Jump to content

Προσφορές Multirama Extreme Στουρνάρη και Καλαμαριά

ΟΕW1999

Recommended Posts

narampa νομιζω ειμασταν μαζι εκει :)

οι gts 512 φυγαν και απο οτι μου ειπε ο πωλητης καποιες τετοια (αλλα και αλλες) πηραν και οι ιδιοι (οι πωλητες).Επισης υπαρχουν και κατι κομματια με 19-29  (δε θυμαμε μαρκα)

Ξεχασα να ευχαριστησω για την κοινοποιηση των προσφορων

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Αύριο πρωί θα ξαναπεράσω από multi να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο...δε με πείραξε οτι δεν πήρα κάρτα, πιο πολύ με πείραξε που έδωσα 30ε σε βενζίνες και ταλαιπωρία για να με ενημερώσουν λάθος!

Θα πάω αύριο και :fight:

μπραβο στο χρηστη που ενημερωσε γρηγορα-μπραβο στα μουλτιραμα για γρηγορη αντιδραση και οσο για γνωστους των πωλητων που ειπε ενας λαμπιτης ημουν παρων μονο σε μελη του lab διναν καρτες ουτε αυτοι που δουλευοθν εκει καλα καλα δεν μπορουσαν να παρουν---μπραβο-μπραβο-μπραβο

πηγα και εγω σημερα στο extreme και πηρα μια 3850 με 29Ε

Να ναι καλα το multirama..Περιττο να σας πω οτι ειδα πολυ κοσμο μεσα :p

Είχε μείνει τπτ?Ενημέρωσε και μας μην ξυπνάμε άδικα πρωι πρωι..:rolleyes:

Τρελή διαφήμιση τελικά για το κάθε μαγαζί αυτές οι "προσφορές"

Εγώ το multirama στην καλαμαριά ούτε ήξερα ότι υπήρχε. πριν ένα μήνα άνοιξε;;

Βγάζουν 20-30-50 κομμάτια σε τιμές κάτω του κόστους (γίνεται αυτό;!) τους μαθαίνει ο κόσμος και μετά θα τριγυρνάμε εκεί όλη την ώρα μπας και βγάλουν τπτ άλλο.

Τρελή διαφήμιση τελικά για το κάθε μαγαζί αυτές οι "προσφορές"

Εγώ το multirama στην καλαμαριά ούτε ήξερα ότι υπήρχε.

Oύτε εγώ το ήξερα...Μας συμφέρουν να γίνονται τέτοια σκοτώματα στις τιμές:worship:, παρόλο που σε λίγο καιρό θα έχουμε ευτράπελα με τα rma :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.