gbak Ιούλιος 9, 2008 #41 Ιούλιος 9, 2008 τον ιμαντα αλλαξε τον σε συνεργειο γιατι αν το κανεις μονος σου βλεπω θρεντ με τιτλο "η μηχανη μου εγινε στραγαλια"
Artist_ Ιούλιος 9, 2008 #42 Ιούλιος 9, 2008 Ξαδερφε, αμα δεν εχεις service manual τουλαχιστον, ασ'τον τον ιμαντα... 1 δοντι ειναι αυτο και θα τα παρεις στο χερι.μέχρι και 5 δόντια έχεις ανοχή, διορθώνει ο εγκέφαλος και το αυτοκίνητο δεν πάει καθόλου, μόνο στο ρελαντί.
Kostas007 Ιούλιος 9, 2008 #43 Ιούλιος 9, 2008 μέχρι και 5 δόντια έχεις ανοχή, διορθώνει ο εγκέφαλος και το αυτοκίνητο δεν πάει καθόλου, μόνο στο ρελαντί. στο αβαταρ σου σαπια δοντια ειναι αυτα τα μαζεμενα?:jump1:
LevelOne Ιούλιος 9, 2008 #44 Ιούλιος 9, 2008 μέχρι και 5 δόντια έχεις ανοχή, διορθώνει ο εγκέφαλος και το αυτοκίνητο δεν πάει καθόλου, μόνο στο ρελαντί.3 δόντια προπορεία, απο αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου ΜΕΣΑ στη Nissan στο 200SX μου.Μιζιά και 3 βαλβίδες off. Αν αυτο σας λέει κατι...
spresv Ιούλιος 9, 2008 #45 Ιούλιος 9, 2008 μέχρι και 5 δόντια έχεις ανοχή, διορθώνει ο εγκέφαλος και το αυτοκίνητο δεν πάει καθόλου, μόνο στο ρελαντί.Θα μου επιτρεψεις να σε ενημερωσω οτι στην δικη μου Alfa 33 boxer με 4 συνολικα εκκεντροφορους, 1 λαθος δοντι απο εναν αμπαλο για μια μονο φορα, εκτος απο την ζημια που εγινε επι τοπου σχεδον, εφερε και καποιες χρονιες παθησεις, μεχρι που αλλαχτηκε εκ νεου η κυλινδροκεφαλη και τελειωσε η ιστορια. Με αυτα τα δεδομενα ειπα την αποψη μου, και δεν νομιζω οτι στα 5 δοντια, εαν εισαι αρκετα κwlηθρας και δεν γινει μεγαλη ζημια, λες "ελα μωρε, θα το κοψει ο εγκεφαλος".
ea6gka Ιούλιος 9, 2008 #46 Ιούλιος 9, 2008 αν ο ιμαντας σου χασει 5 δοντια τοτε φιλαρακι το μοτερακι σου παει οδοντιατρο για μασελα στη πανω και κατω γναθο. Μη σου πω και οτι θα αλλαξεις φαρυγγα , λαιμα , παιζει και πνευμονια. τι φιδια ρε που πετατε ελεος
bleo8onhs Ιούλιος 9, 2008 #47 Ιούλιος 9, 2008 Σας κερδίζω όλους! Ποιο είναι το ακριβότερο σέρβις που έχετε ακούσει? Ever? Απο ferrari και λοιπά supercars δεν ξέρω, φαντάζομαι θα είναι ακριβά, αλλά από normal αυτοκίνητα ακούω προσφορές.Σέρβις στο μωρό μου, alfa romeo 156 2.0 JTS. 60.000klm, πλήρες, και ιμάντες για να είμαστε σίγουροι, φίλτρα καμπίνας και λαδιών, μπουζί (όχι twin spark αν και το ίδιο ακριβά είναι...), λάδια, τακάκια. Πάνω κάτω αυτά. Από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 15.00. Για να μην αρχίσετε να λέτε, από πάνω από το μηχανικό ήμουν όλη την ώρα. Φυσικά και στην αντιπροσωπεία, όλα τα σέρβις εκεί τα κάνω. ΧΩΡΙΣ εργασία. Όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας είναι fiat, alfa romeo, και δεν πληρώνω εργασία. 720€ κύριοι. Έχω και το τιμολόγιο για όποιον ενδιαφέρεται. Η διαδικασία είναι λές και κάνεις σέρβις σε μαζεράτι. Έχει 6 ιμάντες η μαλ@κία, μεταβλητές εισαγωγές, εξαγωγές, στο ξαναχρονίζουν, το καθαρίζουν, κοιτάνε για ρωγμές, ωραίοι. Αλλά τα λεφτά λεφτά! Και για να μην λέτε (δεύτερη φορά) είμαι στο alfa romeo club και ρώτησα. Άντε να γλιτώσεις 100€ στην καλύτερη περίπτωση σε άνθρωπο του club και έξω από αντιπροσωπεία.Σας ακούω κύριοι!
Kostas007 Ιούλιος 9, 2008 #48 Ιούλιος 9, 2008 μπουζί (όχι twin spark αν και το ίδιο ακριβά είναι...), το twin spark απλα εχει διπλασια μπουζι
spresv Ιούλιος 10, 2008 #49 Ιούλιος 10, 2008 Πατρα δεν εισαι? Τουλαχιστον ο μαστορης ηταν καλος ή τα δωσες με κρυα καρδια?
bleo8onhs Ιούλιος 10, 2008 #50 Ιούλιος 10, 2008 το twin spark απλα εχει διπλασια μπουζιTα μπουζί του twin spark τα αλλάζεις κάθε 100k χιλιόμετρα περίπου...Πατρα δεν εισαι? Τουλαχιστον ο μαστορης ηταν καλος ή τα δωσες με κρυα καρδια?Όλα τα σερβις τα κάνω Αγρίνιο. Έχω φύγει από Πάτρα, και όσο ήμουν εκεί όμως Αγρίνιο τα έκανα.
spresv Ιούλιος 10, 2008 #51 Ιούλιος 10, 2008 Tα μπουζί του twin spark τα αλλάζεις κάθε 100k χιλιόμετρα περίπου...Όλα τα σερβις τα κάνω Αγρίνιο. Έχω φύγει από Πάτρα, και όσο ήμουν εκεί όμως Αγρίνιο τα έκανα. Πασο τοτε. 100Κ km στους twin spark? Που καινε και ολιγη απο λαδακι? Αμφιβαλλω τα μεγιστα, αλλα αν το εχεις κανει, παλι πασο
Artist_ Ιούλιος 10, 2008 #53 Ιούλιος 10, 2008 Παράληψη μου να αναφέρω ότι τα 5 δόντια ήταν από κουρεμένο ιμάντα χρονισμού σε civic και το μόνο που έκανε το αμάξι ήταν ότι δεν μπορούσε να δώσει δύναμη στο δρόμο. Στο ρελαντί κανένα πρόβλημα, διόρθωνε ο εγκέφαλος. στο αβαταρ σου σαπια δοντια ειναι αυτα τα μαζεμενα?:jump1: Πούρα είναι.
stiffler Ιούλιος 17, 2008 #54 Ιούλιος 17, 2008 Επιτελους βρηκα για λιγο συνδεση στο νετ καθως λογω καλοκαιριου δε παιζει ιντερνετι...η φαση ειναι bob marley! Λοιπον τελικα η εκδοση κινητηρα twinport που εχω και εχει ελαχιστες διαφορες απο την προηγουμενη της οποιας εχω το service manual μαντεψτε... Εχει καδενα οχι ιμαντα κινησης. Οποτε σας αφηνω με τα λουρια σας και τα τσοκ σας και τις μανιβελλες σας να συνεχισετε τη κουβεντα...:laughing: ALOHA!καλες διακοπες σε ολους! ps¨εχει κατι λουρακια για δυναμο κτλ αλλα δεν ειναι κοστος.well done opel
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.