Jump to content

Προσφορές Multirama Extreme Στουρνάρη και Καλαμαριά

ΟΕW1999

Recommended Posts

Oύτε εγώ το ήξερα...Μας συμφέρουν να γίνονται τέτοια σκοτώματα στις τιμές:worship:, παρόλο που σε λίγο καιρό θα έχουμε ευτράπελα με τα rma :hmm:

Καπως πρεπει και τα μαγαζια να καλυφτουν απο αυτους που εχουν κανει το RMA επαγγελμα. 2 σε 1 και διαφημιση και ελεινα χαμηλη τελευταια τιμη καταλογου.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

ποιος είπε ότι στις 16.30 κλείνει? εγώ πήρα τηλ. από Γιάννενα και μου είπαν στις 21.00 κλείνουνε... έτσι έστειλα την ξαδερφή μου στην Καλαμαριά και μου αγόρασε μία 3870 απλή με 49 ευρώ... πολύ συμφέρουσα τιμή.... άντε να βγάλουνε και σε κανα άλλο είδος... κανα σκληρό δεν με χαλάει να παρω...:tw::hehe::woot:

Φιλε που μας ενημέρωσες για τις τρελές προσφορές να σαι πάντα καλά...:):daisy:

άντε να βγάλουνε και σε κανα άλλο είδος... κανα σκληρό δεν με χαλάει να παρω...

Κανα σκληρο,καμια μνημουλα,καμια mobo...κανα τροφοδοτικο..κανα cpu..ολα ευπροσδεκτα..στο τελος θα στησεις 2ο pc στη μιση τιμη :hehe:

Κανα σκληρο,καμια μνημουλα,καμια mobo...κανα τροφοδοτικο..κανα cpu..ολα ευπροσδεκτα..στο τελος θα στησεις 2ο pc στη μιση τιμη :hehe:

καθομαι και σκεφτομαι μαμωτεν

την 5600ΧΤ την ειχα παρει λιγους μηνες μετα την εμφανιση της 150 ευρα

την 6600GT οταν ειχε πεσει αρκετα χαμηλα,στα 152

την 7900GT λιγους μηνες μετα την εμφανιση της 340

και τωρα εδωσα για κατι που εχει την επεξεργαστικη ισχυ και των 3 αυτων μαζι 79 ευρα...

Φανταστική κίνηση.Μπράβο παίδες καθώς και για την ιδέα μόνο μέλη του thelab και μέχρι 2 γιατί στο πλαίσιο φέρνανε και φορτηγό και σηκώνανε τις κάρτες κάποιοι.:TD:

Άντε και σε άλλα προινόντα

Όσο για το rma που είπε κάποιος μην τα θέλουμε όλα δικά μας.Δεν γίνεται.

καθομαι και σκεφτομαι μαμωτεν

την 5600ΧΤ την ειχα παρει λιγους μηνες μετα την εμφανιση της 150 ευρα

την 6600GT οταν ειχε πεσει αρκετα χαμηλα,στα 152

την 7900GT λιγους μηνες μετα την εμφανιση της 340

και τωρα εδωσα για κατι που εχει την επεξεργαστικη ισχυ και των 3 αυτων μαζι 79 ευρα...

αφου τα χεις και τα σκας!:p

αψογη οργανωση παντως το ολο θεμα.

ενημερωση εγκαιρα,τεμαχια ανα "κεφαλι,πολυ καλες τιμες και σαφως δειχνει την αμφιδρομη επικοινωνια που υπαρχει μεταξυ των μελων και των εξειδικευμενων καταστηματων.

παμε τωρα να πακεταρουμε.

αψογη οργανωση παντως το ολο θεμα.

ενημερωση εγκαιρα,τεμαχια ανα "κεφαλι,πολυ καλες τιμες και σαφως δειχνει την αμφιδρομη επικοινωνια που υπαρχει μεταξυ των μελων και των εξειδικευμενων καταστηματων.

το διδαγμα ειναι νομιζω,οτι τα θρεντς "πωλησεις στο φορουμ ηθικη και οχι μονο " και "το πλαισιο τρελλαθηκε",μπορει να ειπωθηκε απο φιλους λαμπιτες οτι ηταν φτηνη ηθικη,αλλα δεν πηγαν χαμενα.Ο εκπροσωπος του καταστηματος η γενικα το ατομο που σκεφτηκε αυτη την "κινηση" απο πλευρας της επιχειρησης,απεδειξε οτι ξερει πολυ καλα τι κανει (τυφλα ναχει ο Sledge Hammer),βαζοντας το οριο των 2 καρτων ανα λαμπιτη κι ετσι και η επιχειρηση εκανε την "κινηση " της ,και αρκετος κοσμος πηρε φτηνη καρτα,και με λιγα λογια ζημιωμενοι απο αυτο βγηκαν μονο οι "παρεμποροι" :p:P που δεν μπορεσαν να κανουν αυτη την φορα τα ιδια...Μακαρι να μιμηθουν και τα αλλα καταστηματα τον περιορισμο στις καρτες ανα πελατη και να καταλαβουμε κι εμεις πως αντιδρωντας με ενα θρεντ σε μια κατασταση που δεν μας αρεσει,πετυχαινουμε αυτο που θελουμε ;)

καθυστερημενος παντα.............:p

Ρε με έχει κόψει η Otenet από την Πέμπτη, και με πήραν τηλέφωνο για να το δούμε την Κυριακή!!!!! (που προφανώς έλειπα), μου είπαν ότι δεν έχει κάτι, τους λέω δεν μπορεί, μου λένε το φτιάξανε, και δεν είχαν κάνει τίποτα. Και μου είπαν ότι όλα είναι εντάξει, και αν έχω πρόβλημα να πάρω το 1242 για τις ρυθμίσεις.

Περιμένω να πάει 9, αυτό λέω μόνο, τέλος!

Ontopic-> Να περάσω από extreme σήμερα ή δεν έχει νόημα???

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσφορά! Θα υπάρξουν κι άλλες για όσους δεν προλάβανε, είμαι σίγουρος ;)

Πήρα κι εγώ τη δικιά μου :) Μπράβο στο Multirama ;) Άντε..Και σύντομα προσφορά σε μητρικές :hehe:

σημερα?

Οι υπόλοιποι την επόμενη φορά.

Την επομενη φορα ? Μιχαλη τι ξερεις και ΔΕΝ μας λες ? camp εξω απο το extreme ?:whistle2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.