο γινεται μονο αν παρεις image ολη την εγκατασταση των Windows φτιαγμενη οπως την θες εσυ.

Στα recovery dvd απλα αντιγραφεται το recovery partition που υπαρχει σε καθε φορητο και εχει τις αρχικες ρυθμισεις.

τελικα εφτιαξα ενα με το τρεχον συστημα..βεβαια ηθελα καθαρο φορματ αλλα απο το να βγαζω τις παλιαντζουρες μετα απο καθε φορματ παλι καλα ειναι...α και κατι αλλο.. θελω να ενεργοποιησω τα windows αλλα κανενα απο τα 2 τηλ που μου δινονται δε δουλευει...ενεργοποιηση μεσω ιντερνετ δε γινεται..μαλλον ξεπερασα το οριο...πως θα τα ενεργοποιησω τωρα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.